Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feladatokat, milyen dolgokat csináltok együtt és mi az, amit külön a házastársaddal a házimunkában, háztartáshoz kapcsolódó feladatokban a gyereknevekéshez kapcsolódóan?
Ilyesmire gondolok;
fűnyírás, hólapátolás, szemét kivitele, ablak-ajtó pucolás, havi nagybevásárlás,napi bevásárlás, játszótér, bútor-függöny-ágynemű vásárlás. Ezek csak példák.
Hogy osztjákok be a házimunkát és hogy osztjákok le a feladatokat? Mit az, amit együtt csináltok ( vásárlás, döntés) szempontjából?
Csakis a férjem főz, én takizom, de a konyhát és a wc-t a férjem csinálja. A nagybevásárlást én intézem online, a napit offline is. A csekket én fizetem online. A mosás-teregetés is az enyém. Kertünk nincs.
A gyerek körüli teendők közösek, mindig is azok voltak.
Szerintem én házimunkázom többet, de ő többet dolgozik és nagyon jól keres. És örülök, hogy nem kell főznőm, mert az nem megy.
8 órában dolgozol te is, ő is?
Mit mond a férjed arra, hogy anyuka létedre nem megy a főzés, hogy kezeli ezt?
Mindketten 8 órázunk.
Sosem főztem, mindig az aktuális párom főzött. Ezen az anyaság sem változtatott, bár a papizós korszakban erősen kitettem magamért. Azóta megint csak a párom főz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!