Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez beleférne még nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beleférne még nektek egy házasságban?

Figyelt kérdés

Vezetni tanulok, az oktatóm majdnem egyidős velem. Folyton csipkelődünk egymással, nem tudom, hogy ez flörtnek számít? Igazából nekem bejönne, ha nem lennénk mindketten házasok, de megcsalni nem fogom a férjem. Lehetséges, hogy már levette ezt rólam, de ettől függetlenül szeret megnevettetni, mesélni magáról, csipkelődni velem stb.

Ennyiben kimerül a dolog, akkor rendben van, vagy már sok?

tegnap 15:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:
Én 30, ő 34
tegnap 17:15
 22/67 anonim ***** válasza:
100%

Aha, tehát még fiatalok vagytok. Nem tudom, mióta vagy együtt a ferjeddel, gondolom már hosszú évek óta. Elő fog még fordulni párszor, hogy megtetszik valaki a ferjeden kívül. A döntés a tiéd. Hűséges maradsz és nem mész bele ilyen játékokba sem, vagy belemesz, de előbb-utóbb rossz vége lesz.

Szintén 30N

tegnap 17:20
 23/67 A kérdező kommentje:

Utolsó. Tehát úgy gondolod, hogy ezek a beszólások már a hűtlenség határát súrolják? Vagy annyira komolyak lennének?

Nem gondolom, hogy mi addig jutnánk, hogy a vizsga után keresne engem

tegnap 17:30
 24/67 A kérdező kommentje:
10 éve vagyunk együtt a férjemmel
tegnap 17:30
 25/67 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már igencsak bele fér egy flört, unod az otthonit és jó lesik neked ha más férfiaktól kapod a bókot? Igaza van a 22-nek. Mit szólnál ahhoz ha a férjed ezt tenné egy nővel? Minek minősítenéd? Unott házasságnak gondolom.
tegnap 17:39
 26/67 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy mióta ilyen lett velem, azóta többször is eszembe jut napközben, ami tudom, hogy nem helyén való…

Szóval úgy gondoljátok, hogy ő is érzi rajtam, hogy bejön nekem és azért cukkol így? Szerintem a szórakozáson kívül nem célja engem megdugni

tegnap 17:44
 27/67 A kérdező kommentje:
Nekem sem célom ennyire elmerülni a dolgokban.. nyilván tetszik ez a helyzet nekem, meg így egész jó hangulatban telnek az órák is
tegnap 17:46
 28/67 anonim ***** válasza:
37%
Dugás lesz úgyis a vége 😄 üdv egy volt oktató, de szép idők voltak azok🥳
tegnap 17:47
 29/67 anonim ***** válasza:
71%
Dehogynem célja! Te csak azt hiszed hogy nem célja. Nőkben mindig az van hogy a pasik vadásznak, szerinted téged nem akar megdugni? Dehogynem.
tegnap 17:47
 30/67 A kérdező kommentje:
Szóval a kérdèsem, hogy ezzel mi ketten átlépünk egy határt, az igen és vissza kéne hátrálni?
tegnap 17:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!