Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más is megbánta hogy házasságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megbánta hogy házasságot kötött és legszívesebben visszafordítaná az időt?

Figyelt kérdés

Mindig arról ábrándozok hogy milyen boldog voltam amikor nem voltam még házas, de elválni nem annyira opció, hiszen itt egy közös gyerek, aki mindkettőnket szeret.

Sokszor úgy érzem hogy belefáradtam, tönkrementem lelkileg.

Elegem van a munka-mosás-főzés-takarítás kombinációba.

Amikor egyedül éltem tiszta volt az otthonom, és nem kellett senkihez alkalmazkodom. Egyre nehezebben megy, most már egy durva bunkó paraszt lettem, mert annyira utálom hogy nem tudok egyedül maradni egy kicsit sem, nem tudok olvasni, nem tudok festeni, nem tudok sportolni, mert mindig van valami feladatom itthon.

nov. 3. 20:21
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
81%

18- as!

Végre valaki!

♥️

Öröm látni, hogy létezik ilyen férfi!

Teljesen jókat írsz, és igen, jól látod a dolgokat.

Nagy szerencséje van veled a feleségednek, bár mindegyik apa ilyen felelősségteljes és tisztességes lenne!

Nem lenne annyi válás!

nov. 3. 23:32
 22/42 anonim ***** válasza:
60%

Ha ilyen èleted van, az nem a házasság hibàja, ( azaz nincs mit azon megbánni). Ez a te sarad, mert egy gyökeret választottál aki ezek szerint egy lusta here, hozzá is mentél, és mèg gyereket is szültél tőle.

Önkéntes cselédséget vállaltál. Minek? Miért?

Normális férfi kiveszi a részét a házimunkából is, meg az anyagiak megteremtéséből is. Pl az én férjem is ilyen. Eszembe nem jutott volna úgy hozzámenni, ha elvárná hogy minden házimunkát én csináljak és még dolgozzak is mellette.

Arról se tehet senki más csak te, ha nem tudsz elválni, illetve a kifogásokat keresed.

nov. 4. 02:20
 23/42 anonim ***** válasza:
49%

Ez a "rosszul választottál" duma az agyamra megy.

Az emberek az évek alatt rengeteget változhatnak.

15 éve az én férjem is maga volt a két lábon járó tökély, sőt még a gyerek születése után is mindent lelkesen csinált. Főzött, mosott, takarított, fürdetett, pelenkázott, szóval kivette a részét mindenből. Volt énidőm, boldog voltam.

Aztán nagyon vágyott második gyerekre... Innentől kezdve már minden rám maradt, a naggyal sem foglalkozik már annyit, a kicsivel meg max napi fél órát gügyög.

Próbáltam vele többször is megbeszélni, de ő nem lát problémát, és bevallotta, hogy tényleg megváltozott, fogadjam el.

Sajnos már nem tudok rá férfiként tekinteni, úgyhogy szex sincs, mert elmúlt a vonzalom részemről. Mostmár csak abban reménykedem, hogy valami nő majd elcsavarja a fejét és lelép vele. Bár olyan szerencsém szerintem nem lesz ☹️

nov. 4. 06:29
 24/42 anonim ***** válasza:
27%

Utolsó! Mintha egy az egyben én írtam volna minden szavát és betűjét!!!

♥️

nov. 4. 06:59
 25/42 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon kevés olyan embert ismerek aki nem bánta meg. Konkrétan mindenhol csak a rosszat hallom vagy a gyerek vagy a feleség/férj miatt.

Ez nagyon elgondolkodtató.

Mindig is vágytam rá, hogy megkérjék a kezem és feleség lehessek, azonban az élet úgy alakult, hogy 34 éves koromra ez nem történt meg pedig szinte végig kapcsolatban voltam.

És az a helyzet, hogy örülök neki.

Annak pedig még jobban, hogy "vén" létemre megtudtam hozni a döntést és kiléptem egy sehova nem vezető 10 éves kapcsolatból.

Hihetetlen boldogsággal tölt el ez a szabadág és, hogy 100%-ban magama tudok koncentrálni.

Teljesen megértem azokat akiknek ez hiányzik.

nov. 4. 08:04
 26/42 anonim ***** válasza:
66%
És ezt miért nem tudtad előre? Magadat ismerted már mikor meglépted a családdalapítást. Én nagyon jól tudom, hogy ugyanebben a szituációban találnám magam és nagyon előrelátóan nem alapítottam családot, nem vállaltam gyereket pedig nő vagyok, egy nőnél sokkal intenzívebben fut a fészekrakó program, mégis megakasztottam észérvek miatt. A tied már késő bánat, most már állj helyt a szerepedben a legmaximálisabban!
nov. 4. 08:23
 27/42 anonim ***** válasza:
84%
Fogd be a gyereked és a férjed a segítésbe. Neked az a bajod, hogy nincsen munkamegosztás.
nov. 4. 08:41
 28/42 anonim ***** válasza:
27%

"És ezt miért nem tudtad előre?"

Te most konkrétan azt kéred rajta számon, hogy nem látta a jövőt?

nov. 4. 11:29
 29/42 anonim ***** válasza:
34%

Ezt nem lehet előre látni🤦‍♀️

Amíg valakinek nincs gyereke és csak a többi anya tapasztalatait hallja, addig nem tudhatja, hogy milyen.

Én gyerekvállalás előtt csak a "habosbabos" hazugságokat hallottam mindenkitől, a valódi oldalát SENKI meg sem említette.

A környezetemben nem volt kisbaba, hogy esetleg beleláttam volna olyan szituációkba, ami eltántorított volna attól, hogy gyereket vállaljak.

Mikor én gondolkodtam a gyerekvállaláson, még nem volt ennyi cikk elérhető pl a megbánt anyaságról, szülés utáni depresszióról és a babával otthon töltött mókuskerékről.

nov. 4. 12:37
 30/42 anonim ***** válasza:
32%

Utolsóval egyetértek, senki sem tudja meg, míg bele nem csöppen.

Minden csak azután derül ki, miután megszülsz.

Előtte akár tévhitekbe is ringatnak.

Addig mindenkinek minden rózsaszín, apukának is, aki fűt fát ígér, aztán elengedik a kezed, és teljesen egyedül maradsz a gyerekkel.

nov. 4. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!