Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafordíthatatlan a helyzetem ha minden erőmmel azon vagyok, hogy hogyan kerüljem el a nőket?
Figyelt kérdés
Magam sem értem,hogy mit miért teszek. Csalódás egyáltalán nem ért a lányokkal kapcsolatban. De mégis minden nap minden erőmmel azon vagyok,hogy minél jobban elkerüljem őket. A közelemben lévők közül senki nem ért meg engem,hogy nekem mekkora szorongással és félelemmel jár az ha a társaságomban vagy a közvetlen közelemben vannak a lányok. Már azon is elgondolkodtam ,hogy feladom a tanulmányaimat mert sem most és a jövőben sem fogom tudni kezelni azt ha a közvetlen közelemben lesznek a nők. Nincsen velük konkrétan semmi bajom sem viszont a félelem irányít engem és nem tudok máshogyan viselkedni. A tanulmányaim befejezése után nem dolgozhatok majd a szakmámban mert ott rengeteg nő lenne. A munkahelyen emiatt előbb vagy utóbb úgyis megválnának tőlem.2020. febr. 11. 15:22
1/17 anonim válasza:
Anyád kérdezd meg, hogy miért félsz a nőktől.
Már ha nem kamu az egész.
2/17 A kérdező kommentje:
Megnyugodhatsz nem kamu.
2020. febr. 11. 15:28
3/17 anonim válasza:
Igenis hatalmas bajod van a fejedben, miért félsz tőlük? H kiderül h nem vagy férfi ha bizonyitani kell vagy megsértenek vagy mégis mi?
4/17 anonim válasza:
Keress fel sürgősen egy pszichológust!
5/17 A kérdező kommentje:
Nem tartom magamat férfinak és vonzónak a szemükben ez tény.
2020. febr. 11. 15:35
6/17 anonim válasza:
A dologgal lehet együtt élni.
Ahhoz hozzá tudod szoktatni magadat, hogy a nők jelenléte önmagában ne zavarjon. Azt pedig könnyen elérheted, hogy megszólítani ne akarjanak.
Munkahely. Kamionos, vagy egyéb árufuvarozó, szállítmányozó cégnél tudnál állást találni. Főiskolai tanulmányok valóban teljesen fölöslegesek.
7/17 A kérdező kommentje:
Már két éve elkezdtem az egyetemi tanulmányaimat. A felénél már nem akarom abbahagyni.
Nem tudom megszokni a jelenlétüket sem. Engem soha nem szólítottak le.
2020. febr. 11. 15:40
8/17 anonim válasza:
Nagyon szomorú, hogy huszonévesen is nulla az önismereted. Ez minden problémád forrása.
9/17 anonim válasza:
Balázs, takarodj már.
Nyugodjatok meg, ez egy kamu kérdés, csak azért kérdezi, hogy legyen kivel beszélgetnie, mivel a való életben a szülein kívül nincs mással kapcsolata.
10/17 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, felkeresel pszichológust vagy pszichoterapeutát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!