Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társas magány visszafordítható állapot vagy ez már marad?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben a sok elutasítás miatt én is bezárkóztam, ez változhat idővel vagy aki ebbe már bele esik annak már annyi? Tapasztalatokra lennék kiváncsi, aki járt már így vagy tud ilyen sztorirólszept. 17. 18:56
1/6 anonim válasza:
Azon múlik, hogy mennyire stabil/instabil vagy.
2/6 anonim válasza:
ez nem igazán társas magány....
Egyszerűen elutasított mindenki és magányos vagy. Túl sokan vannak így-
3/6 anonim válasza:
Barátokkal, aktív szociális élettel szerintem kiküszöbölhető a párkapcsolat hiánya.
5/6 anonim válasza:
Nyitni kell szerintem is mások felé. Foglalkozz magaddal, hogy jól érezd magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!