Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beleférne még nektek egy házasságban?
Vezetni tanulok, az oktatóm majdnem egyidős velem. Folyton csipkelődünk egymással, nem tudom, hogy ez flörtnek számít? Igazából nekem bejönne, ha nem lennénk mindketten házasok, de megcsalni nem fogom a férjem. Lehetséges, hogy már levette ezt rólam, de ettől függetlenül szeret megnevettetni, mesélni magáról, csipkelődni velem stb.
Ennyiben kimerül a dolog, akkor rendben van, vagy már sok?
Aha, tehát még fiatalok vagytok. Nem tudom, mióta vagy együtt a ferjeddel, gondolom már hosszú évek óta. Elő fog még fordulni párszor, hogy megtetszik valaki a ferjeden kívül. A döntés a tiéd. Hűséges maradsz és nem mész bele ilyen játékokba sem, vagy belemesz, de előbb-utóbb rossz vége lesz.
Szintén 30N
Utolsó. Tehát úgy gondolod, hogy ezek a beszólások már a hűtlenség határát súrolják? Vagy annyira komolyak lennének?
Nem gondolom, hogy mi addig jutnánk, hogy a vizsga után keresne engem
Az a gond, hogy mióta ilyen lett velem, azóta többször is eszembe jut napközben, ami tudom, hogy nem helyén való…
Szóval úgy gondoljátok, hogy ő is érzi rajtam, hogy bejön nekem és azért cukkol így? Szerintem a szórakozáson kívül nem célja engem megdugni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!