Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha minden ismerkedésem véget ér, mikor kiderül az anyagi helyzetem?
Sokszor indul egész jól, de amikor ez szóba kerül... Na akkor ott a vége. Keveset keresek, saját lakásom is öröklésből van, a munkám is elég pocsék, de nem tudom merre tovább (és már késő is ehhez).
Hazudozzak? Adjak elő kamu mártírsztorit, hogy miért alakult így? Térjek ki és poénkodjam el, ha szóba kerül?
Eléggé zavaró. Ha nem is lép le akivel beszélgetek, utána már "érződik", hogy semmi esélyem. És sajnos így is van.
Találd ki merre tovább. Képezd magad munka mellett és utána keress jobban fizető állást. Nem feltétlen más miatt, saját magad miatt is.
Szerintem nem az anyagi helyzet miatt hagynak ott sokan (persze van aki igen, nem újdonság a mai világban), de az is előfordulhat hogy látják rajtad ezt a tutyi mutyiságot, életszenvedést ami most nekem is átjött még írásban is. Nem fogja senki más megmondani neked mihez kezdj az életeddel, neked kell dönteni.
"saját lakásom is öröklésből van"
=> Az utolsó szó a kulcs: VAN.
Tudod, hogy a többség még ezt sem mondatja el magáról?
Gondolj bele, aki dupla annyit keres, mint te, de nincs lakása, annak mennyi megy el albérletre, szerintem olyan baromi szar nem lehet a helyzet. Lehet, hogy nem ez az oka, hogy befulladnak a dolgok.
Van lakásod, nagy előny.Innentől kezdve nagyon nincs miről beszélni.Saját lakás mellett egyedülállóként mindenki tud félretenni.
Találd ki, mit szeretnél csinálni, kezdj el egy szakmát, tanfolyamot, bármit.Simán van esélyed előrébb jutni. Pàrkapcsolat sem kell addig, míg magadat rendbe nem raktad.Addig úgysem fog jól működni, mert érződik, hogy nem tartod magad túl sokra.Tegyél magadért, hogy büszke lehess, és ezt mások is észreveszik majd.Sok sikert!
Hogyhogy késő is ehhez? Megközelítetted az átlag élettartamot vagy mi ez a duma? :)
32/f
Változtass az enyagi lehetőségeiden.
Sanszosnak tartom, hogy nem is az anyagi helyzeted, hanem az abba való beletörődés és a változtatatásra való igény hiánya ami kiábrándító.
Nekem mikor egy vasam se volt is ment a csajozás, biztos az anyagiak a hiba?
Jól érzed magad a bőrödben?Férfinak érzed magad?
"de nem tudom merre tovább (és már késő is ehhez)."
50 felett sem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!