Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nekem kell kiengesztelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kell kiengesztelni a feleségemet az igazságért?

Figyelt kérdés

Összevesztünk valamin magam sem tudom min, és fejemhez vágta hogy ne is utaljak neki a számlájára a KIS 120.000 ftot.

A helyzet az hogy 450.000 ft között keresek ide kint, és haza utalok neki 120.000ftot és mondta hogy kis 120.000 és megkérdeztem tőle hogy miért a te fizetésed több?? 80... valahány ezer forintot keres. Ő meg bántódott és 2 napja nem beszélt velem. Azt mondta vérig sértettem, és megbántva érzi magát.

2014. nov. 1. 11:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem írtam, hogy Angliára, Németországra, és Svájcra vonatkoznak a számok - ezekben jártam, ezekről tudok nyilatkozni.
2014. nov. 1. 13:46
 22/23 anonim ***** válasza:
87%
21. Tehát ami nála marad, az is kevés a kinti viszonyokban, amit haza küld, az is annyi, amennyit itthon is megkeresne. Megéri külön lenni? A srácnak talán jó, hogy "világot lát"... De egyedül van, itthon várja/várná a feleség, aki szerintem jogosan keserű, és megértem, hogy kicsúszik olyan a száján, amit esetleg nem gondol komolyan, vagy nem pont úgy.
2014. nov. 1. 18:35
 23/23 anonim ***** válasza:
22, igazad van. És valószínűleg a pénzen vitatkoztak, hogy többet is küldhetne, de akkor meg nem él meg.mert ez csak átszámolva szép összeg, kint megélni nem lehet belőle.És itthon sem sok a 120ezer, főleg most,amikor jönnek majd a fűtésszámlák.
2014. nov. 1. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!