Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen tanácsot adnátok nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tanácsot adnátok nekem hosszú házasságban ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Jogos, hogy össze törtem vagy csak simán túl kell lépjek rajta?

Adott egy házasság 19 éve. Mindig nagyon mégbíztunk egymásban. Vannak gyerekeink egy felső tagozatos és egy gimis. Harmonikus élet, munka, szexxel sose volt gond.

Körülöttünk ezidő alatt sokan elváltak, van akik együtt vannak de mindenki tudja hogy külön utakon járnak, vagy nem tudjuk a külön utat de tudjuk, egy car az egész.

Mindig arról faggatnak minket ha együtt vagyunk valahol mi a titok és hogy örülhetünk egymásnak. Én erre mindig büszke voltam.

Olykor elgondolkodtam rajta, hogy tényleg létezik ilyen kapcsolat? Tényleg lehetséges, hogy egy férfi nem unja meg a párját? Vagy egy alom világban élek és a hátam mögött kitudja mi történik?!

Sose adott rá okot, hogy azt higyjem megcsal.

Pár hónapja véletlen bele néztem a telefonjába. Egyforma készülékünk van. Tudjuk egymás kódját. Nem szoktam kutatni és ez is csak véletlen esett , feloldva volt az asztalon és meg akartam valamit gyorsan nézni és nem az enyémben hanem az övet vettem fel. Nyitom Fb megyek a keresőbe írnám be amit akartam nézni és látom sorba vagy húsz 25 körüli csajra keresett rá.

Megbeszéltük azt mondta ezeket nem ő kereste hanem ismerősök bejegyzeseinél voltak bejelolve és mivel rá kattintott hogy megnézze ezért bekerült a keresőbe.

Túllettünk rajta de többször eszembe jut.

Sok a munkánk saját cégünk van tudom látom hogy mit tesz egész nap túl van terhelve épp ezért nem éreztem kibúvonak, hogy az elmúlt egy évben nagyon kevés időnk volt egymásra. De azt hozza teszem a korábbi években minden évben megtaláltuk azt az évi 2-3 alkalmat amikor csak ketten elmentünk 3-4-5 napra. Ez már egy ideje elmaradt.

Lettek volna alkalmak de neki mindig közbe jött valami volt valami fontos és halaszthatatlan.

Épp most már egy hete el vagyok nagyon én is havazva de közben bánt, hogy szinte csak munkáról vagy a jövőről befektetések új iroda stb szól minden beszélgetés. Ma reggel mondtam neki mikor nem lesz már végre semmi és foglalkozunk kicsit csak magunkkal.

Ez volt reggel. Én elvittem a kisebbik gyereket a meccsre, ő nem jött mert bement az irodába az új sraccal aki majd jön hozzánk dolgozni.

Mire hazaértem hulla lettem, elaludtam a kanapén. Arra keltem, hogy a gyerek mondja apa elment fiús buliba nem akart felébreszteni. Jelzem máskor nem okoz neki problemat sima felkelt. Nyitom a hűtőt sütemény becsomagolva. Nem egy romantikus alkat sose volt az és boltba vagy bárhova elmenni venni valamit na azt meg soha. Most meg süteményt hozott.

Nem hívtam hogy hol merre van mert már eleve az nagyon rosszul esett, hogy egyáltalán elment hiszen pont ma jeleztem neki itt lenne az ideje magunkkal foglalkozni ha másra nincs idő egy vacsi egy mozi ilyesmi.

De nem, ő elment a fiukkal. És persze kedvesen felkelteni sem akart. Nomeg süteményt is hozott. Mind nagyon furcsa.

Ejjel arra keltem hogy részegen hazajött és lefeküdt mellém. Majd vissza aludtam és rá fel órára arra keltem, hogy beszél és veri a faxát mellettem. Teljesen lefagytam. Nem volt magánál totál részeg volt de amiket mondott na azok nem nekem szóltak.

Nem mászott rám. Nem hozzám beszélt. Feküdtem ott lefagyva egyszer csak beájult elaludt majd megint kezdte. Beszélt és verte.

Otthagytam felkeltem és most nem tudom mit gondoljak, mit érezzek. Teljesen össze vagyok zavarodva. Nem mondom hogy megcsalt inkább úgy érzem ezalapjan hogy másra nagyon erősen vágyik.

Legszívesebben fognám magam és elhuznék itthonról a picsába most. De nem akarok nagy port kavarni nem akarom hogy fölöslegesen beszed téma legyen ez egyenlőre magam akarok tisztába kerulni mi van. Ezért nem opció hogy baratnohoz vagy szulohoz menjek.

Hotel max.

Ti mit gondoltok mi ez az egész mert én most annyira össze vagyok zavarodva hogy nem tudom mit gondoljak.

dec. 1. 05:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/129 Grizesteszta ***** válasza:
63%
#118/120: Ti azert nem kicsit vagytok aljasok! Mazlija a kerdezonek, hogy szerencsere nem toletek fugg a lelki bekeje es ha segitsegre vsn szuksege, akkor majd jol megfizeti es kesz.
dec. 5. 10:10
 122/129 anonim ***** válasza:
0%

Akkor meg mi a bánatnak jön ide rinyálni?

A szürke hétköznapokban lenézik a magunkfajta átlagos, dolgos embereket, mégis idejön tanácsokért kuncsorogni...

Menjen a gazdag, felsőbbrendű haverjaihoz

dec. 5. 15:06
 123/129 Grizesteszta ***** válasza:
100%

#122: Nem kotelezo valaszolnod, de hogy tarsadalmi problemakent kezelj itt egy csaladi /parkapcsolati kerdest, az eros tulzas. Nem akarod esetleg a NER-kapcsolatokat is felderiteni, hogy kideruljon: megerdemli-e a

Kerdezo a valaszodat?

dec. 5. 16:00
 124/129 anonim ***** válasza:
33%
A csillivilli kis kérdése tele van kisebb nagyobb utalasokkal a társadalmi helyzetére, szóval a tarsadalmi vonalat ő hozta be
dec. 5. 16:48
 125/129 A kérdező kommentje:

Mindenkinek aki a vagyoni helyzeten fröcsög:

Dolgos emberek vagyunk mi is. Fogorvosok vagyunk mindketten.

Nem hinném, hogy le van bárki nézve.

A kishölgy meg aki adminisztratív háttérből segítő feleségnek titulált eléggé mellé lőtt.

Országos szinten több Rendelőnk van amiket én irányítok. De valóban nem, nem foglalkozom már páciensekkel. Ezt meghagytam a férjemnek, annak ellenére, hogy nekem hatalmas szerelem volt ez a szakma. Hoztam egy döntést és az ő szakmai fejlődését illetve a rendelők létrejottèt helyeztem előtérbe mindamellett , hogy anya vagyok.

Igazán szűk látókörű dolog minimális információ alapján levonni a következtetést illetve pocskondiázni.

Ha vissza olvasod én sose irtam olyan ahol degradálóan nyilvanultam meg valamely társadalmi osztály irányába.

Ellenben te igencsak flegma és kivagyokén megmondóember hangnemet ütöttél meg.

Nem hinném , hogy társadalmi helyzet vagy munkakör függő egy ilyen jellegű kérdés.

Azt pedig hogy miért itt kérdeztem meg ?

Talán elkeseredettség. Vagy épp annak bizonyítéka , hogy én is átlag ember vagyok. Gondolj amit akarsz.

Tudod pont az ilyenek mint te szoktak raplisan hisztizni ha nincs idöpont korábban vagy ha oda esnek és nem tud senki velük épp foglalkozni. Pont az ilyen mentalitásuak hiszen te valaki vagy mi az hogy nem!

Szerintem venned nagyobb a vihar mint bennem. Megnyugvást kívánok.

Ezúton Koszonom a valaszokat.

Ahogy irtam is megpróbálok vissza találni magamhoz.

dec. 6. 11:59
 126/129 Grizesteszta ***** válasza:

#125: Kerdezo, az itteni

"hangemberekkel" nem kell foglalkozni. De az valoban fontos, hogy a lelki-psziches magadra talalas mellett azt is gondold at, hogy ha megis borulna a hazassag, akkor anyagilag hogyan lehet ugy elvagni s szalakat, hogy neked egyedul is stabil egzisztenciad lehessen. ( En ket eve leptem ki a hazassagbol, es a ferjem osszes ismerose erdeklodve kerdezte, hogy "es mibol fogsz megelni?" Erdekes modon a konyvelom nem kerdezett semmit, csak sok boldogsagot kivant egy uj elethez. )

dec. 6. 12:45
 127/129 anonim ***** válasza:
48%
Egy élet közös munkáját én nem dobnám el. Hogy teltek az ünnepek? Mi van veletek azóta?
dec. 28. 22:26
 128/129 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
jan. 4. 17:27
 129/129 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, hogy mi történt veletek azóta!
jan. 4. 17:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!