Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek változhat az érzelme, vagy ez már visszafordíthatatlan? Én 29 éves vagyok, Ő 27.
Nekem hónapok kellettek, mire túltettem magam egy elég erős fellángoláson (igaz, mi házasok vagyunk már). Mostanra egész jól kezdenek visszatérni az érzelmek, és az összhang köztünk is végig megvolt ezalatt. Megcsalás fizikailag nem történt, de nagyon közel álltam hozzá, ezt a férjemnek is beismertem.
Nem veszekedtünk, a férjem nagyon türelmes és megértő volt (mindketten ludasak voltunk a kapcsolatunk meggyengülésében). Rengeteg beszélgetésen vagyunk túl, és nem kevés síráson is, de megcsináltuk, együtt vagyunk.
Ti érzitek, mennyire értékes a kapcsolatotok, de a kedvesed tartsa szem előtt, hogy NAGYON nehéz olyan embert találni, akivel az összhang évekig meg tud lenni, és aki akár egy ilyen helyzetben is szépen kitart mellettünk, és fogja a kezünk, míg összeszedjük magunkat:)
Akkor mond meg a kedvesednek, hogy teljesen normális érzések ezek. Mármint, ha más fele is érez valamit. Mindenki fejében van másik ideál, egy amolyan álomtárs, akire mindig is vágytunk vagy akit régről hoztunk magunkkal. Ha valaki hasonlít erre egy picit is, akkor jön a bizonytalanodás. Valaki nem attól felnőtt, hogy nem gyengül el soha egy ilyen szituban, hanem attól ha tudja kezelni és képes felfogni, hogy hosszú távon nem járható a másik mert csak az agya átverése.
Mivel 27 éves így még működik benne ez a gyermeki agy, amelyik a felnőtt racionális gondolkodást próbálja a 'kell' szóval felülírni. Sajnos ez a gyermeki agy képes feláldozni téged vagy a kapcsolatot azért ami neki 'kell'. Aztán a felnőtt agy ezt felül írhatja idővel persze...
Volt egy szexuálpszichológus, Lux Elvirának hívták. Neki volt egy olyan sztorija, hogy a férje beleesett ugyanebbe a hibába. Munkahelyén flörtölt vele egy nő, aki nagyon tetszett a férjének is. Ő ezt otthon elmesélte, mert őszinte kapcsolatban éltek...
Első reakció rá:
- Szeretsz? - Kérdezte Lux Elvira
- Igen, persze - mondta a férje - de lesz most a héten ez a céges buli és én annyira vágyom erre a nőre...
- Rendben, semmi baj. Akkor menj el ebbe a buliba és feküdj le vele, ha erre vágysz. Ameddig engem szeretsz mellette addig nem zavar.
A férj elment a buliba, ahol végül nem feküdt le a nővel. Később azt mondta erről, azért mert mivel engedélyt kapott rá, már nem is volt szüksége az aktusra.
Most tudom, ez férfira van írva, de itt is működhet, hogy akkor engedd meg neki az érzelmeket. Menjen, randizzon a gyerekkel... Ha szakítotok úgy is ez lesz, úgy is randizik a sráccal és mivel 6 évet nem lehet kitörölni, működni sem fog hisz téged fog még minden kapcsolatában keresni egy jó 1-2 évig. Ergo, ha most megengeded neki az érzéseket, lehet az első randi után észreveszi, hogy ez nem megy mert rossz, hozzád képest a másik.
Én megnyugtathatlak: a legnagyobb hülyeség ha valaki egy jó kapcsolatból átmegy egy másikba mert szinte 100%, hogy megbánja mert az agyat nem tudja átverni. A kémiai kötődést, a közös jövő és múlt képeket nem lehet átvinni addig ameddig az előzőt meg nem gyászoltuk.
Igen, sajnos én is azt érzem most, hogy képes lenne feláldozni mindent.
Szerintem a gyerekkel amúgy kapcsolatban vannak napközben chat-en vagy ilyesmi... Ellenőrizni stb. nem látom értelmét. Persze rohadtul fáj, de még mindig bízok benne, hogy én látok tisztán.
na hogy alakult?
gondolom szakitottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!