Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nő feladata a házimunka? Tényleg van nő aki ezt szereti csinálni?
Én home officeban vagyok, állandó telefonálás +készültségben. Ő irodai munka. Én többet keresek, ketten együtt 500.000 (több amúgy, csak van egy hitelünk és ennyi marad)
Gyerek előtt együtt takaritottunk, de minden kevesebb volt, kevesebb holmi kevesebb rendetlenség és több idő. Pl a mostani nappalinkat és a gyerek szobát akkor kb nem is használtuk, csak a többit.
2 év alatt nyilván mindent megcsinaltam amit meg lehet, de már ott kezdett bántani a dolog hogy ha valamire nem jutott időm vagy energiám akkor csesztetett de nem csinálta meg. Azért is bántott h miért alszok napközben, miközben néha hulla fáradt volam.
Mióta dolgozok ez kb számomra a tarthatatlan állapot. Elvárja és ki is mondja h ez a nő feladata. Annyira dühít hogy elhagynám a francba, abszolút nem ilyen volt házasság előtt. Azt mondja hogy más haverja se csinál semmit.
Nem lopja a napot gépezéssel vagy mobilozással. Hanem csak a saját maga számára fontos dolgot teszi meg, pl a virágait ő ápolgatja, van sok. Meg a kert ill autó dolgait de az nem rendszeres. A kertet Amúgy én is szeretem, pl füvet vágni.
Egyre pofatlanabb, ha gyűrött a ruha, azért is szól. De kikel magából ha megleckéztetem, hogy akkor mosson, vasaljon magára. Néha annyi minden van, hogy nem időben vasalom ki és meggyűrődik.
Szerinte itthon dolgozok, jutna idő mindenre.
Kezdem gyűlölni, komolyan elgondolkoztam, hogy elválok. Évről évre rosszabb. Cselednek gondol.
Néha nem is az a bajom hogy egyedül csinálom, hanem hogy mellé bunkó és elvárja.
Igen, ennek normálisnak kellene lennie, és én annak is veszem. Csak azért írtam, mert úgy tüník, sokaknak meglepő és nem alap.
Huu 17es vagyok végig sem olvasom a szuper kommenteket. De 1-2 darabon nagyot nevettem 😂. Az egyik a sajnálom a gyereked.... Én sem személyeskedtem senkivel ez gusztustalan.
A másik, hogy én igy nottem fel miert kellene mindenkinek igy elni? Hol irtam ezt, hogy igy kellene bárkinek is?
A legnagyobb kedvencem.. normalis párok eloszor anyagiakat teremtenek. 😂 Én azt kívánom ilyen idősen csak fele ennyi mindene legyen mindenkinek akár saját ház akár 2 autó hitel nélkül ;) pont ezért megy ennyit, hogy mégtöbb legyen. Higgyétek el nem szaros 400-500ezerért megy ennyit. És lehet ezen vitázni, lehet támadni én akkor is ugy gondolom, ha ezt megkapjuk tőle én miért ne adnám meg.... Sehol senkinek nem mondtam mit hogy csináljon az életében. A sajatomat írtam le, ha tetszik tetszik ha nem nem. Nem fogok holmi gyakoris emberek miatt változtatni nyílván. 😄
Felolem főzhet, moshat, vasalhat a férjetek az enyém nem fog ezt én garantálom. Nem kell nekem papucs veszek a boltban 😄😄
"Szerinte itthon dolgozok, jutna idő mindenre."
Én is homeoffice-ban vagyok, de ha valaki ilyent mondana, akkor nagyon bepöccennék.
"Felolem főzhet, moshat, vasalhat a férjetek az enyém nem fog ezt én garantálom. Nem kell nekem papucs veszek a boltban 😄😄"
Szóval te vagy a papaucs? :D
Jó nagy lúzer vagy, nyuszika.
Senki nem mondta, hogy diplomás vagyok és, hogy milliokért ülök otthon. De nem is a semmiért. Egy atlag fizetessel felér a gyedem. De nem is ez a lényeg....
Nem is kell, hogy elfogadjátok a nézeteimet ahogy nekem sem a tieiteket. Valóban keveset van itthon, de valamit valamiert én ezt vallom. Dolgozhatna 8oraban 400-500ezerért is valóban ezzel nem vitatkozom. De ember legyen a talpán aki ilyen keresettel, a mai árakkal haladna valamire azon kivul, hogy honaprol honapra élnének. Inkabb vallaljuk a szinte hétvégi apukát de hitel mentesen mindent eltudunk érni. Inkabb leszek en a papucs igen igen igen...😂
Mindig azok az okosak akik 2en keresnek 500-600ezret annak a negyede hitel es egyszer vagy egyszer sem jutnak el még egy hetvegere sem nem, hogy nyaralni. Ok azok akiknek az a fontos h apuka otthon uljon, es szidjak azokat a retegeket akik mindent megengedhetnek maguknak.
Ferjem is ulhetne otthon es soha nem lett volna hitel mentes házunk, hitel mentes 2 autonk, nem tudnank kirandulni, nyaralni tobbszor is egy evben, megkellene neznem az arakat a boltban.
Ha lehet valasztani..... Persze aki nem ezt valasztana az azert van mert nincs lehetosege valasztani. 🤷🏻♀️
Csinálná a halál, de ha még tovább dobálózna ilyen bunkó dolgokkal, elválnék tőle a francba, gyerek ide vagy oda.
Nem vagy senki cseéldje, és nem árt, ha a gyerek megtanulja, a nők sem szolgák.
46, nem csak ez a két opció van... Én is itthon meresztem a seggem a gyerekkel, de a férjemmel együtt. Ő programozó, home officeból, napi 3-4 óra munkával képzelheted mennyi a fizetése, ha megvan kényelmesen a hitelmentes újépítésű ház, nyaraló, kocsik + hobbi rallyzik...
És emellé ő főz, mert szeret és együtt csináljuk a házimunkát, együtt neveljük a gyereket, mert rohadtul ráérünk mindketten. Ilyen is van, most akkor dobáljam én is a sarat rád, hogy mekkora lúzerek vagytok, amiért dolgoznotok kell a pénzért..? Meg mentél volna jobban férjhez? :D Legyünk már észnél.
42-es, azt elmondod, mi történne, ha te kórházba kerülnél? A gyereked éhen halna, mert az apja egy főzeléket nem tudna elkészíteni neki? Vagy beledöglenének a koszba (elnézést)?
Úgy felb... az ilyen szolgalelkű szemlélet, hogy az valami félelmetes.
Az ilyen "férfiak" azok, akik a beteg, esetleg frissen műtött nőt is ugráltatnák, mert maguktól egy mosást nem képesek elindítani.
Undorító, és elég szomorú, hogy van olyan nő, aki nemhogy elnézi a lusta manusnak, de még mentegeti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!