Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kell kiengesztelni a feleségemet az igazságért?
Összevesztünk valamin magam sem tudom min, és fejemhez vágta hogy ne is utaljak neki a számlájára a KIS 120.000 ftot.
A helyzet az hogy 450.000 ft között keresek ide kint, és haza utalok neki 120.000ftot és mondta hogy kis 120.000 és megkérdeztem tőle hogy miért a te fizetésed több?? 80... valahány ezer forintot keres. Ő meg bántódott és 2 napja nem beszélt velem. Azt mondta vérig sértettem, és megbántva érzi magát.
Hogy lehet nem tudni, hogy min veszekedtetek? Főleg ha idáig fajult.
Nekem is rosszul esne, ha a férjem felhozná hogy jobban keres. Közös az életünk, közösek a terveink.
Azt kellene tudni, hogy min veszekedtetek eredetileg, és azt megbeszélni vele.
kerdezo, tudnod kell hogy hogyan tovabb tervezitek a kozos jovot, ezt ketten tudjatok megbeszelni. Ugy tervezitek hogy kimentel kulf. kicsit megszedni magad, es par ev mulva hazajossz, akkor azon a vonalon haladj, hogy keveset koltotok mert valamire gyujtitek a penzt.
A masik lehetoseg te kimentel, hogy megteremtsed a felteteleket, hogy kesobb a feleseged is utanad johessen, akkor is maskepp kell tervezni.
A harmadik, nem szeret a feleseged es sirna ki toled a penzed, amennyit csak bir es be van nala tervezve hogyha ugy alakul, akkor lelep, ebben az utolso esetben ne kuldj meg 120.000.- se, csakha vannak kozos gyerekek, azoknak. Tehat bocsanatot ne kerj, ne legyel mar gyerekes, ezt inkabb beszeld meg vele es tisztazzad a dolgokat, hogy o hogy kepzeli stb.. csak ugy eszetlenul ne kuld a penzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!