Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafordítható egy negyvenes feleség a nőiesség irányába?
Évről évre egyre kevésbé ad nejem magára. Hiába próbáltam rávezetni finoman, majd hasztalan beszéltem vele erről, nem változik a helyzet.
Érzem, hogy egyre rondábbnak tartja magát, ami miatt egyre rosszabb az önbecsülése, így még inkább elhagyja magát. :-(
Tíz éve még derékig érő göndör hajzuhataga volt, manapság amolyan semmilyen a haja, ami egyre fogyatkozik. Befesteti 1-2 havonta, ám levágatni nem akarja rövidre. Többnyire hátrafogva hordja, amitől még rondább a töredezett végű arasznyi izé.
Pedig mennyi rövid, divatos, csinos fazon létezik!
Fogai tönkrementek akárcsak nekem. Én járom a szájsebészetet, amire őt én nem tudtam rávenni, ám a fogfájás a közelmúltban igen.
Egyéni vállalkozóként dolgozik, ezért is szükséges lenne a jó megjelenése, ám némelyik takarítónő sokkal különbül öltözik nála. Pedig néhány éve tudott nagyon csinos lenni.
Az okot kellene keresni,hogy miért lett ilyen?!
Ha a haja ennyire hullik,valóban le kellene vágatni és ujra lenöveszteni,ha ragaszkodik a hosszu hajhoz.
Igen visszaforditható,ha az illetõ is ugy akarja.
Segits neki,de ne rossz megjegyzésekkel.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
6-os! Nekem mindig is bejöttek a MILF-ek ;-)
Tagadhatatlan, volt néhány idősebb barátnőm régebben, 20-30-as éveimben. A legtöbb fiatal elbújhatott mögöttük nőiességben.
Sajnos soha nem gondoltam volna, hogy mikorra nejemmel negyven fölé érünk ennyire leadja az igényeket. Harmincas éveiben vonzó volt, nőies, stílusos.
Az elmúlt években egyre többet agyalok azon, Én mit ronthattam el? Miben lehetek én hibás, mitől lehetek rossz férj, hogy ezt hozom ki belőle.
Oly sok mindent megtettem már érte, oly sok mindent elnéztem neki, számtalan esetben támogattam...
Nagy a valószínűsége, egy Lúzer (loser) vagyok.
A legtöbb nő, olyan férfiról álmodozik, aki mindenben támogatja, segíti, megértő, kedves, udvarias, nem iszik, nem dohányzik, dolgos, szorgalmas, szereti a gyerekeket, stb...
Sokszor érzem úgy, át kéne fordulnom a pasik rosszabb irányába és arra haladnom. Haverok, pia, buli, foci, alkalmi nőcskék...
Ha nem lennék lúzer, nem itt siránkoznék, nem érdekelne az egész, belevetném magam a nagybetűs éjszakába.
"Hány éves vagy királyfi? ...És még hiszel a mesékben?" /Markos-Nádas
Igen, az intim életünk is romokban van. :-(
Legutóbb, mikor próbálkoztam feléje, kijelentette, neki ez már eszébe sem jut. Egész nap annyi dolga van, hogy ez már nem is érdekli. :-o
Hülyeség! Mindig is volt dolgunk, az élet már csak ilyen. Amikor én napi 10-12 órát dolgozom, itthon is elvégzem a tennivalókat, akkor is van szexuális igényem.
Szakembert is javasoltam már neki többször, de hallani sem akar róla. :-(
Célozgatok neki, hogy ez a frizura, ruha, ill. stílus milyen jól állna neki, de egyik fülén be, a másikon ki.
Mielőtt valaki ajánlaná, hogy többet segítsek itthon neki, elmesélném: Nejem viszi a csemetéket reggel. Én délelőtt dolgozom, majd hazajövök, hazahozom egyik vagy mindkét gyereket. Mosogatok két naponta, a takarítás az én feladatom, mindig is az volt, az övé a főzés. De mivel hétköznap sokszor délutánig, estig dolgozik, így általában csak hétvégén főz. Amikor estig dolgozik én látom el a gyerekeket, én tanulok, játszok velük.
Elosszuk a tennivalókat, próbáljuk fele-fele arányban.
Ha ez sem elég, akkor sajnálom!
Valaki említette, Én adjak magamra jobban. Erre csak az a válaszom, eddig is adtam magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!