Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 2 srác, akik tetszenek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 2 srác, akik tetszenek. Nem tudok választani. Ti mit gondoltok erről? Részletek lejebb.

Figyelt kérdés

Láttam egy srácot és nagyon megtetszett, jóképű, jóvágású fiú, olyan aki szinte bárkinek tetszene. Sokat beszélgettünk msn-en, majd egyszer össze is futottunk, de azóta kicsit furcsa. Nem nagyon jelentkezik, általában én keresem, amit kezdek már unni. Pedig amellett, hogy helyes, szerintem sokmindenben összeillenénk, minden téren megfelelő nekem. :) Kivéve a visszahúzódóságát, ami már majdnemhogy bunkóságba megy át. Volt, hogy megígérte, hog ytalálkozunk és majd keres, azóta sem jelentkezett.

Aztán van egy másik srác, akivel buliban találkoztam, már ott is megjegyeztem (sajnos kissé ittasan) tesómnak, hogy helyes. De alig emlékszek a fiúra, hogy hogy nézett ki, pedig beszélgettünk is közös ismerősök révén, képen annyira mégsem helyes. Tesóm szerint fura a srác, ő is beszélt akkor vele, ő le akar beszélni róla. Most msn-en beszélgetünk, szerintem aranyos, kicsit idősebb, mint a másik srác, és komolyabb is. Sokkal férfiasabb, mint a másik srác, persze 3 év van köztük... Én nem tudom melyikük legyen. Hétvégén megyek buliba és ottlesz mind2 srác. Kihívjam a fiatalabbikat azok után, hogy ő nem nagyon keres? Vagy csak az idősebbel foglalkozzak? Esetleg hagyjam mind2t?

2009. júl. 27. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
a fiatalabbikat felejtsd el...egyértelmű a szitu, velem is előfordult már..addig, amíg nem találkoztatok személyesen, bejött neki a személyiséged, de mikor meglátott, egyszerűen nem tetszettél neki külsőleg és ez lerombolta a rólad alkotott álomképét... ezért nem keres és ezért nem akar találkozni, fölösleges rá fecsérelni az idődet, és ne is bánkódj amiatt, amit írtam, nem jöhetsz be mindenkinek, mert ahány ember, annyi ízlés :) próbálkozz a másik sráccal
2009. júl. 27. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Jobban jársz az idősebbel.De ha a fiatalabbik jön be jobban akkor legyél te a kezdeményező és ne panaszkodj, hogy ő nem az. Majd idővel megjön a bátorsága.
2009. júl. 27. 12:45
 3/9 A kérdező kommentje:
tudom és köszönöm :) a gond csak az, hogy a fiatalabbik srác azt mondja, hogy bejövök neki és hogyha nem tetszenék neki, akkor már rég megmondta volna. nem értem :( meg miért beszélt meg még1 talit velem, aztán meg nem jelentkezett? ez a lerázás része volt? :S
2009. júl. 27. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
első vagyok...lehet, nem akart megbántani, azért ennyire nem egyenesek a pasik :S ... egyszerűen a könnyebb utat választja, megpróbál óvatosan lerázni
2009. júl. 27. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:

hát ha a srácot annyira nem érdekled, és te mégis akarsz tőle valamit, akkor neked kell kepesztened.

beszélgess mindkettővel, aztán lesz ami lesz. Sodortasd magadat kicsit, és ne kombináld túl.

2009. júl. 27. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi is tudunk logikátlan dolgokat csinálni ám...:)

Az első pénisszel élőt nem érdekled, az biztos. Ha egy pasi meg akar szerezni egy nőt, akkor keresi a társaságát.

Viszont ahogy írod, neked a 2. srác eleve jobban bejön (nem a design-re gondolok). Amúgy akkor most ki mennyi idős?

-ReapeR-23/F

2009. júl. 31. 12:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Az első srác 19, a második 22, én pedig 18 leszek. :)
2009. júl. 31. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Az első srácot hagyd, nem hiszem, hogy érdekled, különben keresett volna. Inkább próbálkozz az idősebbel!
2009. júl. 31. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az idősebbet válaszd.A másikkal ne is foglalkozz,ha akarna valamit ,akkor keresne téged.
2009. júl. 31. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!