Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tanácsot adnátok nekem hosszú házasságban ebben az esetben?
Jogos, hogy össze törtem vagy csak simán túl kell lépjek rajta?
Adott egy házasság 19 éve. Mindig nagyon mégbíztunk egymásban. Vannak gyerekeink egy felső tagozatos és egy gimis. Harmonikus élet, munka, szexxel sose volt gond.
Körülöttünk ezidő alatt sokan elváltak, van akik együtt vannak de mindenki tudja hogy külön utakon járnak, vagy nem tudjuk a külön utat de tudjuk, egy car az egész.
Mindig arról faggatnak minket ha együtt vagyunk valahol mi a titok és hogy örülhetünk egymásnak. Én erre mindig büszke voltam.
Olykor elgondolkodtam rajta, hogy tényleg létezik ilyen kapcsolat? Tényleg lehetséges, hogy egy férfi nem unja meg a párját? Vagy egy alom világban élek és a hátam mögött kitudja mi történik?!
Sose adott rá okot, hogy azt higyjem megcsal.
Pár hónapja véletlen bele néztem a telefonjába. Egyforma készülékünk van. Tudjuk egymás kódját. Nem szoktam kutatni és ez is csak véletlen esett , feloldva volt az asztalon és meg akartam valamit gyorsan nézni és nem az enyémben hanem az övet vettem fel. Nyitom Fb megyek a keresőbe írnám be amit akartam nézni és látom sorba vagy húsz 25 körüli csajra keresett rá.
Megbeszéltük azt mondta ezeket nem ő kereste hanem ismerősök bejegyzeseinél voltak bejelolve és mivel rá kattintott hogy megnézze ezért bekerült a keresőbe.
Túllettünk rajta de többször eszembe jut.
Sok a munkánk saját cégünk van tudom látom hogy mit tesz egész nap túl van terhelve épp ezért nem éreztem kibúvonak, hogy az elmúlt egy évben nagyon kevés időnk volt egymásra. De azt hozza teszem a korábbi években minden évben megtaláltuk azt az évi 2-3 alkalmat amikor csak ketten elmentünk 3-4-5 napra. Ez már egy ideje elmaradt.
Lettek volna alkalmak de neki mindig közbe jött valami volt valami fontos és halaszthatatlan.
Épp most már egy hete el vagyok nagyon én is havazva de közben bánt, hogy szinte csak munkáról vagy a jövőről befektetések új iroda stb szól minden beszélgetés. Ma reggel mondtam neki mikor nem lesz már végre semmi és foglalkozunk kicsit csak magunkkal.
Ez volt reggel. Én elvittem a kisebbik gyereket a meccsre, ő nem jött mert bement az irodába az új sraccal aki majd jön hozzánk dolgozni.
Mire hazaértem hulla lettem, elaludtam a kanapén. Arra keltem, hogy a gyerek mondja apa elment fiús buliba nem akart felébreszteni. Jelzem máskor nem okoz neki problemat sima felkelt. Nyitom a hűtőt sütemény becsomagolva. Nem egy romantikus alkat sose volt az és boltba vagy bárhova elmenni venni valamit na azt meg soha. Most meg süteményt hozott.
Nem hívtam hogy hol merre van mert már eleve az nagyon rosszul esett, hogy egyáltalán elment hiszen pont ma jeleztem neki itt lenne az ideje magunkkal foglalkozni ha másra nincs idő egy vacsi egy mozi ilyesmi.
De nem, ő elment a fiukkal. És persze kedvesen felkelteni sem akart. Nomeg süteményt is hozott. Mind nagyon furcsa.
Ejjel arra keltem hogy részegen hazajött és lefeküdt mellém. Majd vissza aludtam és rá fel órára arra keltem, hogy beszél és veri a faxát mellettem. Teljesen lefagytam. Nem volt magánál totál részeg volt de amiket mondott na azok nem nekem szóltak.
Nem mászott rám. Nem hozzám beszélt. Feküdtem ott lefagyva egyszer csak beájult elaludt majd megint kezdte. Beszélt és verte.
Otthagytam felkeltem és most nem tudom mit gondoljak, mit érezzek. Teljesen össze vagyok zavarodva. Nem mondom hogy megcsalt inkább úgy érzem ezalapjan hogy másra nagyon erősen vágyik.
Legszívesebben fognám magam és elhuznék itthonról a picsába most. De nem akarok nagy port kavarni nem akarom hogy fölöslegesen beszed téma legyen ez egyenlőre magam akarok tisztába kerulni mi van. Ezért nem opció hogy baratnohoz vagy szulohoz menjek.
Hotel max.
Ti mit gondoltok mi ez az egész mert én most annyira össze vagyok zavarodva hogy nem tudom mit gondoljak.
Kérdező.Maradjunk a realitásoknál.
Ha tegyük fel kiderülne, hogy megcsal, akkor elválnál tőle?Mert ha nem, akkor fotdítsd el a fejed amarra és ne kutakodj, mert fogsz találni olyat, ami nem tetszik.
Ha úgy sem válnál el, feleslegesen őrjöngsz, balhézol.Ha meg akar csalni vagy megcsalt, akkor meg is fog.Ha nem válsz el, ezzel csak azt mutatod meg, hogy ez belefér számodra.Vergődsz egy kicsit, aztán minden oké.Majd megnyugszol.
Ilyen dolgokba akkor érdemes belepiszkálni, ha van következménye részedről.Magyarul el alarsz válni.
Ja, még valami.Te nyilvánvalóan sokkal jobban szereted a férjed, sokkal inkább ragaszkodsz hozzá, mint ő hozzád.Ez az alapköve egy halálra ítélt kapcsolatnak.
Egy kapcsolat kizárólag akkor tartós, ha a férfi ragaszkodik jobban, ha a férfi szeret jobban.
Nálatok ez nincs így.
Ilyen ostobaságokat írkálsz, hogy megölnéd magad, ha nem lennének gyerekeid, miközben a férjednek te negyed ennyire nem vagy fontos.Gondolkozzál már el, még ha nehezedre esik is.Ezzel a vergődéssel csak magadat kínzod, a férjedet ez nem fogja érdekelni, csak szánni fog téged maximum.
Ha nem akarsz elválni és vissza akarod ezt a kapcsolatot terelni egy normális mederbe, akkor foglalkozz MAGADDAL és ne a férjeddel.
Ha őt nem érdekled jobban, mint ő téged, arra az a megoldás, hogy te elkezdesz még kevésbé érdeklődni a férjed iránt, mint ő irántad.
Ha azt akarod, hogy figyeljen rád és szeressen, akkor ne szeresd!
Ne fussál a férfiak után soha, mert csak menekülni fognak előled.
Meg amúgy alapból ott a gond, ha egy ember ennyire nem becsüli magát semmire, hogy szó szerint úgy érzi, a másiktól függ az élete.
Szerinted ezt a férjed nem tudja rólad?Ezért csinál azt, amit akarsz.Mert gyenge vagy, naiv és nincs benned semmi önbecsülés.
Minden férfi néz más nőket. És nem azért, mert megcsal, hanem csak mert működik. Ha van egy kocsija, akkor is megnéz egy jó kocsit. Meg is áll, körbe nézi, álmodozgat picit, de a körbeséta és a gondolatok ellenére visszaül a sajátjába és azzal megy. Nem lop el semmit. Amikor autómosóba megy, a saját kocsiját tisztítja, abba tankol és annak a belsejét törli és porszívózza ki, amikor arra kerül a sor.
Nyilván nem tökéletes a példa, de attól, hogy van (akár egy tök jó) autója, még igenis rá fog keresni a neten, ilyen-olyan helyeken ilyen-olyan autókra. És ezt megtette akkor is, amikor új volt a saját autója, akkor is, amikor az 20 éves.
Tehát nyilván egy-egy szép lányt megnéz most is, ahogy megnézett 20 éve is. De ettől nem lesz megbízhatatlan.
Ha meg kiveri, az pont olyan, mintha ahelyett, hogy elmenne egy ilyen autóval próbaútra, otthon rajzolgat magának. Hagy tegye már meg. A mostani autója talán mindig minden vágyát azonnal valósággá váltja, pont úgy, ahogy azt ő szeretné? Az, hogy csendben magával foglalkozik, nem jelenti, hogy másnál is próbálkozik.
Nem ráförmedni kell. Nem azt kell gondolni rögtön, hogy már próbautakra jár, hanem megérteni, hogy gondol erre-arra, akár még hiányzik is neki valami. Akár élvezetben, akár csak simán esztétikában, De ez nem jelenti, hogy baja lenne veled, vagy azt sem, hogy ettől még ne szeretne, de gondolatai hagy legyenek. Igazságtalan a gondolatai miatt hőbörögni rá és számon kérni.
Beszélni kellhet vele, hiszen a te gondolataid is jogosak. De nem játszmázva, kicsi bosszúkkal, hanem nyíltan! Inkább mondd neki, hogy megérted, ha nem vakult meg és gondolatok is vannak a fejében, meg vágyak. Megkérdezheted, mi az ami neki hiányzik esetleg, amire jobban figyelj, mert szereted. Lehet ez szexuális vágy, amit akár még mindig magában tart, lehet akár hogy csak kedvesség és mosolyok hiányoznak tőled (hogy érezze, hogy szeretve van, hiszen ennek a nyílt kimutatása is nagyon tud hiányozni), lehet, hogy pajzán, huncutabb fülébe súgdosások hiányoznak, visszasírja. Ezekre figyelhetsz, hogy lássa is, amit gondolsz, amit érzel felé.
Ne stresszeld vele, ne vallasd és zaklasd, de azt meg lehet kérdezni tőle, hogy mi hiányzik neki és hogy tudjon róla, hogy te igyekeznél, csak mondja el, mi a hiányérzete. Addig is a kedves mosoly, a pajzánabb fülbe súgdosások ingyen vannak.
#54 Na, itt a másik naiv bolond.
Ha a férjének az hiányzik, hogy unja 20 év után a 41 éves feleségét és új, fiatalabb, szebb nőkkel akar szexelni, akkor nincs mit tegyen a kérdező.Itt ez a helyzet.20 év után senki nem lesz olyan izgalmas, mint egy új ember.Fiatalabb sem lesz senki.
A kérdezőnek nem ez a hiábája, ez a férje hibája.
A kérdező abban hibás, hogy még pedálozna ennél a gyökérnél, mikor semmit nem tehet, mert nem az ő hibája, ami történik.
Egy értelmes dolgot tehet a kérdező, ha érdekből vele marad és párhuzamos életet kezdenek élni.
Aztán majd elválik, hogy a férje menni akar vagy tesz a kapcsolatért.
Én megmondanám a férjének, hogy úgy érzem, megcsalsz engem.Nem kell bizonygatni, ez egy megérzés.
Megkérdezném mész vagy maradsz?Mert megcsalhatsz, menj nyugodtan.
Onnantól kezdve semmit nem tennék érte, úgy élnék vele, mint munkatárs, lakótárs.Nincs szex, nincs főzés, nincs utána takarítás, semmi.Majd a barátnője megcsinálja neki ezeket.El is kezdenék eljárogatni otthonról.
Aztán majd átgondolja a férjecske, hogy mi a fontos az életben.
Mi az amit nem ad meg neki? Az újdonságot. Azt egyik nő sem tudja megadni, mert az a legfőbb vonzereje a többi nőnek.
De ez nem a te hibád, ha csillagos ötös vagy kinézetre, mellette gondoskodó anyuka és kiválló háziasszony egyben akkor is másra fog vágyni testileg egy idő után. Szerintem ő is ragaszkodik hozzád és a maga módján szeret is, nem hoszem, hogy el akarna hagyni. Kivéve ha belezúg az egyik plasztikás huszonévesbe.
Én nem vagyok benne biztos, hogy megcsalt, de lehet már képben van a dolog, ezek az ivászatok is már a kinlódást mutatják van valami baja.
És igen az az ember álomvilágban él aki azt hiszi hogy húsz év után is a férje rágondolva veri ki magának.
Nem kell elsietni semmit, én most ilyen feldúltan nem támadnék rá, hanem szépen átgondoltan beszélnék vele amikor kicsit leülepedett a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!