Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség! A srác előtt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! A srác előtt aki tetszik nem merek nevetni! Mi legyen?

Figyelt kérdés
Sokat nevetek vele, de ha igazán, úgy "szívbõl" nevetek akkor ilyen nagyon magas, röfögõs hangot hallatok. Osztálytársam.
2013. ápr. 23. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Nevess már :D nem lesz semmi baj,a srácok a nevetős csajokat szeretik,aki mindig vidám :P
2013. ápr. 23. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ha rondák a fogaid, vagy olyan az "igazi" röhögésed, mint valami rossz madárhang akkor inkább NE.
2013. ápr. 23. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem gáz...mondjuk én még Seherezádé nevetését is bírtam,úgyhogy mást kérdezz :D
2013. ápr. 23. 17:15
 4/9 Zúzmaraharapás ***** válasza:
Mint Sandra Bullock a Beépített Szépségben? Nekem nagyon bejön. :)
2013. ápr. 23. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
akkor kicsit fogd vissza magad. :D nem gáz, ha úgy nevetsz, de azért ne vidd túlzásba, ne érezd magad rosszul ha úgy nevetsz, akkor őt sem fogja zavarni. :) csak aranyosan, az bejön nekik. 15/L
2013. ápr. 23. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:
az a gáz,amit te annak tartasz. szóval először magadban tisztázd a dolgokat,h te így nevetsz és kész,nem sokat tudsz ellene tenni, ha ezt elfogadtad,bátran nevess,legfeljebb veled nevet azon,h te h nevetsz! :)) nevetni jó! :))
2013. ápr. 23. 18:39
 7/9 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan nevess:)

Én edzésre járok azzal a fiúval aki tetszik.. és engem bármivel meg lehet nevettetni.. de azon elkezdek sírni.. Vagy rosszabb esetbe olyan vagyok mint egy retardált fóka:D

Na mindegy a lényeg, hogy a fiúk a mosolygós lányokat szeretik :D

2013. ápr. 23. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Imádlak :D

Én se merek röhögni mert én is vinnyogok és röfögök :D

Közvetlen baráti körben ha elkezdek igazán nevetni akkor mindenki azon sír a röhögéstől,hogy én hogy röhögök. :D

2013. ápr. 23. 22:01
 9/9 anonim válasza:

Nevessetek, szinte az az eggyik legjobb dolog a fiúnak ha egyfojtában nevetsz ha vele vagy. Én is ismerek egy pár olyan embert aki így nevet €s semmi gondom nincs vele, sőt tetszik.

Ne fogd vissza magad!

15/f

2016. márc. 2. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!