Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez beleférne még nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beleférne még nektek egy házasságban?

Figyelt kérdés

Vezetni tanulok, az oktatóm majdnem egyidős velem. Folyton csipkelődünk egymással, nem tudom, hogy ez flörtnek számít? Igazából nekem bejönne, ha nem lennénk mindketten házasok, de megcsalni nem fogom a férjem. Lehetséges, hogy már levette ezt rólam, de ettől függetlenül szeret megnevettetni, mesélni magáról, csipkelődni velem stb.

Ennyiben kimerül a dolog, akkor rendben van, vagy már sok?

tegnap 15:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:

Nem lesz dugás, nem értem, miért gondoljàtok.

Az érdekelt, hogy ez mennyire számít durva esetnek, én személy szerint nem gondoltam volna, mivel úgy nyílt bókolgatások nincsenek. Talán azt érzem, hogy neki is bejövök, ha így viszonyul hozzám, de nyilván nem én lehetek az egyetlen. Bár azt mondta, hogy a korunk miatt, mivel közelebb állunk egymáshoz így közvetlenebb vagyok hozzá, mint a fiatalabbak,de szerintem ennyiben ki lett maxolva ez a dolog

tegnap 19:48
 42/67 anonim ***** válasza:
100%
Oké. Szerintem túltárgyaltuk a dolgot.
tegnap 20:46
 43/67 anonim ***** válasza:
19%
Ó dehogynem, ha tudnád mennyi tanulóm megdugtam oktatóként 🙈 Csattogni fog a zacsi a te popódon is, és élvezni fogod, nagyon, mert újdonság lesz, és izgató mert nem szabadna, de mégis erősebb lesz a vágy, alig várod hogy menj vezetni, frissen borotvált nedves nunival ülszbe az autóba és csak azt várod egymásnak essetek🤤🤤🤤🤤🤤
tegnap 21:23
 44/67 A kérdező kommentje:
43-as. Szerintem te tuti nem vagy oktató…
tegnap 21:25
 45/67 anonim ***** válasza:
25%
Már nem, de az voltam közel 10 évig.
tegnap 21:46
 46/67 anonim ***** válasza:
78%
Ezeket mind a férjedtől kérdezd, kancás cuna.
tegnap 22:12
 47/67 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű. Hogy éreznéd magad ha ugyanezt a viselkedést a párod csinálná valaki mással?

Ha nevetve rálegyintenél, akkor rendben. Ha mocskos szarul esne, akkor sok.

ma 04:48
 48/67 A kérdező kommentje:
Sokan itt úgy írnak, mintha már meg is csaltam volna ezzel a férjemet…
ma 06:04
 49/67 anonim ***** válasza:
100%

Érzelmileg igen. Mert gondolsz napközben is a megjegyzeseire.

Ebbűl baj lesz more!

ma 06:08
 50/67 anonim ***** válasza:
100%
Gondolatban már megcsaltad, hamarosan a tettek mezejére lépsz!
ma 06:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!