Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek!Mit tennétek, ha egy hosszú házasságban (10év) elveszítené a férjetek a nemi szervét?
A. Válás.
B. Szerető.
C. Nyitott kapcsolat lehetőségének felvetése.
D. Kézi és szájmunka.
E. Jó lenne szex nélkül is.
Fogalmam sincs. Szeretem a férjem, de szexelni is szeretek, ahhoz meg még nagyon fiatal vagyok, hogy szex nélkül/csak orállal eltengődjek. Viszont másra se tudok nézni mellette, nem beszélve arról, hogy őt sem aláznám meg a szeretőzéssel/nyitott kapcsolattal.
Felcsatolhatós dildó lenne szerintem a megoldás, vagy valamiféle rekonstrukciós műtét. Ha transziknak megoldják, neki is tudni kéne. Lehet, hogy macera, de mégis csak jobb, mint megcsalni/elválni.
Elképesztően ritka hogy 50 év alatt megtörténjen, jellemzően prosztatarák esetén válhat müködésképtelenné hogy mentsék életét stb
De ez 50-60+ korosztály átka.
Ott meg azert szex már nem olyan fontos.
Persze ha csak nem vmi gyakoris álompár itt szoktam olyat olvasni hogy a 18 éves kislány szercsizi nagyon a 40+es palijat ott nagyobb gaz lehet ha ilyen tortenik
Egyik haverom egyszer rálépett egy aknafedőre, befordult és belecsúszott,olyan szerencsétlenül esett,hogy nagyon a nemiszervére esett 1évig hozzányúlni is alig tudott,több műtét kellett,hogy helyretegyék.
Tudom extrém,de a párja kitartott, irgalmatlan nehéz időszak volt a srác egyéb játékokkal peóbált kedveskedni,ha már ő nem tudja saját szerszámmal megoldani akkor játékokkal elégítette ki a párját.
Azóta is együtt vannak. Pedig huszon évesek voltak mindketten. Azóta gyerek is született. Inkább megerősítette a kapcsolatot.
Ahol akarás van ott megoldás is, lásd impotencia=felcsatolhatós műnemiszerv, ha a nő is benne van
E.
Így se nagyon használjuk, nem hiányozna
Szerintem nálunk is a D opció lenne, ha amúgy ő tudja élvezni enélkül is. Ha nem, akkor önkielégítés.
Megvoltam vele az első pasim előtt, párkapcsolatban is működne.
De mondjuk férfiaknál elég necces, ha elveszti a nemiszervét. Hogyan fog pisilni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!