Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16év körüli, ha lehet idősebb fiúk véleményét kérném. Tetszenek a kezdeményező lányok?
A story a következő.A fiú két évvel idősebb nálam,egy suliba járunk.Nagyon jól tudjuk ki a másik,és meg szokott nézni.Pár napja volt egy ünnepség,amin szemeztünk.Van barátnője,de tényleg feltünöen mindig engem nézett.Ha leszolitom,esetleg ráirok, hogy reagálna?
Úgy értem tényleg szeretek kezdeményezni,simán oda megyek a fiúkhoz,leszólitom őket.De nem minden fiunak jön be az ilyen lány.Ebben a helyzetben szerintetek hogyan tovább,ha szivesen megismerném a srácot hisz bejön nekem.
Szerintem nyugodtan szólítsd le! Nekem bejönne, valószínűleg. De miért érzem úgy, hogy az ünnepséges meg a barátnős rész csak kitaláció, hogy ne ismerje fel a kérdést? :)
18F
Nyugodtan kezdeményezz, én örülnék neki, szerintem mindenki örülne neki.
18F
Kezdeményezz nyugodtan! Ha nem jön össze, akkor nálam is megteheted! ;)
Tehát a kérdésedre a válasz igen. Esetemben azért, mivel jómagam túl félénk vagyok ahhoz, hogy kezdeményezzek :)
azt tudom mondani mint az előzők, nyugodtan menj oda hozzá, a fiúknak ez jólesik
nekem legalábbis nagyon jól esne, még nem volt bnőm
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!