Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beleférne még nektek egy házasságban?
Vezetni tanulok, az oktatóm majdnem egyidős velem. Folyton csipkelődünk egymással, nem tudom, hogy ez flörtnek számít? Igazából nekem bejönne, ha nem lennénk mindketten házasok, de megcsalni nem fogom a férjem. Lehetséges, hogy már levette ezt rólam, de ettől függetlenül szeret megnevettetni, mesélni magáról, csipkelődni velem stb.
Ennyiben kimerül a dolog, akkor rendben van, vagy már sok?
Őszinte leszek veled. Én 12 éve vagyok együtt a párommal. Poénból én nem szoktam csak úgy flörtölni. Olyannal flörtölök, aki tetszik és akarok tőle valamit. Kapcsolatban nehéz megmondani, mi az a "valami". Mert 10 év után a párod nem ad izgalmat, az új ember meg igen. De ha szingli lennél és több ilyen helyzeted lenne, lehet, hogy észre sem vennéd azt az egyet, aki most húzza az agyadat.
Neked ez nem semmitmondó flört, hiszen írod, hogy gondolsz rá egyre többet a mindennapokban akkor is, amikor nem vele vagy. Ez nagyon nem jó. Erre fogják itt mondani neked mindjárt, hogy érzelmileg már csalod a férjedet. Le is írtad, hogy ha szinglik lennétek, akkor szívesen kezdenél ezzel a férfival. De nem vagytok azok!
Én nem kövezlek meg, de ennek nem lesz jó vége. Valami nagyon hiányzik a házasságodból, ha erről a férfiról ábrándozol. Akit amúgy csak felszínesen ismersz és idealizálod. Ez mindig jusson eszedbe.
Mondanám újra, hogy fejezd be ezt az oktatóddal, de már késő. Ennek már így is úgy is az lesz a vége, hogy levizsgazol, aztán még hónapokig vergődni fogsz magadban, mert hiányzik.
Próbálj inkább a hazassagodra koncentrálni és feldobni valamivel.
"Valami nagyon hiányzik a házasságodból, ha erről a férfiról ábrándozol."
Igen, az újdonság izgalma. 10 év, az akárhogy csűrjük-csavarjuk, akkor is 10 év marad. Ha szoros volt a kapcsolat, akkor eddigre alaposan kiismerted a másikat kívül-belül, erényeivel, hibáival, mindenestül - ha mindent beleadtok, új dolgokba vágtok, akkor is egy csomó mindent tudsz előre, nem lehet összehasonlítani egy alig ismert vonzó új ember felfedezésével.
Kérdező, idővel majd elmúlik. Illetve nagy az esélye, hogy előbb-utóbb fel fogsz rajta fedezni kevésbé vonzó dolgokat is, ha erre koncentrálsz, akkor hamarabb elmúlik ez a kis fellángolás. És természetesen nem árt, ha minél jobban mennek a dolgok a férjeddel.
Azt meg nem nekünk kell megmondani, hogy a ti házasságotokba mi férjen bele. Valakinek a flört teljességgel elfogadhatatlan. Valakinek meg nem több, mint egy kis friss inger a hosszú távú elkötelezett kapcsolat elkerülhetetlen szürkeségében, vagy egy kis megerősítés, hogy még nem került alsó polcra, és nem csak a támogató szerető párja képes látni benne a nőt/férfit.
Egyébként a férjed, legyen bármilyen hűséges is, fejben valószínűleg szintén nem teljesen monogám alkat, és nem ismeretlen érzés neki, hogy vonzónak talál más nőt is. De tényleg tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit szólnál, ha a férjed lenne ugyanilyen helyzetben mondjuk egy kolléganőjével.
Őszintén megvallva nekem jó a férjemmel, nem cserélném le senkire. Legalábbis egyelőre ezt érzem. Nyilván nincs már meg az a szikra, ami volt régen a kezdetek kezdetén, az hiányzik, hogy olyan már nem lesz…
Illetve, igen, eszembe jut, de azt hiszem, csak azért, mert olyasmit kaptam most, amire talán vágyok már pár éve, de ez még mindig csak egy kis töredéke annak, amit sosem kapok meg már.
Szóval élveztem most ezt a néhány ilyen helyzetet,talán egy kis színt visz a szürke mindennapjaimba, de többet úgysem tennék bele, nem kockáztatnám a házasságom, akkor sem, ha egyébként, leginkább csak szexuálisan izgat, de egyébként jó társaság is, de nem jobb mint a férjem, szóval…
A férjem pedig szerintem ugyanezt csinálja mint én
Én sem török pàlcàt feletted,de szerintem te vàgysz arra a hatàràtlépésre.
Tulajdonképpen most ez a pasi az,aki színt visz a mindennapjaidba,jól esik a figyelme.Ezt nyilván ő is érzi.
Nem feltétlenül jó ez az iràny, ennek ellenére mégis vitathatatlanul a megcsalàs felè haladtok.
"A férjem pedig szerintem ugyanezt csinálja mint én"
Tudomásod is van róla, netán megbeszéltétek, vagy csak okot adott a sejtésre, vagy nem is adott okot a sejtésre, csak a lelkiismeretedet próbálod ezzel nyugtatni? Nyugodt lélekkel fel mernéd vállalni a férjed előtt is, amiket ide nekünk leírtál a helyzetről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!