Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért a nő feladata a házimunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nő feladata a házimunka? Tényleg van nő aki ezt szereti csinálni?

Figyelt kérdés

Én home officeban vagyok, állandó telefonálás +készültségben. Ő irodai munka. Én többet keresek, ketten együtt 500.000 (több amúgy, csak van egy hitelünk és ennyi marad)

Gyerek előtt együtt takaritottunk, de minden kevesebb volt, kevesebb holmi kevesebb rendetlenség és több idő. Pl a mostani nappalinkat és a gyerek szobát akkor kb nem is használtuk, csak a többit.

2 év alatt nyilván mindent megcsinaltam amit meg lehet, de már ott kezdett bántani a dolog hogy ha valamire nem jutott időm vagy energiám akkor csesztetett de nem csinálta meg. Azért is bántott h miért alszok napközben, miközben néha hulla fáradt volam.

Mióta dolgozok ez kb számomra a tarthatatlan állapot. Elvárja és ki is mondja h ez a nő feladata. Annyira dühít hogy elhagynám a francba, abszolút nem ilyen volt házasság előtt. Azt mondja hogy más haverja se csinál semmit.

Nem lopja a napot gépezéssel vagy mobilozással. Hanem csak a saját maga számára fontos dolgot teszi meg, pl a virágait ő ápolgatja, van sok. Meg a kert ill autó dolgait de az nem rendszeres. A kertet Amúgy én is szeretem, pl füvet vágni.

Egyre pofatlanabb, ha gyűrött a ruha, azért is szól. De kikel magából ha megleckéztetem, hogy akkor mosson, vasaljon magára. Néha annyi minden van, hogy nem időben vasalom ki és meggyűrődik.

Szerinte itthon dolgozok, jutna idő mindenre.

Kezdem gyűlölni, komolyan elgondolkoztam, hogy elválok. Évről évre rosszabb. Cselednek gondol.

Néha nem is az a bajom hogy egyedül csinálom, hanem hogy mellé bunkó és elvárja.

2022. dec. 12. 22:44
 61/106 anonim ***** válasza:
100%
60 sztm én nem szidtalak és írtam, h TE IS (ergo mindenki, aki a másikat szidja).
2022. dec. 13. 18:43
 62/106 anonim ***** válasza:
64%

Nem is rád céloztam.

Mindegy zárjuk is le. Nektek jó ahogy van, nekunk is jo ahogy van. Mindenkinek legyen jó a sajátja.

2022. dec. 13. 18:51
 63/106 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, aki szereti az apját és szoros, jó kapcsolata van vele, az biztos nem cserélné el egy lakásra, bármilyen jó dolog is. Mert lakást tud még szerezni, apát nem.

A te férjed meg egy félidegen lesz a gyerekeinek, nem lesz igazi kapcsolatuk sosem.

2022. dec. 13. 18:56
 64/106 anonim ***** válasza:
0%
Jajajajajaja
2022. dec. 13. 18:57
 65/106 anonim ***** válasza:
100%

#64 hatalmas nagy szarba leszel, ha a palid egyszer elk.rvul, és el megy máshoz, te meg old meg a dolgaidat, gyereket, ahogy akarod.

Abból amiért most ő dolgozik, kocsi, ház stb, te semmit ne fogsz látni válás után, semmit.

Nagyon megfogod te ezt még bánni.

2022. dec. 13. 19:10
 66/106 anonim ***** válasza:
100%

Én is megnézem a gyereked, amikor 40-50 évesen, semmi munkatapasztalattal egyedül maradsz, mert a kedves férjed beújított egy pipit, téged meg sehova nem vesznek fel, max. gagyi munkákra, mivel semmi semmi tapasztalatod és fiatal sem vagy.

Jó sokakt fogsz keresni. Ja, nem! A gyerektartással meg kitürülheted.

Persze, a te férjed tuti nem, csak minden 2.

2022. dec. 13. 19:14
 67/106 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy szerintem egyik nézettel sincs baj. A 17-es válaszolóéknál teljesen jól működik az, hogy apuka talicskázza haza a pénz, anyuka meg háztartásbeli. Ha ez mindkettejüknek jó, éljenek így. Nem szabadna ítélkezni felettük.

A kérdezőnél (csak hogy visszatérjünk kicsit a kérdésre) az a baj, hogy a férj még csak nem is tartja el egyedül a családot, ennek ellenére háztartásbeli szerepet vár el. A nő boldogtalan. Így a férfi egyszerűen csak egy lusta dög, ami teljesen más helyzet mint a 17-es esetében. Kérdező, én a helyedben adnék neki még egy ultimátumot, hogy ha nem változtat, akkor elválsz. Össze kell szednie magát. Neked valószínűleg még könnyebb is lenne egy válás után.

Személy szerint én is az egyenlőségben hiszek és az egészséges kommunikációban a párkapcsolatban. Mi kb. fele -fele arányban házimunkázunk, de mivel társak vagyunk, nem lakótársak, egyéni terheléstől függ. Amikor nagyon durva 2 hónapom volt, szinte minden házimunkát megcsinált férfi létére, most, hogy kevesebbet dolgozok, mint ő, én csinálok többet.

2022. dec. 13. 19:26
 68/106 anonim ***** válasza:
4%

Jaa ez a sors vár azokra akik a 9 hónapos gyerekuk mellett nem dolgoznak hanem otthon vannak velük. Bakker ez szívás 😄. Nyílván dolgoztam gyerek előtt,sőt terhességem végéig és fogok is ahogy ovis lesz. Nem olyan munkám volt aminek vége mert 3 év után nem tudok vissza menni.... Hol írtam azt, hogy sosem dolgoztam nem is akarok es nem is fogok? Jelenleg a kisbabámat nem is hagynám bölcsibe vagy nagyszülőkre, hogy dolgozhassak ez tény.

Sokan félre olvasnak, vagy oda képzelik amiről szó sem volt. 😄

2022. dec. 13. 19:31
 69/106 anonim ***** válasza:

61es vagyok.

Mondjuk a 68as írta, h ő is jól keres, szóval erről meg ennyit

Sok csóró pasi is lelép, így legalább több esély van arra, h válás után jár ez az.

2022. dec. 13. 19:56
 70/106 anonim ***** válasza:
100%

#68 Jézus, te gyerek meg munka mellett viszed egyedül a háztartást?

És nem érted miért vagy szolga lelkű?

Az én párom nekem azért lenne férfiatlan, mert el nézi, hogy munka után a közös gyerekünkkel csak en törődök, csak miattam van rend és tisztaság, minden elintezni való az én vállamon van, és ez neki teljesen megfelel, nem attól, hogy magától megfog egy söprüt és használja amire való:D

2022. dec. 13. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!