Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet régebben dobta a srác aki most tetszik! Mit tegyek?
Tetszik egy srác akinek egy közös barátunk mutatott be kb. 1 hónapja, de ettől a barátomtól 3-4 napja megtudtam, hogy a srác csúnyán ejtette az egyik legjobb barátnőmet (csak pár hétig jártak, de elvileg a srác azt mondta, hogy más lányt szeret és egyszerűen otthagyta a lányt) és most nem tudom mit csináljak.
Tetszik a srác, de nem merném megkockáztatni, hogy megbántsam a barátnőmet...
Lehet, hogy csak túlreagálom, szerintetek?
A barátság örök, a szerelem múlandó és relatív dolog.
Én minden esetre megbeszélném a barátnőmmel. Mondd el neki a dolgokat őszintén, hogy te nem szeretnéd őt megbántani, szóval hogyha őt ez zavarná, akkor nem beszélgetsz a sráccal. És még az is lehet, hogy a barátnőd azt mondja, hogy neki aztán mindegy, mert lezárta a múltat. :D
De ha úgy mondja, hogy "hááát, nekem mindegy" meg hogy ő nem is tudja, akkor ne firtasd a dolgot, az egy diszkrét nemleges válasz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!