Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik családban, házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deákné Vászna kérdése:

Akik családban, házasságban élnek, de évek, vagy akár 10-12 éve mást szeretnek, azok hogyan tudják leírni, hogy de akkor is a feleségemet, férjemet szeretem? Csak én nem értem?

Figyelt kérdés

#család #házasság #kit is szeretek
2014. nov. 19. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Keverik a szezont a fazonnal. A dugásvágy nem szerelem. Jó eséllyel az sem, amit ilyenkor a házastársuk iránt éreznek. Az egyik gerjedelem, a másik megszokás és biztonságvágy.
2014. nov. 19. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Regi igazsag, hogy ha nem tudod ket ember kozul eldonteni, hogy melyik az igazi, akkor a valasz az, hogy egyik sem.
2014. nov. 19. 11:33
 3/7 A kérdező kommentje:
2014. nov. 19. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:

na,na kérdező, ez az én kérdésem, és örülj neki, hogy te nem vagy ilyen helyzetben, és igen szomorúak, épp ezért valaki próbál ellene tenni, mint én is. Nem megyek bele. nem rohanok, csak küzdök, és ez jelenti a hűséget.

el fog múlni, nem kell aggódnod miattunk

2014. nov. 19. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem itt a szerelem egy fellángolás, valami új, ami feldobja a hétköznapokat, érdekesebbé teszi az ellaposodott életet.

De ez nem összetartozás, inkább egy vágy.

Nyilván sokan nem engednek ennek az érzésnek (ugye azt sem lehet tudni, hogy mi lesz belőle, lenne-e egyáltalán belőle normális kapcsolat vagy sem) inkább ragaszkodnak a családjukhoz. Talán pont azért, mert tudják, hogy az új sem lenne jobb egy idő után, mint a mostani, akkor meg minek megbolygatni a családot.

2014. nov. 19. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:

off

amúgy érdekes, hogy végülis minden házasság ilyen érzésekkel kezdődik.

off vége

2014. nov. 19. 12:48
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Talán mert két embert is lehet szeretni egyszerre.
2014. nov. 19. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!