Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nekem kell kiengesztelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kell kiengesztelni a feleségemet az igazságért?

Figyelt kérdés

Összevesztünk valamin magam sem tudom min, és fejemhez vágta hogy ne is utaljak neki a számlájára a KIS 120.000 ftot.

A helyzet az hogy 450.000 ft között keresek ide kint, és haza utalok neki 120.000ftot és mondta hogy kis 120.000 és megkérdeztem tőle hogy miért a te fizetésed több?? 80... valahány ezer forintot keres. Ő meg bántódott és 2 napja nem beszélt velem. Azt mondta vérig sértettem, és megbántva érzi magát.

2014. nov. 1. 11:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Nem írtál le minden részletet, így nehéz válaszolni, 450 ezer ft-ból egyébként valóban csak egy "kis" rész a 120 ezer Ft.
2014. nov. 1. 11:12
 2/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem. Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.
2014. nov. 1. 11:14
 3/23 anonim ***** válasza:
39%
Egyet értek. Nem kell kiengesztelned. 120 ezer Ft nem kevés, bár tudni kéne hogy hány gyerek van.
2014. nov. 1. 11:16
 4/23 anonim ***** válasza:
52%
Valamiből neki is meg kell élnie, és külföldön simán elmegy 300000 Ft életre
2014. nov. 1. 11:18
 5/23 anonim ***** válasza:
42%
Nos, a hazassagban vagyonkozosseg van. 450+80 az 530e, annak a fele 265, tehat 185 ezret kellene utalnod, ha mar nem kozis a szamlatok.....
2014. nov. 1. 11:19
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
Persze igazad volt,a 80 tényleg nem több 120-nál,de az egész bbeszólás elég lenézően hangzott.Ezért bántottad meg,nem azért mert igazat mondtál.Ha Ő bőven többet keresne mint Te és a fejedhez vágná,hogy esne? Bántana?
2014. nov. 1. 11:28
 7/23 anonim ***** válasza:
69%

Hogy lehet nem tudni, hogy min veszekedtetek? Főleg ha idáig fajult.

Nekem is rosszul esne, ha a férjem felhozná hogy jobban keres. Közös az életünk, közösek a terveink.

Azt kellene tudni, hogy min veszekedtetek eredetileg, és azt megbeszélni vele.

2014. nov. 1. 11:28
 8/23 anonim ***** válasza:
37%
330ezret felélsz havonta?
2014. nov. 1. 11:30
 9/23 anonim ***** válasza:
26%

kerdezo, tudnod kell hogy hogyan tovabb tervezitek a kozos jovot, ezt ketten tudjatok megbeszelni. Ugy tervezitek hogy kimentel kulf. kicsit megszedni magad, es par ev mulva hazajossz, akkor azon a vonalon haladj, hogy keveset koltotok mert valamire gyujtitek a penzt.

A masik lehetoseg te kimentel, hogy megteremtsed a felteteleket, hogy kesobb a feleseged is utanad johessen, akkor is maskepp kell tervezni.

A harmadik, nem szeret a feleseged es sirna ki toled a penzed, amennyit csak bir es be van nala tervezve hogyha ugy alakul, akkor lelep, ebben az utolso esetben ne kuldj meg 120.000.- se, csakha vannak kozos gyerekek, azoknak. Tehat bocsanatot ne kerj, ne legyel mar gyerekes, ezt inkabb beszeld meg vele es tisztazzad a dolgokat, hogy o hogy kepzeli stb.. csak ugy eszetlenul ne kuld a penzed.

2014. nov. 1. 11:32
 10/23 anonim ***** válasza:
81%
Azért azt ne felejtsük már el, hogy a kérdező külföldön él és azért az a 330.000 ft nem annyira hű de sok a nyugati orzágokban. Neki is élnie kell valamiből.
2014. nov. 1. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!