Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beleférne még nektek egy házasságban?
Vezetni tanulok, az oktatóm majdnem egyidős velem. Folyton csipkelődünk egymással, nem tudom, hogy ez flörtnek számít? Igazából nekem bejönne, ha nem lennénk mindketten házasok, de megcsalni nem fogom a férjem. Lehetséges, hogy már levette ezt rólam, de ettől függetlenül szeret megnevettetni, mesélni magáról, csipkelődni velem stb.
Ennyiben kimerül a dolog, akkor rendben van, vagy már sok?
Az oktatók, taxisok, buszsofőrök kiketdenek mindenkivel.
Nálam nem lenne téma sem, a párommal egylapon se említhetők. Flört ide vagy oda. Ezek mérfoldekre vannak a kapcsolatomtól.
Miért tartanék oda? Tehát akkor ez már sok?
Nem értem az utolsót, milyen senkire gondolsz?
Gondolom, hogy nem én vagyok. :)
És azt is, hogy nem kezd mindenkivel szexuális kapcsolatot,bár azt mondta, hogy a legtöbb tanítvànya távolságtartóbb
"Folyton csipkelődünk egymással, nem tudom, hogy ez flörtnek számít? "
Attól függ, hogy a csipkelődésnek haveri színezete van, vagy inkább romantikus/szexuális.
Amúgy én nem fújnám fel feleslegesen ezt a helyzetet, van ez így, lesz még néhány ember a jövőben a házastársadon kívül, akit vonzónak és jó fejnek találsz, és viszonylag közeli kapcsolatba sodor az élet, ezt is tudni kell kezelni.
"Hát bammeg ha azt írod, hogy bejön és egyedül az fog vissza, hogy foglaltak vagytok akkor baj."
Ebben mi a baj? Nyilván vannak más vonzó emberek is, és nyilván miért csinálnál vele bármit is, hisz van egy párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!