Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért a nő feladata a házimunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nő feladata a házimunka? Tényleg van nő aki ezt szereti csinálni?

Figyelt kérdés

Én home officeban vagyok, állandó telefonálás +készültségben. Ő irodai munka. Én többet keresek, ketten együtt 500.000 (több amúgy, csak van egy hitelünk és ennyi marad)

Gyerek előtt együtt takaritottunk, de minden kevesebb volt, kevesebb holmi kevesebb rendetlenség és több idő. Pl a mostani nappalinkat és a gyerek szobát akkor kb nem is használtuk, csak a többit.

2 év alatt nyilván mindent megcsinaltam amit meg lehet, de már ott kezdett bántani a dolog hogy ha valamire nem jutott időm vagy energiám akkor csesztetett de nem csinálta meg. Azért is bántott h miért alszok napközben, miközben néha hulla fáradt volam.

Mióta dolgozok ez kb számomra a tarthatatlan állapot. Elvárja és ki is mondja h ez a nő feladata. Annyira dühít hogy elhagynám a francba, abszolút nem ilyen volt házasság előtt. Azt mondja hogy más haverja se csinál semmit.

Nem lopja a napot gépezéssel vagy mobilozással. Hanem csak a saját maga számára fontos dolgot teszi meg, pl a virágait ő ápolgatja, van sok. Meg a kert ill autó dolgait de az nem rendszeres. A kertet Amúgy én is szeretem, pl füvet vágni.

Egyre pofatlanabb, ha gyűrött a ruha, azért is szól. De kikel magából ha megleckéztetem, hogy akkor mosson, vasaljon magára. Néha annyi minden van, hogy nem időben vasalom ki és meggyűrődik.

Szerinte itthon dolgozok, jutna idő mindenre.

Kezdem gyűlölni, komolyan elgondolkoztam, hogy elválok. Évről évre rosszabb. Cselednek gondol.

Néha nem is az a bajom hogy egyedül csinálom, hanem hogy mellé bunkó és elvárja.

2022. dec. 12. 22:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
0%
Hidd el a ferjednek is lenne ra igenye, Mucika ☺
2022. dec. 16. 19:58
 92/106 anonim ***** válasza:
91%

Nekem meg arra lenne igenyem, hogy adjon valaki 500 millio forintot most azonnal, megis tulelem, ha nem tortenik meg.

Ahogy a ferfiak is tulelik, ha nincs kinyalva a segguk :)

2022. dec. 16. 20:18
 93/106 anonim ***** válasza:
0%

Biztosan tuleli, az ember sok mindent tulel:D en is tuleltem a vermergezest meg a tudogyulladast, de elvezni nem elveztem

Ugyanez a kategoria lehet egy harcos feministaval egyutt elni

Betegseg 🥵

2022. dec. 17. 00:00
 94/106 anonim ***** válasza:
100%
Nos mindenki elott ott a lehetoseg, hogy otthagyja a “harcos feminista” parjat es keressen egy egyszeru Juditkat, megis egyutt vannak velunk evekig, felesegul vesznek minket, stb :) Nem eroszakkal tartjuk magunk mellett a ferfiakat.
2022. dec. 17. 08:43
 95/106 anonim ***** válasza:
15%
Igaz, van olyan ferfi akihez pont egy ilyen valo
2022. dec. 17. 08:57
 96/106 anonim ***** válasza:
91%
Igen, oket hivjuk eletkepes ferfiaknak.
2022. dec. 17. 10:25
 97/106 anonim ***** válasza:
79%

Nagy életképességre vall, ha valakinek 4-töl 8-ig oda kell lenni csalág mellett, hogy fussa otthonra és 2 kocsira.

Az életképes férfiaknak ez megy 8 órás munkával is, vagy életképes nőt választanak és együtt megteremtik, nem feláldozva a családot és a gyerekek gyerekkoràt.

2022. dec. 17. 10:28
 98/106 anonim ***** válasza:
0%

Igy van utolso. Ezt nem eletkepesnek hivjak, hanem papucsnak. Az asszonyat meg manusnak.

"Karrier"🤡😂

2022. dec. 17. 12:28
 99/106 anonim ***** válasza:
91%

98-as, mint mondtuk már, papucsnak azt hívják, aki mindenben a feleségének engedelmeskedik akarata ellenére. A normális férfiaknak meg alap, hogy közös a háztartás, és fontosabb a gyerekük, mint a pénz hajhászása.

Most rugózhatsz itt 100 kommentbe keresztül, a vége akkor is az, hogy ti képesek vagytok feláldozni az apa-gyermek kapcsolatot a pénz oltárán, mert az fontosabb, mint ti egymásnak. Folyamatos magyarázkodás helyett gondolkozz el rajta, megéri-e.

2022. dec. 17. 12:41
 100/106 anonim ***** válasza:
0%
Ti meg az anya-gyerek kapcsolatot aldozzatok fel. Ami egy kicsi gyereknek fontosabb. Egy apa ne uljon otthon a gyerekevel, az nem az o dolga...
2022. dec. 17. 12:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!