Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 2 srác, akik tetszenek. Nem tudok választani. Ti mit gondoltok erről? Részletek lejebb.
Láttam egy srácot és nagyon megtetszett, jóképű, jóvágású fiú, olyan aki szinte bárkinek tetszene. Sokat beszélgettünk msn-en, majd egyszer össze is futottunk, de azóta kicsit furcsa. Nem nagyon jelentkezik, általában én keresem, amit kezdek már unni. Pedig amellett, hogy helyes, szerintem sokmindenben összeillenénk, minden téren megfelelő nekem. :) Kivéve a visszahúzódóságát, ami már majdnemhogy bunkóságba megy át. Volt, hogy megígérte, hog ytalálkozunk és majd keres, azóta sem jelentkezett.
Aztán van egy másik srác, akivel buliban találkoztam, már ott is megjegyeztem (sajnos kissé ittasan) tesómnak, hogy helyes. De alig emlékszek a fiúra, hogy hogy nézett ki, pedig beszélgettünk is közös ismerősök révén, képen annyira mégsem helyes. Tesóm szerint fura a srác, ő is beszélt akkor vele, ő le akar beszélni róla. Most msn-en beszélgetünk, szerintem aranyos, kicsit idősebb, mint a másik srác, és komolyabb is. Sokkal férfiasabb, mint a másik srác, persze 3 év van köztük... Én nem tudom melyikük legyen. Hétvégén megyek buliba és ottlesz mind2 srác. Kihívjam a fiatalabbikat azok után, hogy ő nem nagyon keres? Vagy csak az idősebbel foglalkozzak? Esetleg hagyjam mind2t?
hát ha a srácot annyira nem érdekled, és te mégis akarsz tőle valamit, akkor neked kell kepesztened.
beszélgess mindkettővel, aztán lesz ami lesz. Sodortasd magadat kicsit, és ne kombináld túl.
Mi is tudunk logikátlan dolgokat csinálni ám...:)
Az első pénisszel élőt nem érdekled, az biztos. Ha egy pasi meg akar szerezni egy nőt, akkor keresi a társaságát.
Viszont ahogy írod, neked a 2. srác eleve jobban bejön (nem a design-re gondolok). Amúgy akkor most ki mennyi idős?
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!