Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más is megbánta hogy házasságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megbánta hogy házasságot kötött és legszívesebben visszafordítaná az időt?

Figyelt kérdés

Mindig arról ábrándozok hogy milyen boldog voltam amikor nem voltam még házas, de elválni nem annyira opció, hiszen itt egy közös gyerek, aki mindkettőnket szeret.

Sokszor úgy érzem hogy belefáradtam, tönkrementem lelkileg.

Elegem van a munka-mosás-főzés-takarítás kombinációba.

Amikor egyedül éltem tiszta volt az otthonom, és nem kellett senkihez alkalmazkodom. Egyre nehezebben megy, most már egy durva bunkó paraszt lettem, mert annyira utálom hogy nem tudok egyedül maradni egy kicsit sem, nem tudok olvasni, nem tudok festeni, nem tudok sportolni, mert mindig van valami feladatom itthon.

nov. 3. 20:21
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
37%

7,8 pacsi! :D

mivan kérdező, talán nem jött be neked a családpropaganda? :D hát nem az a mindent felülmúló boldogság, maga a csoda, az élet értelme? Tán nem ez a női lét értelme?

Hát tudod rossz hírem van... lehet máshogy is élni, és aki igazán bátor, meg nem lehet behülyíteni, az így teszi. Nem szül, nem teszi csapdába magát házassággal. Majd gondolok rád, mikor holnap kb 11-kor felkelek.

Nem, nem munkanélküli vagyok, csak szabadúszó egyéni beosztással :D

A ki termeli majd ki a nyugdíjad szöveget is megelőzném, nem itt adózok, bár itt élek, de helyfüggetlen a vállalkozásom így megtehetem, hogy külföldre jegyeztettem be és mindemellett van miből félretennem :)

nov. 3. 21:20
 12/42 anonim ***** válasza:
85%

Igen. Sokan megbánják. Ki is mondják egyre többen.

És nem a gyerekeket bánják meg, hanem a rosszul megválasztott partnert, aki nem segíti hozzá őket az énidőhöz, mert egy lusta f.sz.

nov. 3. 21:21
 13/42 anonim ***** válasza:
87%
Megbántam, már kétszer váltam több nem lesz az fix.
nov. 3. 21:22
 14/42 anonim ***** válasza:
71%

általánosított a frászkarika! én a kérdezőnek válaszoltam és a környezetemben lévő tapasztalatomat írtam le! nem azt írtam világ összes nője anyája ilyen!! az hogy egy páran magukra veszik mint személyes sértést mint te is 10 es az már a te bajod! bánja a frász hogy te meg a tesód mint bántatok meg! az a ti bajotok nem az enyém, én a kérdezőnek válaszoltam! na jó most neked!

tisztelettel 7es voltam!

nov. 3. 21:25
 15/42 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos megértelek. És akarmennyire rémesen hangzik #7 válasza, sajnos sok igazság van benne. Én is nagyon szerettem az ilyen csendes, elvonulós hobbikat, de miota anya vagyok nem tudok olvasni, se semmi mast. Kirandulni, strandolni se olyan gyerekkel.

A férjemet szeretem, nem veke van a baj. Bár az hogy van olyan férfi mint #9 azert elgondolkodtató. Ő mellette te se lennél idegbeteg, meg én se.

Rendesen fáj hogy nem tudok olvasni, reggel 6-7-től este 9-10 mire végre csend lesz, addigra meg nagyon kimerülök, örülök ha alhatok. Délután meg sokszor alszok a kicsivel, különben ennyire se birnám. Feltéve ha nem kell főznöm, mert az gyerek mellett soha nincs meg időben.

De azt én is megfogadtam hogyha eesetleg elválok biztos nem megyek ujra férjhez.

nov. 3. 21:25
 16/42 anonim ***** válasza:
87%
Én nem élek házasságban, de együtt érzek, sokan kerülnek ilyen helyzetbe. Rosszul választottál társat, normál esetben a másik is kiveszi a részét a teendőkből. :(
nov. 3. 21:31
 17/42 anonim ***** válasza:
42%

De dicsikedni egy anonim fórumra jársz. Lol. A kérdezőnek tudtál segíteni? Ennyit rólad.

nov. 3. 21:33
 18/42 anonim ***** válasza:
82%

" az hogy van olyan férfi mint #9 azert elgondolkodtató. Ő mellette te se lennél idegbeteg, meg én se."

Kösz :) igyekszem.

Nálunk sem volt azért mindig felhőtlen a helyzet, sőt, most sem az mindig. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy sokszor nem vagyok én is elfáradva, vagy a feleségem. Hogyne lennénk!

De megtanultuk valahogy össze hangolni a dolgokat és meghallani, megérteni a másik kínját, baját. Amikor még egyszerre voltak a gyerekek kisebbek, nehezebb volt, az tény. Most, hogy nagyobbak, könnyebb azért. Bár a legkisebb még ovis, ő azért egy energiabomba, elvesz, de ad is rengeteg energiát.

De ez az énidő dolog valóban "perdöntő", rengeteget jelent!

Sok házasság/kapcsolat ott és akkor hal meg szerintem, amikor megvonják egymástól és maguktól is. Meg amikor nincs állandó és folyamatos segítség a másiktól. Én szeretek sütni, főzni is, az nyilván sokat segít.

Meg amikor úgy vannak egymással, hogy szemrehányás van, hogy "miazhogy nélkülem akarsz menni bárhova is", meg "miazhogy elvonulsz másik szobába egyedül?!"

Ezt így nem lehet, ennek semmi értelme, ilyen kapcsolatból én is menekülnék, de a feleségem is.

Ma is vasárnap volt/van ugye, alapvetően is pihenő(sebb) nap, ma is volt olyan, hogy a feleségem elvonult egy órára tornázni, aztán meg én olvasni és fejhallgatóval zenéthallgatni kicsit.

Feltöltődtünk, jól esett, utána együtt neztünk kicsit TV-t, most pedig altatás van, amit most a feleségem csinál, én meg itt osztom az észt... :) most épp ez a pihenés, a kikapcsolódás nekem...

Aztán sokszor van, hogy kocsiba rakom a gyerekeket (a két kisebbet, a nagyok már önállóbbak), aztán elmegyünk valahova, addig a feleségem pihenhet, vagy csinálhat bármit.

Mindegy is, sajnálom, hogy sokaknál ez ennyire egyoldalú és hogy sokan szenvednek emiatt :( sajnos az én környezetemben is van több olyan házasság, ahol a férj egyrészt nem segít sokat otthon, másrészt ki is szolgáltatja magát.

nov. 3. 22:11
 19/42 anonim ***** válasza:
94%
Igen, hasonlóan érzek én is. Igyekszem kicsit önző lenni néha most hogy nagyobb a gyerek (4 éves). Elkezdtem újra kicsit eljárni kocogni, vagy csak plázában kóborolni, könyvtárba járni. Férjemnek fura ez, mert eddig mártírszerepben voltam. Itthon ültem, vagy vittem a gyereket mindenhova és egy idegbeteg, besavanyodott p*csa lettem. Anyám észrevette, hogy gond van és nyári szünetben szinte végig elvitte a gyereket. 1 hét itt, 2 hét nagyi. Hát kinyílt a világ számomra. Újra eljártam a városba, sorozatoztam, foglalkoztam a régi hobbimmal, újra futni kezdtem. Teljesen kijöttem a depiből.Megfogadtam, hogy nem megyek vissza az önfeláldozó mártír anya szerepbe. Nyilván, nem tudok olyan sok időt szánni magamra mint nyáron, de azért megoldok egy minimális énidőt. Sokat segít. Néha férjem duzzog vagy előhúzza a "biztos van valakid" kártyát. Nem érdekel már az sem, ha emiatt elválunk. Akkor is elválnánk idővel ha maradtam volna házi sárkány. Kitartás.
nov. 3. 22:19
 20/42 anonim ***** válasza:
35%

#14! Hogy venném mar magamra, amikor én egyiket se bántam meg?😂

"Az ilyen nők, mint te is..." -Írtad a kérdezőnek, miközben a kérdésben benne van, hogy a HÁZASSÁGOT bánta meg, de te már tudod, hogy ő olyan nő, aki nem is a házasságot, hanem a gyereket. Jobban tudod, mint ő maga?🤔 Az, hogy te eldöntötted, hogy a környezetedben élő nők a gyereküket bánták meg, még nem lesz feltétlenül igaz. Akkor én is leírom a tapasztalatomat. Egy nőt se ismerek, aki a gyerekét megbánta, de rengeteget, aki a férjét. És ők mondták, nem én találgatok. Ettől függetlenül a kérdezőnek a leírt kérdésére reagálok, nem a saját fantáziámra.

nov. 3. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!