Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen tanácsot adnátok nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tanácsot adnátok nekem hosszú házasságban ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Jogos, hogy össze törtem vagy csak simán túl kell lépjek rajta?

Adott egy házasság 19 éve. Mindig nagyon mégbíztunk egymásban. Vannak gyerekeink egy felső tagozatos és egy gimis. Harmonikus élet, munka, szexxel sose volt gond.

Körülöttünk ezidő alatt sokan elváltak, van akik együtt vannak de mindenki tudja hogy külön utakon járnak, vagy nem tudjuk a külön utat de tudjuk, egy car az egész.

Mindig arról faggatnak minket ha együtt vagyunk valahol mi a titok és hogy örülhetünk egymásnak. Én erre mindig büszke voltam.

Olykor elgondolkodtam rajta, hogy tényleg létezik ilyen kapcsolat? Tényleg lehetséges, hogy egy férfi nem unja meg a párját? Vagy egy alom világban élek és a hátam mögött kitudja mi történik?!

Sose adott rá okot, hogy azt higyjem megcsal.

Pár hónapja véletlen bele néztem a telefonjába. Egyforma készülékünk van. Tudjuk egymás kódját. Nem szoktam kutatni és ez is csak véletlen esett , feloldva volt az asztalon és meg akartam valamit gyorsan nézni és nem az enyémben hanem az övet vettem fel. Nyitom Fb megyek a keresőbe írnám be amit akartam nézni és látom sorba vagy húsz 25 körüli csajra keresett rá.

Megbeszéltük azt mondta ezeket nem ő kereste hanem ismerősök bejegyzeseinél voltak bejelolve és mivel rá kattintott hogy megnézze ezért bekerült a keresőbe.

Túllettünk rajta de többször eszembe jut.

Sok a munkánk saját cégünk van tudom látom hogy mit tesz egész nap túl van terhelve épp ezért nem éreztem kibúvonak, hogy az elmúlt egy évben nagyon kevés időnk volt egymásra. De azt hozza teszem a korábbi években minden évben megtaláltuk azt az évi 2-3 alkalmat amikor csak ketten elmentünk 3-4-5 napra. Ez már egy ideje elmaradt.

Lettek volna alkalmak de neki mindig közbe jött valami volt valami fontos és halaszthatatlan.

Épp most már egy hete el vagyok nagyon én is havazva de közben bánt, hogy szinte csak munkáról vagy a jövőről befektetések új iroda stb szól minden beszélgetés. Ma reggel mondtam neki mikor nem lesz már végre semmi és foglalkozunk kicsit csak magunkkal.

Ez volt reggel. Én elvittem a kisebbik gyereket a meccsre, ő nem jött mert bement az irodába az új sraccal aki majd jön hozzánk dolgozni.

Mire hazaértem hulla lettem, elaludtam a kanapén. Arra keltem, hogy a gyerek mondja apa elment fiús buliba nem akart felébreszteni. Jelzem máskor nem okoz neki problemat sima felkelt. Nyitom a hűtőt sütemény becsomagolva. Nem egy romantikus alkat sose volt az és boltba vagy bárhova elmenni venni valamit na azt meg soha. Most meg süteményt hozott.

Nem hívtam hogy hol merre van mert már eleve az nagyon rosszul esett, hogy egyáltalán elment hiszen pont ma jeleztem neki itt lenne az ideje magunkkal foglalkozni ha másra nincs idő egy vacsi egy mozi ilyesmi.

De nem, ő elment a fiukkal. És persze kedvesen felkelteni sem akart. Nomeg süteményt is hozott. Mind nagyon furcsa.

Ejjel arra keltem hogy részegen hazajött és lefeküdt mellém. Majd vissza aludtam és rá fel órára arra keltem, hogy beszél és veri a faxát mellettem. Teljesen lefagytam. Nem volt magánál totál részeg volt de amiket mondott na azok nem nekem szóltak.

Nem mászott rám. Nem hozzám beszélt. Feküdtem ott lefagyva egyszer csak beájult elaludt majd megint kezdte. Beszélt és verte.

Otthagytam felkeltem és most nem tudom mit gondoljak, mit érezzek. Teljesen össze vagyok zavarodva. Nem mondom hogy megcsalt inkább úgy érzem ezalapjan hogy másra nagyon erősen vágyik.

Legszívesebben fognám magam és elhuznék itthonról a picsába most. De nem akarok nagy port kavarni nem akarom hogy fölöslegesen beszed téma legyen ez egyenlőre magam akarok tisztába kerulni mi van. Ezért nem opció hogy baratnohoz vagy szulohoz menjek.

Hotel max.

Ti mit gondoltok mi ez az egész mert én most annyira össze vagyok zavarodva hogy nem tudom mit gondoljak.

dec. 1. 05:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/129 A kérdező kommentje:

40-es miből lehet tudni, hogy mással jár félre?

És ha így van akkor van visszaút ? Lehet olyan hogy “hazatalál”?

Mi van ha nem es én meg meggyanusitom?

dec. 1. 09:47
 42/129 A kérdező kommentje:

38-as

En nem így élem az életem es sose terveztem így élni.

Nem tetszik más.

És nem akarok mással lenni.

Sose tudnám megcsalni.

Bolond vagyok biztos de számomra a házasság ezt jelenti.

Valóban ennyire naiv lennék?

Mi van ha nem csal meg. És begyanusitom.

És ha megcsal akkor miért mellettem csinálja. Miért nem válik el ? (Nem mintha ezt akarnám.)

Komolyan annyira kivagyok készülve ha nem lennének a gyerekek már felakasztottam volna magam ma.

El se bírom képzelni az eletem nélküle.

dec. 1. 09:53
 43/129 anonim ***** válasza:
En mem a 40es vagyok, de szerintem nem krt még félre. Viszont szerintem a leírtak alapján, különösen az előkészületei alapján tegnap este a másik nő is a társaságában volt. Vagy kettesben voltak, vagy másokkal együtt, de koitusz szerintem nem történt, viszont oda kell figyelni, mert a határán van.
dec. 1. 09:53
 44/129 anonim ***** válasza:
Még otthon vagy?
dec. 1. 09:56
 45/129 anonim ***** válasza:
0%

Ezek nem elég indokok neked? Pedig egyértelmű. Max a csevegêseket kitörli amit nem látsz. Pedig ez már a leejtő és a szerető a tünete a szar házasságnak. Csak homokba dugod a fejed. Max neked jó, de nyilvánvalóan a jelenlegi még férjednek nem és már láthatóak a dolgok amiket nem akarsz észrevenni. Hamarosan válás jön. De ha neked ez így rendben van és megfelel, hogy téged már nem szeret és láthatóan unja a családosdit, mert menekül otthonról ebbe az egészbe amit leírtál, akkor ámen. De egyértelmű, hogy van ott valaki más a képben, akiről fantáziál és veri rá aki nem te vagy és ott már egyértelműen hogy több is van, mint puszta fantázia. El kéne gondolkodnod azon, hogy mi az amit nem tudtál megadni a jelenlegi még férjednek, hogy

a következő kapcsolatban ne hibázz és hogyan lesz a továbbiakban mikor egyedül leszel a gyerekekkel, mert már rátok unt és idő kérdése hogy ebből mikor lesz válás.

Az egész teljesen egyértelmű.

dec. 1. 09:58
 46/129 anonim ***** válasza:
40 voltam
dec. 1. 10:01
 47/129 anonim ***** válasza:
24%

:(

Igen, menj el egyedül néha ide-oda. Neki is van “pasis este”.

Ajánlom olvasgatásra facebookon a Titkos tanácsok nőknek csoportot.

Illetve múltkor hallottam jó előadást a Feleségek klubja szervezőtől is.

dec. 1. 10:11
 48/129 anonim ***** válasza:
100%
Olyat is olvastam múltkor, aki simán beblöffölte, hogy “mindent tudok”, a pasi meg kitálalt szépen…
dec. 1. 10:13
 49/129 A kérdező kommentje:

45

Bocsánat de mi az hogy mit kurtam el 19 év alatt?? Tehát magamban keressem az okat? Nem vagyok már elég ennyi év után akkor velem van a baj? Én sose hagynám el ot. Lehet ez a baj? Hogy van még őszinte nő a világban?

Nem tudom.

Én most annyira össze törtem hogy ez alapján amit írsz az én hibám es tuti megcsalt es el fogunk válni es ennyi kész vége hogy én ebbe bele halok

dec. 1. 10:13
 50/129 anonim ***** válasza:
19%

Most tényleg a szádba kell rágni mindent ami egyértelmű?

1. Más nőket les neten és nagy valószínűséggel valamelyik közülük a szerető

2. Munkára fogja hogy kevés ideje van rátok. Holott egyértelmű hogy nem

3. Hirtelen kedves és visz sütit. Pedig csak annyiról szól az egész hogy ne fogj gyanút és ne idegeskedj hogy szó nélkül lelépett otthonról állítólagos buliba. Pedig nyilvánvalóan nem oda ment, hanem szeretőzni

4. Részegen tért haza keső este, még csak nem is keresett titeket ez idő alatt

5. Verte többször a farkát más nőre melletted az ágyban és még el is árulta magát, hogy nem rád.

Ergo minden jel megvan arra hogy félre jár csak te nem akarod észre venni. A hirtelen változás hogy nem érdekli a családi dolgok, az hogy téged elhanyagol , más nőket nézeget és érdeklődik utánuk, hogy hirtelen sok munkája van és ez a kifogás, és végül az otthoni kimaradások és a lebukás. Teljesen egyértelmű minden. De gondold csak azt hogy milyen idili életed van és minden szuper. A valóság úgyis arcon fog csapni. Álomvilágban élsz, mert csak neked jó így, de a jelenlegi még férjednek nem és csak a kényelem tart titeket össze semmi más. Már nem szeret és menekül otthonról. Megunt titeket és ebből már nincs visszaút válás lesz csak idő kérdése

dec. 1. 10:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!