Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne maradnál egy ilyen házasságban?
7 éve vagyunk együtt, 1 éve házasok hivatalosan is, de gyakorlatilag 6 éve együtt élünk. Ő mindig nyugodt, csendes típus volt, de amikor még tanultunk mindketten, akkor sokat kirándultunk együtt. Mióta mindketten dolgozunk, csak a munkával telnek a napjaink. Ő nem mesél semmit, este hazajön és beül a TV elé esetleg számítógépezik. Nem igazán foglalkozik velem, de nem is veszekszünk. Sokszor unatkozom mellette, elvárnám, hogy törődjön velem. Kb addig vagyunk ténylegesen együtt míg megesszük az asztalnál amit főztem, meg éjjel, amikor összeölelkezve alszunk.
Arról beszéltünk, hogy jövőre szeretnénk babát, jó lenne már saját család. Nagyon vágyom erre. Ugyanakkor bennem van, hogy hogyan fogok még kibírni a férjem mellett 50-60 évet? Minden nap ilyen unalmas lesz? Megfordult a fejemben, hogy elköltözöm. De félek újrakezdeni mindent, meg attól is, hogy még nem találnék olyat sem, mint ő és soha nem lennének gyerekeim.
24 éves vagyok. Mindig úgy képzeltem, hogy 30 éves koromra 2 gyerekem lesz, de ha lépek, akkor évekig tartana, míg túl lennék a kapcsolatunkon, addig egyedül tengődnék egy albérletben az összes fizetésemet felélve. Mit tegyek?
Szóval jobb híján és kényelmi szempontok miatt maradnál.
Szerinte ez elég válasz.
Üdv a való világban.
Elég fiatalok voltatok, nyilván sok időt töltöttetek együtt, így szépen lassan mindketten kiégtetek.
Elárulom, hogy egy idő után minden kapcsolat unalmassá válik, még ha nem is hiszed el, de persze a döntés a te kezedben van. Fiatal vagy még, most még könnyebb változtatni.
Basszus 7 éve együtt vagytok és ilyen miatt most hirtelen eldobnád? Nem csoda, hogy mindenki válik.
Mi lenne ha beszélgetnétek erről? Elkezdenél te is programot szervezni? Megoldanátok a problémákat. Találnátok olyan hobbikat amiket munka mellett (vagyis után) is lehet közösen csinálni hét közben. Hétvégén sem csináltok semmit közösen?
Ő nem foglalkozik veled, te foglalkozol vele? Egyáltalán beszélgettek egymással?
Csináljatok programot, menjetek el sétálni, kirándulni hétvégente.
Szólj neki, hogy tegye le a gépet/tévét. Menjetek hétvégén kirándulni. Szervezz programokat.
Az én férjem is ilyen kocka-típus, én szoktam kirobbantani a fotelből. De ha jól megvagyunk, miért hagyjam ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!