Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik családban, házasságban élnek, de évek, vagy akár 10-12 éve mást szeretnek, azok hogyan tudják leírni, hogy de akkor is a feleségemet, férjemet szeretem? Csak én nem értem?
na,na kérdező, ez az én kérdésem, és örülj neki, hogy te nem vagy ilyen helyzetben, és igen szomorúak, épp ezért valaki próbál ellene tenni, mint én is. Nem megyek bele. nem rohanok, csak küzdök, és ez jelenti a hűséget.
el fog múlni, nem kell aggódnod miattunk
Szerintem itt a szerelem egy fellángolás, valami új, ami feldobja a hétköznapokat, érdekesebbé teszi az ellaposodott életet.
De ez nem összetartozás, inkább egy vágy.
Nyilván sokan nem engednek ennek az érzésnek (ugye azt sem lehet tudni, hogy mi lesz belőle, lenne-e egyáltalán belőle normális kapcsolat vagy sem) inkább ragaszkodnak a családjukhoz. Talán pont azért, mert tudják, hogy az új sem lenne jobb egy idő után, mint a mostani, akkor meg minek megbolygatni a családot.
off
amúgy érdekes, hogy végülis minden házasság ilyen érzésekkel kezdődik.
off vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!