Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hölgyek!Mit tennétek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek!Mit tennétek, ha egy hosszú házasságban (10év) elveszítené a férjetek a nemi szervét?

Figyelt kérdés

A. Válás.

B. Szerető.

C. Nyitott kapcsolat lehetőségének felvetése.

D. Kézi és szájmunka.

E. Jó lenne szex nélkül is.

2022. nov. 28. 10:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
D és/vagy E.
2022. nov. 28. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

C+D.

De ha van felcsatolhatos akkor nem kell a C sem

2022. nov. 28. 17:23
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

D,+ van vibrátorom, kezem, és léteznek már felcsatolható cuccok is amivel tud velem szexelni. Annak viszont utàna kellene járnom, hogy így én hogyan tudnék neki örömet okozni, ha konkrétan nincs nemi szerve🤔

A többi dolog szóba sem jöhet amik fel vannak sorolva.

2022. nov. 28. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:
2022. nov. 29. 13:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kivárnék, és lehet végül úgyis válás lenne, mert nekem pl fontos a szex. Neki is, és nem tudom, hogy mennyire viselné meg a dolog.
2022. nov. 29. 14:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Alapvetően D-t vagy E-t mondanék. Viszont, azért ez egy férfinek mentálisan is nagyon megterhelő lehet. Nem biztos hogy ugyanaz az ember maradna akibe beleszerettem, és kérdés hogy a kettőnk kapcsolatára ez hogyan hatna ki a későbbiekben.
2022. dec. 1. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!