Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen tanácsot adnátok nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tanácsot adnátok nekem hosszú házasságban ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Jogos, hogy össze törtem vagy csak simán túl kell lépjek rajta?

Adott egy házasság 19 éve. Mindig nagyon mégbíztunk egymásban. Vannak gyerekeink egy felső tagozatos és egy gimis. Harmonikus élet, munka, szexxel sose volt gond.

Körülöttünk ezidő alatt sokan elváltak, van akik együtt vannak de mindenki tudja hogy külön utakon járnak, vagy nem tudjuk a külön utat de tudjuk, egy car az egész.

Mindig arról faggatnak minket ha együtt vagyunk valahol mi a titok és hogy örülhetünk egymásnak. Én erre mindig büszke voltam.

Olykor elgondolkodtam rajta, hogy tényleg létezik ilyen kapcsolat? Tényleg lehetséges, hogy egy férfi nem unja meg a párját? Vagy egy alom világban élek és a hátam mögött kitudja mi történik?!

Sose adott rá okot, hogy azt higyjem megcsal.

Pár hónapja véletlen bele néztem a telefonjába. Egyforma készülékünk van. Tudjuk egymás kódját. Nem szoktam kutatni és ez is csak véletlen esett , feloldva volt az asztalon és meg akartam valamit gyorsan nézni és nem az enyémben hanem az övet vettem fel. Nyitom Fb megyek a keresőbe írnám be amit akartam nézni és látom sorba vagy húsz 25 körüli csajra keresett rá.

Megbeszéltük azt mondta ezeket nem ő kereste hanem ismerősök bejegyzeseinél voltak bejelolve és mivel rá kattintott hogy megnézze ezért bekerült a keresőbe.

Túllettünk rajta de többször eszembe jut.

Sok a munkánk saját cégünk van tudom látom hogy mit tesz egész nap túl van terhelve épp ezért nem éreztem kibúvonak, hogy az elmúlt egy évben nagyon kevés időnk volt egymásra. De azt hozza teszem a korábbi években minden évben megtaláltuk azt az évi 2-3 alkalmat amikor csak ketten elmentünk 3-4-5 napra. Ez már egy ideje elmaradt.

Lettek volna alkalmak de neki mindig közbe jött valami volt valami fontos és halaszthatatlan.

Épp most már egy hete el vagyok nagyon én is havazva de közben bánt, hogy szinte csak munkáról vagy a jövőről befektetések új iroda stb szól minden beszélgetés. Ma reggel mondtam neki mikor nem lesz már végre semmi és foglalkozunk kicsit csak magunkkal.

Ez volt reggel. Én elvittem a kisebbik gyereket a meccsre, ő nem jött mert bement az irodába az új sraccal aki majd jön hozzánk dolgozni.

Mire hazaértem hulla lettem, elaludtam a kanapén. Arra keltem, hogy a gyerek mondja apa elment fiús buliba nem akart felébreszteni. Jelzem máskor nem okoz neki problemat sima felkelt. Nyitom a hűtőt sütemény becsomagolva. Nem egy romantikus alkat sose volt az és boltba vagy bárhova elmenni venni valamit na azt meg soha. Most meg süteményt hozott.

Nem hívtam hogy hol merre van mert már eleve az nagyon rosszul esett, hogy egyáltalán elment hiszen pont ma jeleztem neki itt lenne az ideje magunkkal foglalkozni ha másra nincs idő egy vacsi egy mozi ilyesmi.

De nem, ő elment a fiukkal. És persze kedvesen felkelteni sem akart. Nomeg süteményt is hozott. Mind nagyon furcsa.

Ejjel arra keltem hogy részegen hazajött és lefeküdt mellém. Majd vissza aludtam és rá fel órára arra keltem, hogy beszél és veri a faxát mellettem. Teljesen lefagytam. Nem volt magánál totál részeg volt de amiket mondott na azok nem nekem szóltak.

Nem mászott rám. Nem hozzám beszélt. Feküdtem ott lefagyva egyszer csak beájult elaludt majd megint kezdte. Beszélt és verte.

Otthagytam felkeltem és most nem tudom mit gondoljak, mit érezzek. Teljesen össze vagyok zavarodva. Nem mondom hogy megcsalt inkább úgy érzem ezalapjan hogy másra nagyon erősen vágyik.

Legszívesebben fognám magam és elhuznék itthonról a picsába most. De nem akarok nagy port kavarni nem akarom hogy fölöslegesen beszed téma legyen ez egyenlőre magam akarok tisztába kerulni mi van. Ezért nem opció hogy baratnohoz vagy szulohoz menjek.

Hotel max.

Ti mit gondoltok mi ez az egész mert én most annyira össze vagyok zavarodva hogy nem tudom mit gondoljak.

dec. 1. 05:45
 71/129 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező.Te hogy nézel ki?

Azt írod, egy bizonyos fajta nőből nézeget a férjed többet.

Ha te kicsit sem hasonlítasz rájuk, akkor van egy rossz hírem...

A férjednek bizony az az esete, akiket nézeget.

Nagyon gyakori, hogy egy férfi összejön egy nővel, aki munkára van tartva, akit kihasznál és csak az ugródeszka.

Aztán mikor együtt összeszedték, amijük van, akkor elkezd futni az ideálja után.A pénzt, meg amit a te munkádból megspórolt, az oda adja annak a nőnek, akire mindig is vágyott, csak sosem kellett neki.

Ezért mondom én mindig, hogy nem szabad ezt a bullshitet besz*pni, hogy "együtt építjük az életet", mert szinte mindig ez az eredménye.

dec. 1. 12:19
 72/129 anonim ***** válasza:
67%

70 teljes mértékben egyetértek veled. A többi naiv meg próbál hamis illúziókat, reményt kelteni a kerdezőben, pedig egyértelmű a jelekből ítélve, hogy a férj hűtlen egy ideje. Már csak azért is, mert érzelmileg is az. Illetve már tettekben is megnyilvánul. A kedvező meg figyeljen okosan a háttérben. Azt is megfigyelhető, hogy a továbbiakban is lesznek hirtelen programok, amikre nem viszi a családját. Továbbá abban is biztos vagyok, hogy továbbra sem fogja érdekelni a családi dolgok, a kettesben eltöltött idő a feleséggel mert mindig lesz valami halaszthatatlan sűrgős "munka" és egyre több és többször lesznek kimaradások, "túlórák" és "haveros" bulik , illetve azért mert vagy bűntudat miatt, vagy azért hogy le ne bukjon otthon, megnőlnek a hirtelen jött légből kapott kedveskedések, amik csak az álca része. Keltsetek csak hiú ábrándokat a kerdezőben, de az egyértelmű jeleket nem tudjátok "eltüntetni".

Én sem vagyok elkeseredett, csak a tényeket látom reálisan. A kérdező majd eldönti a továbbiakat hogy továbbra is homokba dugja e a fejét, vagy szembe néz az ordas valósággal. A bizalom így is úgy is megrendült, hiszen erről is írt már ki most kérdést és ebből is látszik, hogy foglalkoztatja a gondolat és a bizalomnak már rég lőttek. Ez a házasság is úgy halott ahogy van. Azért is írtam a válást is.

dec. 1. 12:30
 73/129 anonim ***** válasza:
56%

A pesszimista verziót vázoltad fel, nem a realitást. Nem tudom, mennyi idős vagy, de ez nem elhidegülés. Összesen 2 kiemelt eseménysor alapján ezt elkönyvelni butaság.

A realitás az, hogy jól működik a házasságuk nagyon régóta, és emellett rengeteget dolgoznak, egymás valódi társai mindenben, az egész életüket együtt építették fel.

Ami most történik, az valószínűleg egy kapuzárási pánik kezdete. Beszélni kell róla mindenképp. Ez szinte minden férfi életében eljön ennyi idősen, és nem azt jelenti automatikusan, hogy visszavonhatatlanul más nőt akar már a férfi. Újdonságra valószínű vágyik, de még maga sem tudja, pontosan milyen téren. Kíváncsi, akár olyan dolgok iránt is, amik eddig nem érdekelték. Megcsalni láthatóan nem akarja a feleségét, akkor megtette volna, nem pedig hazamegy kiverni. De ha ez az egész kibeszéletlenül marad, nyilván vezethet tényleges megcsaláshoz is.

dec. 1. 12:31
 74/129 anonim ***** válasza:
67%

Azért akkor sem kellene vészmadárkodni, meg feltételezésekre alapozni, rájuk hivatkozni meg a piros gombot nyomkodni, dehát valakinek ez az élete. Idejön bomlasztani, levezeti a felesleges feszkót másokon majd megy nyugodtan kávézgatni. Hát kíbicnek semmi sem drága, ő semmit nem kockáztat.

Itt senki nem látnok, sem jövőbelátó jós, hogy mindent 100%-ig tudjon, ezért én óvatosságra intem a kérdezőt ne higgyen itt el mindent amit ide írnak.

dec. 1. 12:37
 75/129 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó. Nyilván nem kell mindent elhinni amit írnak, de viszont a tényeket a kérdező írta le saját maga. Szóval mi csak a tényekre tudunk támaszkodva válaszolni, ami viszont egyértelmű hogy tipikus eset a hűtlenségre. Nem véletlenül írtam azt hogy figyelje csak meg a jelenlegi férjének a viselkedését a továbbiakban. Egyértelmű lesz
dec. 1. 12:43
 76/129 anonim ***** válasza:
74%

Leírtam, hogy azt csinál amit akar, de ha 1 éve még beszélgetni se tudnak nemhogy kettesben lenni az egyáltalán nem azt jelzi, hogy a drágalatos férjecske azon lenne, hogy javuljon a helyzet. Mindenre és mindenkire akad idő csak pont egymásra nem, ráadásul még a kérdező kérte meg, hogy szakítson már rá végre időt és a férje mit csinált? Elment a haverokkal szórakozni. Ergó hiába fekszik le vele, hiába könyörög akkor se veszi figyelembe! Nah ha valaki ennek ellenére harcolni akar EGYEDÜL a házasságért tegye meg, majd meglátja, hogy az idejét pazarolja mert hiába megy bele LÁTSZÓLAG a férje nem fogják megmenteni a házasságot.

dec. 1. 12:47
 77/129 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, én most nem mennék el ennyire messzire, hogy válás meg megcsalás. Egy lépés egyszerre. Maradnék az elmúlt ejszakánál. Én azt tanácsolom, hogy ültesd le még ma és mondd el viszonylag higgadtan, mit csinált, mit láttál. Mondd el, hogy teged ez sokkolt, és habár tudja nagyon jól, hogy nyitott vagy szex terén, te erre nem vagy kíváncsi, ha ezt akarja csinálni, ő dolga, ő farka, de neked ne kelljen már asszisztálni hozzá, mert nem akarod. Es ekkor meg lehet kérdezni, hogy amúgy van-e valami konkrét oka, hogy most ennyire bekészült és ennyire kanos volt, mert őszintén szólva neked ez most nagyon sok volt és nem vagy nyugodt.

Sajnos ami történt, azt kitörölni nem lehet. Valószínűleg a férjed is szégyellni fogja magát, ezért letamadni, vádaskodni nem érdemes. De ahhoz igenis jogod van, hogy ne kelljen ilyesmit akaratlanul végignézned alvás helyett. Ezt azért meg kell értenie.

dec. 1. 12:51
 78/129 anonim ***** válasza:
40%
Minden második kapcsolat erre a sorsra jut, nem húsz hanem már 5 év után, kb. mikor az első gyerek az alsőtagozatot kezdi. Nincs ebben a történetben semmi extra, leírásod alapján jól tartod magad, nem kell állandóan elérhetőnek lenned, te is csinálj programokat barátnőkkel.
dec. 1. 12:52
 79/129 anonim ***** válasza:
40%
Miért nem mész el akkor legalább egy pár órára egyedül? Gondolom nem egész nap dekoráltok. Lenyomjátok az ebédet, aztán fogd magad és menj el egy hosszú sétára. Nagyok a gyerekek, gondolom a kicsi is azért elvan már a szobájában valamivel, meg ott a férjed amúgy, aki ha bulizni tud hajnalig akkor nyugodtan foglalkozhat a gyerekeivel is. Ne legyél mártír, mindenki túl fogja élni. Pár napra elmenni meg szerintem butaság, úgy sem oldana meg semmit és nem is megcsalás történt, hogy át kelljen gondolnod az egész házasságot. Ha mégis ez a hotel dolog ami úgy érzed segítene, ehhez is jogod van. A férjed akkor f.szverés meg facebookozás helyett elindítja a gyerekeket holnap iskolába meg mittudomén, amiket te szoktál csinálni. Ha nem vagy otthon, hátha kicsit észbe kap és hiányolni fog téged.
dec. 1. 13:01
 80/129 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó 🤦🤦🤦 szerinted a férj el fog menni vele egy hotelbe, mikor a kérdező írta le, hogy a közös programok helyett is inkább lelépett mással, csak hogy ne kelljen velük lennie?! Ennyire nem lehetsz naiv és ostoba 🤦 ismétlem, nem, nem akar kettesben eltöltött időt a feleséggel ezt bebizonyította mikor a programok helyett is inkább lelépett és csak későn esett haza. De nem vitazom feleslegesen senkivel sem. A kérdező a saját bőrén tapasztalja meg a valóságot
dec. 1. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!