Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen tanácsot adnátok nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tanácsot adnátok nekem hosszú házasságban ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Jogos, hogy össze törtem vagy csak simán túl kell lépjek rajta?

Adott egy házasság 19 éve. Mindig nagyon mégbíztunk egymásban. Vannak gyerekeink egy felső tagozatos és egy gimis. Harmonikus élet, munka, szexxel sose volt gond.

Körülöttünk ezidő alatt sokan elváltak, van akik együtt vannak de mindenki tudja hogy külön utakon járnak, vagy nem tudjuk a külön utat de tudjuk, egy car az egész.

Mindig arról faggatnak minket ha együtt vagyunk valahol mi a titok és hogy örülhetünk egymásnak. Én erre mindig büszke voltam.

Olykor elgondolkodtam rajta, hogy tényleg létezik ilyen kapcsolat? Tényleg lehetséges, hogy egy férfi nem unja meg a párját? Vagy egy alom világban élek és a hátam mögött kitudja mi történik?!

Sose adott rá okot, hogy azt higyjem megcsal.

Pár hónapja véletlen bele néztem a telefonjába. Egyforma készülékünk van. Tudjuk egymás kódját. Nem szoktam kutatni és ez is csak véletlen esett , feloldva volt az asztalon és meg akartam valamit gyorsan nézni és nem az enyémben hanem az övet vettem fel. Nyitom Fb megyek a keresőbe írnám be amit akartam nézni és látom sorba vagy húsz 25 körüli csajra keresett rá.

Megbeszéltük azt mondta ezeket nem ő kereste hanem ismerősök bejegyzeseinél voltak bejelolve és mivel rá kattintott hogy megnézze ezért bekerült a keresőbe.

Túllettünk rajta de többször eszembe jut.

Sok a munkánk saját cégünk van tudom látom hogy mit tesz egész nap túl van terhelve épp ezért nem éreztem kibúvonak, hogy az elmúlt egy évben nagyon kevés időnk volt egymásra. De azt hozza teszem a korábbi években minden évben megtaláltuk azt az évi 2-3 alkalmat amikor csak ketten elmentünk 3-4-5 napra. Ez már egy ideje elmaradt.

Lettek volna alkalmak de neki mindig közbe jött valami volt valami fontos és halaszthatatlan.

Épp most már egy hete el vagyok nagyon én is havazva de közben bánt, hogy szinte csak munkáról vagy a jövőről befektetések új iroda stb szól minden beszélgetés. Ma reggel mondtam neki mikor nem lesz már végre semmi és foglalkozunk kicsit csak magunkkal.

Ez volt reggel. Én elvittem a kisebbik gyereket a meccsre, ő nem jött mert bement az irodába az új sraccal aki majd jön hozzánk dolgozni.

Mire hazaértem hulla lettem, elaludtam a kanapén. Arra keltem, hogy a gyerek mondja apa elment fiús buliba nem akart felébreszteni. Jelzem máskor nem okoz neki problemat sima felkelt. Nyitom a hűtőt sütemény becsomagolva. Nem egy romantikus alkat sose volt az és boltba vagy bárhova elmenni venni valamit na azt meg soha. Most meg süteményt hozott.

Nem hívtam hogy hol merre van mert már eleve az nagyon rosszul esett, hogy egyáltalán elment hiszen pont ma jeleztem neki itt lenne az ideje magunkkal foglalkozni ha másra nincs idő egy vacsi egy mozi ilyesmi.

De nem, ő elment a fiukkal. És persze kedvesen felkelteni sem akart. Nomeg süteményt is hozott. Mind nagyon furcsa.

Ejjel arra keltem hogy részegen hazajött és lefeküdt mellém. Majd vissza aludtam és rá fel órára arra keltem, hogy beszél és veri a faxát mellettem. Teljesen lefagytam. Nem volt magánál totál részeg volt de amiket mondott na azok nem nekem szóltak.

Nem mászott rám. Nem hozzám beszélt. Feküdtem ott lefagyva egyszer csak beájult elaludt majd megint kezdte. Beszélt és verte.

Otthagytam felkeltem és most nem tudom mit gondoljak, mit érezzek. Teljesen össze vagyok zavarodva. Nem mondom hogy megcsalt inkább úgy érzem ezalapjan hogy másra nagyon erősen vágyik.

Legszívesebben fognám magam és elhuznék itthonról a picsába most. De nem akarok nagy port kavarni nem akarom hogy fölöslegesen beszed téma legyen ez egyenlőre magam akarok tisztába kerulni mi van. Ezért nem opció hogy baratnohoz vagy szulohoz menjek.

Hotel max.

Ti mit gondoltok mi ez az egész mert én most annyira össze vagyok zavarodva hogy nem tudom mit gondoljak.

ma 05:45
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
69%

Szinte az összes férfi nézeget más nőket a neten, mindegy, hogy jó otthon a kapcsolata vagy sem. Egyesek tovább mennek ennél, ismerkednek van akik fantázia szintjén maradnak.

Mindenesetre naivság azt gondolni, hogy a párunk évtizedekig csak minket fog kívánni.

Az nem igaz, hogy nem ő keresett rá ezekre a csajokra, csak titkolja előtted, jól gondolod, nagyon vágyik az újdonságra.

Párterápia, új göncök szerintem itt nem segítenek ezen, újdonságot már nem tudsz neki szolgáltatni, ha bele gebedsz is.

Márpedig ő ezt igényli bármennyire is szeret és kötődik hozzád.

Nehéz, mert nyilván komoly választások előtt álltok. Mindenesetre a nyílt kommunikáció visz előbbre, ezt neki is hangsúlyozni kellene, hogy ne titkolózzon, meg kellene beszélnetek őszintén, próbáld meg te is nem fenyegető stílusban hanem higgadtan kezelni a dolgot.

ma 06:22
 2/32 A kérdező kommentje:

És akkor én most mit csináljak?

Ha fejre állok is ugyan az a nő leszek akivel 19 éve kel és fekszik.

Én itt most akkor konkrétan patt helyzetben vagyok.

ma 06:29
 3/32 anonim ***** válasza:

Egy biztos, igaz a mondás,hogy a gyerek,a részeg és a bolond kimondja az igazat. Itt is ez történt.

De a legokosabb az,ha nem támadsz rá ha felkel. Várd meg, amíg teljesen kijózanodik, és még egy kis időt pluszban.Ne rendezz cirkuszt,főleg a gyerekek előtt és miatt. Ha ketten lesztek, nyugisan, akkor vezesd fel a témát és kérdezz rá erre a szitura.

De 19 év alatt minden és mindenki megkopik,az érzelmek is, a kívánások is.Ez ellen nem tudsz mit tenni ! Nyomulással, új göncökkel csak ellenkező hatást érnél el. Mert itt már valami amúgy is kihűlt.

Viszont nézd azt,hogy konkrét megcsalás nem történt és nézd meg az elmúlt évek sok jó dolgát is. A bíró is figyelembe vesz enyhítő körülményeket !

Okos legyél és nyugodt, forró fejjel sokkal nagyobb galibát lehet csinálni !

ma 06:29
 4/32 A kérdező kommentje:
Nyílt kommunikáció oké de én hiába akarok róla majd beszélni… min fog ez változtatni? Mert ha újdonság rá vágyik akkor beszélhetünk mi bármiről…
ma 06:31
 5/32 anonim ***** válasza:
Szerintem meg "jogos", hogy összetörtél. Attól meg, hogy hosszú a házasság, nem kell elromlania, illetve ha rossz, nem kell beletörődni. Jótanácsot nem tudok adni, az biztos, hogy én megemlíteném ezt az egészet és nem kussolnék szépen udvariasa
ma 06:32
 6/32 A kérdező kommentje:

Egyenlőre azt se tudom hogyan tolom majd le a mai napot. A gyerekek lassan felkelnek. Nem hülyék. Mi nagyon szeretjük egymást és nem hagyhatom csak úgy itt őket ma viszont fogalmam sincs hogy töltöm majd a napot miközben nyelem a könnyeimet.

Ma lenne a haz díszítés első nap szoktuk decemberben. A kisebbik nagyon várja.

Ha felkel a férjem hogy beszéljek vele úgy hogy ne legyenek részesei a gyerekek.

ma 06:45
 7/32 A kérdező kommentje:

Nem igaz hogy minden kikopik. Én el se tudom képzelni hogy mással legyek vagy más iránt érezzek bármit.

Nekem ő még mindig tetszik. Szeretem az illatát a mosolyát stb.

Figyelek is magamra. Fiatalabbak nézek ki mint amennyi vagyok. Nem hiztam el épp most került elő a menyasszonyi ruhám és még mindig jó rám pedig szültem nem egyszer.

ma 06:47
 8/32 anonim ***** válasza:

Természetesen te egyedül kevés vagy hozzá, a férjed hajlandósága is szükséges a nyílt kommunikációhoz. Ha nagyon ingerült vagy most, akkor sztem várjál míg lehiggadsz, mert így csak veszekedés lesz az egészből.

Alapvetően ez egy jó kapcsolat volt eddig, azt írtad, boldogok voltatok együtt, minden téren szóval kár lenne érte, nagyban függ a férjedtől is a jövőtök, hogy a kapuzárási pánikját le tudja e kezelni magának kikacsintás nélkül vagy sem, mert ezek a hullámok, fellángolások néha lecsengenek maguktól is idővel. Az én férjem is pár éve átélt ilyesmit, éreztem rajta, hogy nem bír magával de ő már szerintem lenyugodott. Nem tudom nálatok, hogy lesz, de nem kell azonnal borítani mindent ész nélkül.

ma 06:47
 9/32 A kérdező kommentje:

Amikor a netes keresést beszéltük meg akkor mondtam nemi ezt a másra vágyás dolgot és azt mondta én őt ne tipizàljam.

Most kötöttünk egy komoly szerződés csomagot mely 5 szerződést tartalmaz mind közös és hosszú távú. Komoly anyagi befektetés. Nem ő kötötte hanem együtt.

Sokszor szoba került mát egy egy barati körben levő válás kapcsán hogy az anyagiak. Mi sose voltunk elkülönülve anyagilag. Viszont minden amink van azt mi teremtettünk nem kaptunk egyikünk se semmit. Emiatt nem egy herdálós típus. Ha ezt az oldalát nézem nem hinném hogy válni készül. Nade akkor is. Mi ez az egész.

Mindemellett az előszobában találtam egy papir zsepit. Bocsi undi de megszagoltam. Hát bizony bele verte.

Majd ezután feljött és ott újra elkezdte.

Mi ez az egész 😭😢

ma 06:53
 10/32 anonim ***** válasza:

Arról nem beszélve, hogy szerintem a férjednek fogalma sem lesz róla, hogy mit csinált félálomban részegen az ágyatokban. Olyan mint egy alvajárót kérnél számon, hogy mit csinált és hogy az mennyire nem volt oda illő viselkedés, ezt nem vártad volna tőle...

Csak nézni fog ki a fejéből és nem érti, hogy mi van?

ma 06:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!