Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vannak itt olyanok, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akiknek az addig tökéletes házasságuk egyik pillanatról a másikra romlott meg visszafordíthatatlanul? Mi volt az ok? Mit tettetek?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 17:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

10. Nehogy már neked álljon feljebb! Elmondta a véleményét. Azt, hogy megcsalt, el kell ítélni, de neked is lehetett ebben közre hatásod, ezt mi nem tudhatjuk.

Ha kiírsz kérdést, fogadd el, hogy másnak eltérő a véleménye.

Egyébként pedig két dolog: tökéletes házasság nincs és bizony most már mérlegelnek kell, hogy mi legyen a következmény, ha gyerek is van.

2022. ápr. 15. 21:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Mégis milyen közre hatásom lehetett volna benne?
2022. ápr. 15. 22:40
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
12. Valami történt köztetek ami miatt megtette. De az is lehet, hogy akkor még nem gondolkodott komolyan kettőtökről.
2022. ápr. 15. 22:56
 14/19 anonim ***** válasza:
88%

12-es Pld. Azért jegyzett el, mert terhes lettél, nem azért, mert annyira szeret. Aztán jött a gyors kényszer házasság.

Semmit nem írtál arról, hogy mióta vagytok együtt, ezek a dolgok mikor történtek. Azért az nem életszerű, hogy évekig együtt élsz valakivel, és nem tűnik fel, hogy csal fűvel-fával.

2022. ápr. 15. 23:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Majdnem 7 éve vagyunk együtt és nem voltam terhes, amikor megkérte a kezem. Féléve voltunk házasok, mikor terhes lettem tervezetten. Ha hiszed, ha nem, semmit nem vettem észre abból, hogy csal(t)
2022. ápr. 15. 23:15
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

Olyan nincs, hogy egyik pillanatról a másikra romlik meg, olyan sincs, hogy semmi miatt rendszeresen csalnak. Az más kérdés hogy Te a homokba dugtad a fejes és a rózsaszín ködben éltél.

Szeretni nem szeret az világos. Hiába mondta, hogy akar gyereket, Veled akar leni. Persze, mert neki ez a kényelem otthon, mellette azt csinál amit akar.

2022. ápr. 16. 07:54
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Leir neked valaki egy normális véleményt és leoltod.... Hát csoda hogy csal az a szerencsétlen egy házi sárkány lehetsz...
2022. ápr. 16. 07:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok házisárkány. Annyit kértem ki, hogy ne vegyen minden férfit ugyanolyannak.
2022. ápr. 16. 11:47
 19/19 anonim ***** válasza:
43%
9es vagyok, vissza szívtam, nem sajnállak, a stílusod magáért beszél. Én tudom, hogy nem minden férfi ugyan olyan mint pl a tiéd, én is boldog vagyok a párommal. De ettől függetlenül gyereket akkor sem akarok, nem mindenkit tesz ugyan az boldoggá. És te ebből azt a következtetést vontad le, hogy fiatal vagyok, hát gratulálok. Hát igen, aki nem akar gyereket, az csak naív tini lehet. Azt is leírtam, hogy erre sok okom van (nem részleteztem, nem ide vág) de igenis aki akar gyereket, annak okosabb lenne átgondolni, hogy alkalmas-e rá a pasi, mert ez is egy szempont. Annyira unalmas, hogy akarmit próbálhat írni az ember, csak a leugatást kapja.
2022. ápr. 16. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!