Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tanácsot adnátok nekem hosszú házasságban ebben az esetben?
Jogos, hogy össze törtem vagy csak simán túl kell lépjek rajta?
Adott egy házasság 19 éve. Mindig nagyon mégbíztunk egymásban. Vannak gyerekeink egy felső tagozatos és egy gimis. Harmonikus élet, munka, szexxel sose volt gond.
Körülöttünk ezidő alatt sokan elváltak, van akik együtt vannak de mindenki tudja hogy külön utakon járnak, vagy nem tudjuk a külön utat de tudjuk, egy car az egész.
Mindig arról faggatnak minket ha együtt vagyunk valahol mi a titok és hogy örülhetünk egymásnak. Én erre mindig büszke voltam.
Olykor elgondolkodtam rajta, hogy tényleg létezik ilyen kapcsolat? Tényleg lehetséges, hogy egy férfi nem unja meg a párját? Vagy egy alom világban élek és a hátam mögött kitudja mi történik?!
Sose adott rá okot, hogy azt higyjem megcsal.
Pár hónapja véletlen bele néztem a telefonjába. Egyforma készülékünk van. Tudjuk egymás kódját. Nem szoktam kutatni és ez is csak véletlen esett , feloldva volt az asztalon és meg akartam valamit gyorsan nézni és nem az enyémben hanem az övet vettem fel. Nyitom Fb megyek a keresőbe írnám be amit akartam nézni és látom sorba vagy húsz 25 körüli csajra keresett rá.
Megbeszéltük azt mondta ezeket nem ő kereste hanem ismerősök bejegyzeseinél voltak bejelolve és mivel rá kattintott hogy megnézze ezért bekerült a keresőbe.
Túllettünk rajta de többször eszembe jut.
Sok a munkánk saját cégünk van tudom látom hogy mit tesz egész nap túl van terhelve épp ezért nem éreztem kibúvonak, hogy az elmúlt egy évben nagyon kevés időnk volt egymásra. De azt hozza teszem a korábbi években minden évben megtaláltuk azt az évi 2-3 alkalmat amikor csak ketten elmentünk 3-4-5 napra. Ez már egy ideje elmaradt.
Lettek volna alkalmak de neki mindig közbe jött valami volt valami fontos és halaszthatatlan.
Épp most már egy hete el vagyok nagyon én is havazva de közben bánt, hogy szinte csak munkáról vagy a jövőről befektetések új iroda stb szól minden beszélgetés. Ma reggel mondtam neki mikor nem lesz már végre semmi és foglalkozunk kicsit csak magunkkal.
Ez volt reggel. Én elvittem a kisebbik gyereket a meccsre, ő nem jött mert bement az irodába az új sraccal aki majd jön hozzánk dolgozni.
Mire hazaértem hulla lettem, elaludtam a kanapén. Arra keltem, hogy a gyerek mondja apa elment fiús buliba nem akart felébreszteni. Jelzem máskor nem okoz neki problemat sima felkelt. Nyitom a hűtőt sütemény becsomagolva. Nem egy romantikus alkat sose volt az és boltba vagy bárhova elmenni venni valamit na azt meg soha. Most meg süteményt hozott.
Nem hívtam hogy hol merre van mert már eleve az nagyon rosszul esett, hogy egyáltalán elment hiszen pont ma jeleztem neki itt lenne az ideje magunkkal foglalkozni ha másra nincs idő egy vacsi egy mozi ilyesmi.
De nem, ő elment a fiukkal. És persze kedvesen felkelteni sem akart. Nomeg süteményt is hozott. Mind nagyon furcsa.
Ejjel arra keltem hogy részegen hazajött és lefeküdt mellém. Majd vissza aludtam és rá fel órára arra keltem, hogy beszél és veri a faxát mellettem. Teljesen lefagytam. Nem volt magánál totál részeg volt de amiket mondott na azok nem nekem szóltak.
Nem mászott rám. Nem hozzám beszélt. Feküdtem ott lefagyva egyszer csak beájult elaludt majd megint kezdte. Beszélt és verte.
Otthagytam felkeltem és most nem tudom mit gondoljak, mit érezzek. Teljesen össze vagyok zavarodva. Nem mondom hogy megcsalt inkább úgy érzem ezalapjan hogy másra nagyon erősen vágyik.
Legszívesebben fognám magam és elhuznék itthonról a picsába most. De nem akarok nagy port kavarni nem akarom hogy fölöslegesen beszed téma legyen ez egyenlőre magam akarok tisztába kerulni mi van. Ezért nem opció hogy baratnohoz vagy szulohoz menjek.
Hotel max.
Ti mit gondoltok mi ez az egész mert én most annyira össze vagyok zavarodva hogy nem tudom mit gondoljak.
89 vagyok, és bármilyen hihetetlen, férfi😅😅
Nem vallott vagy mondott olyat ami őszinteséget mutatna.
Beszélni beszélt de többet mint szokott de meglehetősen nagy fejtörést okozott.
Napok lesznek mire leülepszik bennem.
A nem volt kielégítve dolog biztosan nem igaz, az ha fejben nem lett kielégítve úgy hiszem nem az én hibám. Szexuálisan szerintem maximum a “más” ami hiányozhat. Bár állítása szerint semmi olyan nincs ami miatt félre akarna baszni. Nézni néz de az semmit nem jelent.
Hozza teszem az elmúlt időszakban csinált olyan dolgokat az ágyban ami furcsa volt hozzá képest, és meg is lepett hisz kettőnk közül én vagyok az őrült ő meg volt a konzervatív minden tekintetben.
Én amit tenni fogok: kizárólag magammal fogok foglalkozni erre jutottam. Adok egy évet a dolognak.
A magam örömére fogom tenni amit teszek bár ezt most így gondolom de remelem nem fogok bele laposodni. Kitartó leszek. Ezidáig teljesen alá rendeltem magam neki és a kialakított életünknek. Mostantól másképp lesz.
Zárásaként talán annyi még, hogy a lufi kipukkant, eddig azt hittem ő más ő különb mint a többi ffi de ez mostmár másképp van/lesz.
Nem bizalomvesztés van csupán mostantól nem hiszem azt, hogy ő egy szent. Hülye vagyok és naiv igen tudom.
Most így hirtelen ennyi. Meg vagyok cincálva rendesen, úgy érzem magam mint akin átment az úthenger.
Nem cél egyikünknek sem elválni de az biztos, hogy a következő egy évben amikor lehetőségem lesz választani akkor a magam oldalára fog dőlni a mérleg.
Kérdező, annyira magamra ismerek benned!
Teljesen jól teszed, hogy nem rugod fel az életedet, hanem határt szabsz! És ha nem megy utána lépsz ki.
En is pont a hetekben jutottam erre, és most próbálom terhelni a férjem. Eddig mindig mindent én vittem a hátamon. Jó anya, jó nő, jó társ, ágyban is odaado, munkámban is sikeres, kíméltem nehéz nap után, persze menjen pasis progira, kell az Énidő neki stb, stb... Úgy gondoltam minden pasi ilyen nőre vágyik... Ja csak az nem értékeli aki ilyet kapott.
Az ismerősi körömben ahol a nő semmi extra, sőt sok helyen egy nagy 0, csak becsicskitotta a pasit ott meg tenyéren van hordozva.
Hát a faxt! Innentől nekem sem kell beleszakadnom, és nem leszek tökéletes feleség..
Egyébként nehéz változni. Nehéz megallnom, hogy ne csináljak meg dolgokat, hanem atadjam a férjemnek..
Ha szeretnél beszélgessünk üzenetben és támogassuk egymást!
36N
Teljesen jól teszed, ha magaddal, a te örömöddel foglalkozol.
Én 22 évet pocsékoltam el az életemből azért, mert más vágyaival foglalkoztam. Soha többé.
Csak magammal foglalkozom, a saját vágyaimmal. És sosem fogok többé elköteleződni.
39/F
94
Igen én is tudom, hogy alárendelt szerepben vagyok. De én ezt tulajdonképpen nem bántam(eddig). Ezután sem lenne vele baj, ha emiatt nem venne semmibe. Nincsen azzal baj szerintem ha a nő felnéz a ffi-ra és igenis a ffi az úr a házban. Nem értek feltétlen egyet ezzel a nagy emancipációval. Viszont ha a pasival elszalad a ló és hirtelen úgy érzi a másik egy semmi és nincs rá szüksége akkor az már baj.
Ezért mondtam tegnap, hogy szívem szerint elmennék a picsába. Tudja meg milyen egyedül csinálni ha nem vagyok ott. Nyilván ez nem egy nap alatt derülne ki számára. És nem is azért kellene, hogy rájöjjön nincs aki vacsorát tegyen az asztalra. Vagy mert nincs tiszta inge. Mert ezeket megoldja. Rendel kaját. Elmegy etterembe. Vesz új inget akár minden nap. Anyagilag megteheti: megtehetjük.
Hanem mert az otthon a fészek ahova egy szar nap után hazatér üres lenne.
Egy este biztos vicces meg egy hét is. De huzamosabb ideig nem olyan poén ez. Nem egy faszi van a barati társaságban aki kurogat ide oda de nem talál senkit az elmúlt elég alatt a válás óta akivel oké lenne a dolog. És bizony izgi nagyon mindig más puncit nyalni nade mikor az alapvető lét, élet nem jön velük össze akkor már nem olyan vidám a dolog. Ugyan ez igaz valószínűleg egy nőnek is. El se tudom képzelni , hogy ha nem a ferjemhez hanem ha ennek vége valami más igényének meg akarjak felelni újra. Csak és kizárólag magamnak. Feleljenek meg nekem ők vagy ha nem akkor tipli.
Én így gondolom.
Nem tudom mit hoz a jövő de terveim vannak. Külön válunk munka tekintetében. Több irodánk van mi a bázison vagyunk. Én januartol az egyik telephelyre átcuccolok. Így is ugyan azt fogjuk csinálni az alap ugyan az de mégis más munkarendben más környezetben más időpontokban.
Ezt már eldöntöttem.
Így lehetőségem lesz új ismeretségeket kötni új embereket megismerni és arra, hogy magam osszam be az időmet.
Ijesztően hangzik egyenlőre de a döntést meghoztam.
"Én amit tenni fogok: kizárólag magammal fogok foglalkozni erre jutottam. Adok egy évet a dolognak.
A magam örömére fogom tenni amit teszek bár ezt most így gondolom de remelem nem fogok bele laposodni. Kitartó leszek. Ezidáig teljesen alá rendeltem magam neki és a kialakított életünknek. Mostantól másképp lesz."
Szerintem ez egy megfelelő döntés. Végső soron a nő irányít szerintem...
Nekem is rossz érzés volt, hogy én egy "normális, rendes" nőnek tartom magam, mégsem kaptam vissza sose a befektetett érzelmeket, energiát. Más nőt meg sokkal kevesebbért is a tenyerükön hordoznak, ilyen ajándék, amolyan nyaralás... Nekem meg kevés is elég volt. Hát többet kell kérni, az biztos :D
Nagyon sok sok sok erőt kívánok neked!!!! :)
(És továbbra is javaslom a Titkos tanácsok nőknek facebook csoportot, rengeteg hasznos tanácsot lehet kapni, egy totál más szemszögből.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!