Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez beleférne még nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beleférne még nektek egy házasságban?

Figyelt kérdés

Vezetni tanulok, az oktatóm majdnem egyidős velem. Folyton csipkelődünk egymással, nem tudom, hogy ez flörtnek számít? Igazából nekem bejönne, ha nem lennénk mindketten házasok, de megcsalni nem fogom a férjem. Lehetséges, hogy már levette ezt rólam, de ettől függetlenül szeret megnevettetni, mesélni magáról, csipkelődni velem stb.

Ennyiben kimerül a dolog, akkor rendben van, vagy már sok?

tegnap 15:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
Baj lesz persze… hamarabb jutnék fel a holdra, minthogy félredugjunk egymással
ma 06:20
 52/67 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem fér bele. De vajon a férjed előtt is úgy viselkednél ebben a szituációban mint mikor kettesben vagy az oktatóval? Jó színésznő vagy akkor. Kétszínű kaméleon.
ma 06:20
 53/67 A kérdező kommentje:

Akkor ezekszerint az oktatóm is színész… nem tudom, hogy ez miért olyan nagy baj, ha csipkelődünk egymással. A férjemnek pl.az egyik kolleganője szólogatott be, hogy szépfiú…

Én ilyet azért nem mondtam az oktatómnak

ma 06:24
 54/67 anonim ***** válasza:
69%
Te is tudod hogy meg fog történni, legalább magadnak ne hazudj...
ma 08:37
 55/67 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem fog semmi történni, ez kb 100%
ma 09:19
 56/67 anonim ***** válasza:
77%
Tök mindegy mert mi nem fogjuk megtudni ha tényleg ribizli leszel.
ma 09:22
 57/67 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem már történt egy két dolog, csók, ujjazás ilyesmi😁 Csak tagadja.
ma 10:04
 58/67 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi ilyesmi.. es nem is lesz
ma 10:36
 59/67 anonim ***** válasza:
79%

Nem akarok beszólni,de először én is ezt mantràztam magamnak, végül majdnem hàrom év ismeretség és kollegàlis viszony utàn az àgyban kötöttünk ki.

Szóval,soha ne mondd,hogy soha...(egyébként szingli vagyok,tehát nekem vesztenivalóm tulajdonképpen nem volt.)

ma 11:14
 60/67 anonim ***** válasza:
72%
Hagyd rá, úgyse fogja elmondani ha történik vagy történt valami. Pedig addig jár a a korsóslány a kútra amíg meg nem baxxák.
ma 11:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!