Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is megbánta hogy házasságot kötött és legszívesebben visszafordítaná az időt?
Mindig arról ábrándozok hogy milyen boldog voltam amikor nem voltam még házas, de elválni nem annyira opció, hiszen itt egy közös gyerek, aki mindkettőnket szeret.
Sokszor úgy érzem hogy belefáradtam, tönkrementem lelkileg.
Elegem van a munka-mosás-főzés-takarítás kombinációba.
Amikor egyedül éltem tiszta volt az otthonom, és nem kellett senkihez alkalmazkodom. Egyre nehezebben megy, most már egy durva bunkó paraszt lettem, mert annyira utálom hogy nem tudok egyedül maradni egy kicsit sem, nem tudok olvasni, nem tudok festeni, nem tudok sportolni, mert mindig van valami feladatom itthon.
Már megint egy ilyen kérdés...
Nem, nem bánták meg, max azok, akik hozzád hasonló hitvány pasit választottak, de azok itt panaszkodnak az oldalon.
Pontosabban: *hozzád hasonlóan hitvány pasit választottak
(mert nő vagy. Pasi nem ír ki ilyen kérdést. Az ilyen kérdések 100%-át nők írják ki)
#1 voltam
Igen, megbántam. Csak szabaduljak a házasságból, többet sosem fogok együtt élni senkivel.
Minden pénzem 20-on éves fiúkra fogom költeni.
Nem akarok több vacsorát főzni!
"Pasi nem ír ki ilyen kérdést."
Ezt mire alapozod? Te nem csinálnád, szóval egy pasi se?
Sajnálatos, hogy egy gyerek mellett nem tudjátok ezt valahogy megoldani, hogy mindenkinek jó legyen. Akkor én mit szóljak 4 gyerekkel? :)
Semmit sem segít a párod?
Én mindent ugyanúgy csinálok, mint a feleségem, sütök főzök, takarítok is.
Megadjuk egymásnak az énidőt is, én megyek sportolni sokat és egyéb hobbit űzni, addig a feleségem van a gyerekekkel, a feleségem is jár ide-oda a hobbija kapcsán, akkor én viszem a háztartást és figyelek a gyerekekre, és ismétlem, mindezt 4 gyerekkel is meg tudjuk oldani valahogy.
Amikor meg itthon vagyunk mindannyian, akkor is hagyjuk egymást sokszor egyedül, mondjuk elvonulok zenéthallgatni+olvasni vagy edzeni kicsit, nem olyan lehetetlen dolog ez, max annak tűnik.
Persze, olyan társ kell ehhez, aki partner tud lenni mindenben és ugyanúgy meg tud csinálni mindent (sütés, főzés, takarítás), mint te. Anélkül valóban lehetetlen.
Nem. Én eleve férjhez se megyek, nincs mit megbánni. A gyerekemet meg egyáltalán nem bánom, sose bánnám.
A tesóm megbánta, de ő is csak a férjét. Természetesen elválik, nem takarózik ilyen ócska kifogásokkal, hogy a gyerek annnnyira szereti. Elvégre nem megöli, csak elválik tőle 😂Ő. Nem a gyerek.
Szóval, kedves hetes általánosítására mindjárt itt van 2 ellenpélda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!