Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú házasságban voltál már szerelmes másba? Mi lett a vége?
Nekem plátói szerelmek fordulnak elő. Konkrét vége nem lett egyiknek se, mivel eleje sem volt 😃
Idővel elmúlik mindegyik.
"Idővel elmúlik mindegyik."
már csak ezért sem kell túl nagy feneket keríteni nekik.
Semmi nem lett. Csak egotuning voltam a nagy szerelmemnek. Szexig se jutottunk.
Az érdekházasságom fennmaradt. Közben megbetegedtem, orvoshoz nem mentem, mert meg akartam halni.
Anyám betegesen féltékeny volt végig, apa meg ment a f.rka után. Válás után anyám kontrollmániás egy másik oasi mellett is, apának meg 4.nője van. És csak azért értékeli a 4.et mert már idős es legyen ki majdan fogja a kezét.
Egyik se volt szerelmes soha senki 3.ba. meg most sem az egyik sem szerintem.
Nem szerelem az ahol a párunkat mániákusan ellenőrizgetjük bántalmazzuk,meg az sem hogy csak azért vagyok vele ha meghalok vele legyek egyedül, de kulonben fiatakon lecserélném.
Ez a szüleim hosszu házassága.
Barátnőimé meg olyan hogy egyik 2 szer ment férhez, másiknak 3 apátol e gyerek, harmadik 2 gyerek mellett megint mással van.
Egyik helyen se a nő volt a hibás aki becsülettel nevel gyereket, hanem a pasik.
Jav.ha meghalok ne legyek egyedül(szerintem ez nem szerelem)
Egyik bnőmnél 3 gyerek 3 apától mert ilyenek a pasik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!