Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért a nő feladata a házimunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nő feladata a házimunka? Tényleg van nő aki ezt szereti csinálni?

Figyelt kérdés

Én home officeban vagyok, állandó telefonálás +készültségben. Ő irodai munka. Én többet keresek, ketten együtt 500.000 (több amúgy, csak van egy hitelünk és ennyi marad)

Gyerek előtt együtt takaritottunk, de minden kevesebb volt, kevesebb holmi kevesebb rendetlenség és több idő. Pl a mostani nappalinkat és a gyerek szobát akkor kb nem is használtuk, csak a többit.

2 év alatt nyilván mindent megcsinaltam amit meg lehet, de már ott kezdett bántani a dolog hogy ha valamire nem jutott időm vagy energiám akkor csesztetett de nem csinálta meg. Azért is bántott h miért alszok napközben, miközben néha hulla fáradt volam.

Mióta dolgozok ez kb számomra a tarthatatlan állapot. Elvárja és ki is mondja h ez a nő feladata. Annyira dühít hogy elhagynám a francba, abszolút nem ilyen volt házasság előtt. Azt mondja hogy más haverja se csinál semmit.

Nem lopja a napot gépezéssel vagy mobilozással. Hanem csak a saját maga számára fontos dolgot teszi meg, pl a virágait ő ápolgatja, van sok. Meg a kert ill autó dolgait de az nem rendszeres. A kertet Amúgy én is szeretem, pl füvet vágni.

Egyre pofatlanabb, ha gyűrött a ruha, azért is szól. De kikel magából ha megleckéztetem, hogy akkor mosson, vasaljon magára. Néha annyi minden van, hogy nem időben vasalom ki és meggyűrődik.

Szerinte itthon dolgozok, jutna idő mindenre.

Kezdem gyűlölni, komolyan elgondolkoztam, hogy elválok. Évről évre rosszabb. Cselednek gondol.

Néha nem is az a bajom hogy egyedül csinálom, hanem hogy mellé bunkó és elvárja.

2022. dec. 12. 22:44
 81/106 anonim ***** válasza:
0%
80as fel van pontozva, en meg nullara pedig ugyanugy gondolkozunk:D gyakoris logika
2022. dec. 14. 18:24
 82/106 anonim ***** válasza:
88%
77 akkor maradj otthon, ne menj sehova (abszolút dolgozni se, sportolni se. Amúgy már tanulni se tanultál remélem) aztán kész. Tartson el a férjed, te meg függ mastól. Ilyen egyszerű.
2022. dec. 14. 19:10
 83/106 anonim ***** válasza:
88%

Csak akkor ha nem dolgozik/ nem keres pénzt. A homeoffice nem ez a kategória.

Szóval ha mindkét fél dolgozik, fizetést kap, akkor NEM a nő dolga egyedül a házimunka. Ilyen palival egy percig se lennék együtt, aki ezt kimondja és komolyan gondolja, nem hogy gyereket csináljak vele...

Nálunk ilyen nincs, soha nem is volt. Mindketten csináljuk az otthoni melókat munka mellett.

2022. dec. 14. 20:58
 84/106 anonim ***** válasza:
8%

Megjott a feminaci hadsereg :D

Kepzeld el tanultam es dolgoztam is, amikor meg nem volt ferjem es gyerekem. Utana mar nem hinnem h egy nonek ez lenne a feladata.

En ellatom a csaladom, engem nem tudtok megszolni semmilyen formaban, es nem is lehet.

2022. dec. 15. 09:46
 85/106 anonim ***** válasza:
91%

Engem csak az zavar, hogy "a nő feladatának" írod le, nem a sajátodnak. Ennyi az egésszel a probléma.

Ez olyan, mintha azt mondanám, akinek gyereke van, annak szenvedés az élete, pedig ez csak rám lenne igaz.

2022. dec. 15. 11:07
 86/106 anonim ***** válasza:
92%

Jó, 84-es, de felfogod, hogy az emberek 90 %-a nem így gondolja és nem így akar élni?

Ne te legyél már a példa olyan embereknek, akik nem a te életformád akarják követni. Írják oda, ahol releváns a helyzeted. Itt mindkét fél dolgozik egyenlően, nem az van, hogy anyuka otthon cselédeskedik, apuka meg a munkahelyen rabszolga, tudod, ismétlem, a többség nem így akar élni.

2022. dec. 15. 11:28
 87/106 anonim ***** válasza:
78%
84,ezért aztán megérte neked is tanulni...
2022. dec. 15. 12:16
 88/106 anonim ***** válasza:
27%
87: na ja 😅 nagyon sok nonek semmi mas csak elpazarolt fiatal evek
2022. dec. 15. 12:30
 89/106 anonim ***** válasza:
88%
Nem feltétlenül a nő dolga, nálunk a férjem csinál mindent. Főzés, takarítás, bevásárlás stb. Az én dolgom minimális, hétvégén néha főzök, sütök, rendet rakok. Nekünk így a kényelmes, persze főleg nekem, de őneki is oké. Így alakult az évek alatt, én meg nem küzdöttem ellene. Néha van egy kis bűntudatom, aztán eszembe jut, hogy ha fordítva lenne, azt mindenki tök okénak gondolná, akkor meg miért ne lehetne hogy csak a férfi csinálja a házimunkát.
2022. dec. 16. 16:19
 90/106 anonim ***** válasza:
86%

" Utana mar nem hinnem h egy nonek ez lenne a feladata."

Miért, mi a nő feladat, Mucuka? Mások után ganézni?

Igen nagy szellemi kihívás lehet a sz.ros gatyák mosása és rántás keverés. De ha neked erre van igényed, akkor hajrá.

2022. dec. 16. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!