Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akiknek az addig tökéletes házasságuk egyik pillanatról a másikra romlott meg visszafordíthatatlanul? Mi volt az ok? Mit tettetek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 17:29
1/19 anonim válasza:
Egyik pillanatról a másikra semmi nem romlik meg, mindig vannak előzmények, csak éppen akkor telik be a pohár. Ha visszafordíthatatlan, akkor el kell válni.
2/19 A kérdező kommentje:
A helyzet nem ilyen egyszerű. Van egy 3 hónapos kislányunk.
2022. ápr. 15. 17:44
3/19 anonim válasza:
Megcsalás, ez a kapcsolat akármelyik pontján azonnal véget vet az egésznek. Igaz ez is egy folyamat vége, de amikor kiderül, az egyik pillanatról a másikra azonnali szakítás/válás.
4/19 anonim válasza:
Mikor megtudtam, hogy megcsalt. Ráadásul eléggé galád módon. Néhány nap alatt mentem tönkre.
5/19 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy nincs olyan, hogy egyik pillanatról a másikra, maximum elsiklottál a jelek fölött. Nekem jegyességem volt, és meg tudok nevezni egyetlen pontot, ahonnan már menthetetlenné vált a kapcsolat, és akkor tudtam, hogy szakítani fogok. Viszont idáig egy folyamat vezetett el, csak még nem tűnt olyan vészesnek.
6/19 anonim válasza:
Megcsalás miatt. (Mi más?) Elvileg még nem feküdtek le, elvileg csak ismerkedtek, de ki hiszi azt el. Főleg, hogy miután kitettem, egyből nyíltan felvállalta.
Voltak jelek, persze, de ki a fene gondolta, hogy azért kötekedik, mert okot keres, amiért jogos megcsalnia? Hol szerelmes volt, meg állandóan szexelni akart, hol az is zavarta, ahogy levegőt veszek. Meg persze amíg szerelmes voltam, nem is akartam tisztán látni.
A lebukás nekem váratlan volt, egy perc alatt omlott össze minden. Előtte egy fél órával még ott puszilgatott, hogy ő mennyire szeret. A következő beszélgetés meg arról szólt, hogy válunk és költözzön.
Félreértések elkerülése végett: egy percig se bántam meg, hogy elváltam!
7/19 anonim válasza:
2-es Inkább azt meséld el, hogy ez 3 hónapos gyerek mellett hogy fordulhat elő, mi történt?
8/19 A kérdező kommentje:
Most tudtam meg, hogy még az eljegyzésünk előtt viszonyai voltak.
2022. ápr. 15. 18:56
9/19 anonim válasza:
Örök igazság, hogy egy nő mindig magának szül, így kell tervezni. Nekem a sok közül pont a férfiak hozzá állása az okom, amiért nem akarok gyereket. Rohadtul sajnálom azokat a nőket, akik így járnak mint te. És szintén sajnálom, de azt kell mondjam, hogy az ilyen gerinctelen pasi nem változik, aki egyszer megcsinálja, az többször is meg fogja, egyre lazábban. Nekem ez nem bocsánatos. Kitartást ehhez a nehéz helyzethez...
10/19 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nagyon fiatal lehetsz, ha minden férfit ugyanolyannak gondolsz és határozott véleményed van róla, hogy nem szeretnél gyermeket. Ez a te döntésed. De ha nem tudod miről beszélsz ne szólj bele a felnőttek beszélgetésébe.
2022. ápr. 15. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!