Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondoljak kevesebbet a srácra?
Van egy fiú az iskolában, aki folyton az eszemben jár. Szokott nézni, és ezért én is észrevettem. Minden egyes mozdulatát elemzem a fejemben, minden mosolyát, minden. Még csak egyszer írtam rá facebookon, és egy keveset beszéltünk, de alig várom a szüneteket, hogy láthassam, és utálom a hétvégéket, mert nem láthatom. Mit tegyek? Egyszerűen utálom ezt az állapotot, de nem tudok változtatni...
Kérlek, ne olts.
Miért, piromániás vagy?
Adok én neked olyan differenciál-egyenletet, hogy azonnal elfelejted az összes fiút akit eddig életedben láttál...
Azt irtad "ne olts" és így van köze ahhoz a kérdéshez "miért piromániás vagy?":DD
Különben ezen nagyon nem tudsz nagyon változtatni ,hogy ne gondolj a srácra (sajnos velem is ez van).Próbáld meg elvonni róla a figyelmed PL: nézz filmet , a kedvenc sorozatodat , hallgass zenét ,olvass könyvet(tudom ez nem valami népszerű dolog ,de addig se gondolsz rá:) , legyél sokat a barátaiddal,szervezz velük programokat és csináld azokat a dolgokat ,amit szeretsz.Ha szeretnél sportolj valamit(legaláb közbe nem a srácon rágodsz) és akkor nem lesz az ,hogy este nem tudsz elaludni ,mert csak rá gondolsz ,hanem a sport kiüt egy kicsit:D
6-os köszönöm. :)
7-es léptem felé, ráírtam, mosolygok rá, de nem akarok nagyon nyomulni.
fer tomi: ez aztán a lassan leeső fa-poén! még gyakorold egy kicsit, és tűrhető lesz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!