Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hölgyek!Mit tennétek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek!Mit tennétek, ha egy hosszú házasságban (10év) elveszítené a férjetek a nemi szervét?

Figyelt kérdés

A. Válás.

B. Szerető.

C. Nyitott kapcsolat lehetőségének felvetése.

D. Kézi és szájmunka.

E. Jó lenne szex nélkül is.

2022. nov. 28. 10:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
D + E
2022. nov. 28. 10:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen történne a legutolsó dolog amin aggódnék az a szex lenne.
2022. nov. 28. 10:57
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Fogalmam sincs. Szeretem a férjem, de szexelni is szeretek, ahhoz meg még nagyon fiatal vagyok, hogy szex nélkül/csak orállal eltengődjek. Viszont másra se tudok nézni mellette, nem beszélve arról, hogy őt sem aláznám meg a szeretőzéssel/nyitott kapcsolattal.

Felcsatolhatós dildó lenne szerintem a megoldás, vagy valamiféle rekonstrukciós műtét. Ha transziknak megoldják, neki is tudni kéne. Lehet, hogy macera, de mégis csak jobb, mint megcsalni/elválni.

2022. nov. 28. 11:01
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Elképesztően ritka hogy 50 év alatt megtörténjen, jellemzően prosztatarák esetén válhat müködésképtelenné hogy mentsék életét stb

De ez 50-60+ korosztály átka.

Ott meg azert szex már nem olyan fontos.

Persze ha csak nem vmi gyakoris álompár itt szoktam olyat olvasni hogy a 18 éves kislány szercsizi nagyon a 40+es palijat ott nagyobb gaz lehet ha ilyen tortenik

2022. nov. 28. 11:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik haverom egyszer rálépett egy aknafedőre, befordult és belecsúszott,olyan szerencsétlenül esett,hogy nagyon a nemiszervére esett 1évig hozzányúlni is alig tudott,több műtét kellett,hogy helyretegyék.

Tudom extrém,de a párja kitartott, irgalmatlan nehéz időszak volt a srác egyéb játékokkal peóbált kedveskedni,ha már ő nem tudja saját szerszámmal megoldani akkor játékokkal elégítette ki a párját.

Azóta is együtt vannak. Pedig huszon évesek voltak mindketten. Azóta gyerek is született. Inkább megerősítette a kapcsolatot.

Ahol akarás van ott megoldás is, lásd impotencia=felcsatolhatós műnemiszerv, ha a nő is benne van

2022. nov. 28. 11:34
 6/16 anonim ***** válasza:
85%

E.

Így se nagyon használjuk, nem hiányozna

2022. nov. 28. 11:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
D.
2022. nov. 28. 11:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire szereted. Mivel megesküdtél hogy jóban rosszban, egészségben betegségben stb kitartasz mellette. A házasság erről kéne szóljon..
2022. nov. 28. 12:08
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a felállásban D opció.
2022. nov. 28. 12:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nálunk is a D opció lenne, ha amúgy ő tudja élvezni enélkül is. Ha nem, akkor önkielégítés.

Megvoltam vele az első pasim előtt, párkapcsolatban is működne.

De mondjuk férfiaknál elég necces, ha elveszti a nemiszervét. Hogyan fog pisilni?

2022. nov. 28. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!