Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafordíthatatlan?

Figyelt kérdés

30-as éveink elején járunk. 4 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején annyira jól működött a szex, soha senkivel nem éltem át ilyet,mint vele.

Aztán bele estünk az unalmas szürke hétköznapokba.. szex nélkül.. egyre kevesebb szex, ha van is egyhangú, monoton mintha muszáj lenne…

Nem akarom őt elveszíteni ő a legjobb barátom vele képzelem a jövőm.

Van aki ezen át tudott lendülni? Hogyan?

júl. 29. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Párterápia?

Mondjuk lehet, a múlt kisiklásai ide vezetnek... Nem tudom, te melyik fél vagy, de az is lehet, egyszerűen neked nagyobb az étvágyad.

júl. 29. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy ez visszafordítható csak mindegyik félnek akarni kell!! Beszéltél vele erről?
júl. 29. 15:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő.

Igen beszélünk róla, próbálunk változtatni is. De nekem ez a muszáj szerű dolog nagyon libidó romboló. 😰

júl. 29. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Akkor egyeztetni kell, hogy kinek mik az igényei, és ezt tudjátok-e tolerálni egymásban hosszútávon; s ha nem, akkor békében el kell válni.
júl. 29. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
17%
Dublőr
júl. 29. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
3, full aterzem. Marmint nem tudom nalatok is ez van-e vagy csak en ertelmezem igy, de nekem is az volt, hogy nagyon jo volt a szex az elejen. Aztan kb mintha az egesz atvaltott volna ilyen rutin, unalmas dologba, hogy mindennap kell legyen akar 2x is. Ekkor mondtam egy ido utan, hogy eleg rutin az egesz lehetne neha szuent is.. valahol itt kezdodott a ritkulasa az alkalmaknak meg az, hogy alig kivanom az egeszet.
júl. 30. 12:58
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Amikor a szerelemért felelős hormonok lebomlanak, az nagy libidógyilkos.
júl. 30. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt kell megfejteni miért unalmasak a hétköznapok? Mi nem történik?
aug. 1. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!