Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonjam be a feleségemet a napi munkámba?
Én hajnaltól késő estig dolgozok, hogy eltartsam őket. Mikor hazaérek akkor velem akarja megcsináltatni amit napközben nem végzett el. Mert nekem segítenem kell. Jó. Értem. De ő meg jöjjön be akkor napközben a munkahelyemre és segítsen nekem, hogy este ne legyek olyan fáradt.
Ez így lenne fer, nem?
dolgozik a feleséged?
mert ha igen akkor jogos az elvárás
ha nem dolgozik akkor nem jogos
Nem a férfi HELYETT végzik el. Az a férfi otthona is. Az ő dolga is.
Mellesleg én nem dicsekednék, hogy olyen szaktudást nem igénylő munkám van, akit bárkit jött-ment el tudna végezni.
Mettől meddig dolgozol? Milyen munkát? (irodai? fizikai? stb)
A feleséged hány gyerekkel van otthon? Probáltad már elvégezni mindazt a gyerekek mellett amit tőle elvársz?
Nyilván provokatív a kérdésed, a válaszom is az lesz.
Te a munkahelyeden el tudsz menni pl cigizni, kávézni, esetleg szarni egyedül? Tudsz felnőttekkel válatni két szót anélkül hogy mással kellene foglalkoznod? Nyugodtan megebédelsz ebédidőben? Ha igen akkor javaslom cserélj a feleségeddel egy napra. Utána majd rájössz miért kér segítséget. Ja és az ő munkaideje éjszaka is tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!