Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez beleférne még nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beleférne még nektek egy házasságban?

Figyelt kérdés

Vezetni tanulok, az oktatóm majdnem egyidős velem. Folyton csipkelődünk egymással, nem tudom, hogy ez flörtnek számít? Igazából nekem bejönne, ha nem lennénk mindketten házasok, de megcsalni nem fogom a férjem. Lehetséges, hogy már levette ezt rólam, de ettől függetlenül szeret megnevettetni, mesélni magáról, csipkelődni velem stb.

Ennyiben kimerül a dolog, akkor rendben van, vagy már sok?

tegnap 15:11
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
84%

Az oktatók, taxisok, buszsofőrök kiketdenek mindenkivel.

Nálam nem lenne téma sem, a párommal egylapon se említhetők. Flört ide vagy oda. Ezek mérfoldekre vannak a kapcsolatomtól.

tegnap 15:16
 2/65 anonim ***** válasza:
71%
Hát bammeg ha azt írod, hogy bejön és egyedül az fog vissza, hogy foglaltak vagytok akkor baj. Vagy csak az autósuli legyen a téma, vagy inkább menj más oktatóhoz aki nő. Meg akarod csalni a párod? Afelé tartasz csak szólok. Szóval ha nem bírsz magaddal akkor inkább máshoz járj.
tegnap 15:17
 3/65 anonim ***** válasza:
72%
Nem, de olyan senkivel én se flörtölnék.
tegnap 15:20
 4/65 A kérdező kommentje:

Miért tartanék oda? Tehát akkor ez már sok?

Nem értem az utolsót, milyen senkire gondolsz?

tegnap 15:21
 5/65 anonim ***** válasza:
87%
Olyanra aki flörtöl minden tanítványával. Azt hiszed te vagy az első? :DDD
tegnap 15:23
 6/65 A kérdező kommentje:

Gondolom, hogy nem én vagyok. :)

És azt is, hogy nem kezd mindenkivel szexuális kapcsolatot,bár azt mondta, hogy a legtöbb tanítvànya távolságtartóbb

tegnap 15:24
 7/65 anonim ***** válasza:
80%

"Folyton csipkelődünk egymással, nem tudom, hogy ez flörtnek számít? "

Attól függ, hogy a csipkelődésnek haveri színezete van, vagy inkább romantikus/szexuális.

Amúgy én nem fújnám fel feleslegesen ezt a helyzetet, van ez így, lesz még néhány ember a jövőben a házastársadon kívül, akit vonzónak és jó fejnek találsz, és viszonylag közeli kapcsolatba sodor az élet, ezt is tudni kell kezelni.

tegnap 15:26
 8/65 anonim ***** válasza:
75%

"Hát bammeg ha azt írod, hogy bejön és egyedül az fog vissza, hogy foglaltak vagytok akkor baj."

Ebben mi a baj? Nyilván vannak más vonzó emberek is, és nyilván miért csinálnál vele bármit is, hisz van egy párod.

tegnap 15:27
 9/65 A kérdező kommentje:
Mi számít haveri és mi szexuálisnak?
tegnap 15:27
 10/65 anonim ***** válasza:
77%
Házasságban élsz és nem tudod?
tegnap 15:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!