Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beleférne még nektek egy házasságban?
Vezetni tanulok, az oktatóm majdnem egyidős velem. Folyton csipkelődünk egymással, nem tudom, hogy ez flörtnek számít? Igazából nekem bejönne, ha nem lennénk mindketten házasok, de megcsalni nem fogom a férjem. Lehetséges, hogy már levette ezt rólam, de ettől függetlenül szeret megnevettetni, mesélni magáról, csipkelődni velem stb.
Ennyiben kimerül a dolog, akkor rendben van, vagy már sok?
Nem lesz dugás, nem értem, miért gondoljàtok.
Az érdekelt, hogy ez mennyire számít durva esetnek, én személy szerint nem gondoltam volna, mivel úgy nyílt bókolgatások nincsenek. Talán azt érzem, hogy neki is bejövök, ha így viszonyul hozzám, de nyilván nem én lehetek az egyetlen. Bár azt mondta, hogy a korunk miatt, mivel közelebb állunk egymáshoz így közvetlenebb vagyok hozzá, mint a fiatalabbak,de szerintem ennyiben ki lett maxolva ez a dolog
Egyszerű. Hogy éreznéd magad ha ugyanezt a viselkedést a párod csinálná valaki mással?
Ha nevetve rálegyintenél, akkor rendben. Ha mocskos szarul esne, akkor sok.
Érzelmileg igen. Mert gondolsz napközben is a megjegyzeseire.
Ebbűl baj lesz more!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!