Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ha par randi utan kiderulnek ehhez kapcsolodo dolgok a fiurol az mennyiben befolyasol titeket?
hát ha nekem második-harmadik randin egy fiú ilyen dumákat kezd mondani, én kb. otthagyom a francba.
szex előtt???:-):-)
meg akarod venni a szexet a ház-terveiddel?
Összetett kérdés. Azt, hogy lefekszem, vagy sem egy pasival, egyáltalán nem befolyásolja, hogy van-e háza, és mekkora, meg hogy milyenről álmodozik. Szóval nekem tök mindegy, hogy szex előtt, vagy szex után derülnek ki ezek a dolgok.
A nagy házról, meg nagy villáról meg azt gondolom, hogy nagyon szépek, nagyon mutatósak, nagyon jó lehet bennük élni, de azért nem árt figyelembe venni olyan dolgokat, hogy ki fogja karbantartani, üzemeltetni, és takarítani, és főként miből. Mert ha nekem kéne kertet ápolni, vagy takarítani, meg az én fizetésemből kéne a villa fűtését állni, akkor inkább megelégszem egy 70m2-es családi házzal is. Meg persze nagyon romantikus, hogy nem Budapesten van, én se szeretem túlzottan ezt a büdös várost, de ha reggelente másfél órát kell autókázni a munkahelyemre, vagy kettőt tömegben állva buszozni, akkor inkább kihagynám ezt az élvezetet. (Az meg itt egy oldallánc csak, hogy pont az ilyen idealisták miatt büdös a Jászberényi, meg a Budakeszi út, akik kimenekülnek a bűzből az agglomerációba, majd családonként két kocsival szennyezik naponta kétszer a várost is, az agglomerációt is. Lassan pont olyan élhetetlen lesz a Zsámbék, mint Angyalföld)
Na, szóval, engem nem vesz le senki a lábamról azzal, hogy mekkora villát, vagy mekkora zöld házat tud megvenni, nekem azért az fontosabb, hogy abban a villában milyen életre lenne lehetőségünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!