Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mi szólnátok ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mi szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Egy beülős-beszélgetős helyen,oda megy egy srác hogy ki kérje a véleményedet hogy milyen italt vigyen egy lánynak,te elmondod neki,és visz neked egy olyat amilyet mondtál.22/f

Légyszi kort is írjatok.

2015. máj. 18. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeruen mondd meg neki, hogy csatlakoznal! Csak nyiltan es egyszeruen. Akkor nagyon meno leszel! N
2015. máj. 18. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Elég gagyi :)))

Én especiel semmi alkoholosat nem iszok, sőt, még üdítőt sem :D Tehát nekem a víz, és a kávé marad.

Másfelől. Hozzám oda jönne egy idegen, hogy ez ügyben tanácsot kérne, elhajtanám a francba :)

2015. máj. 18. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Kiakadnék és lehet döbbenetemben közölném, hogy "úristen, de nyááál...". :D Elég elcsépeltnek tartom ezt a szitut. :)
2015. máj. 18. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy elfogadnám, biztonsági okokból.
2015. máj. 18. 13:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Milyen megszólítás lenne az ami szerintetek jó?
2015. máj. 18. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Megköszönném az italt, de nem innám meg.
2015. máj. 18. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a legjobb ötlet. Már csak abból kiindulva, hogy sokan félnek elfogadni idegenektől egy italt, gondolom te is tudod miért!

Mondd meg neki, hogy nagyon szimpatikusnak találod és kérdezd meg csatlakozhatsz-e! Ha kialakul valamiféle szimpáti akkor elhívhatod egy teára, kávéra, stb.

De még így is lutri, mert lehet hogy zárkózott a lány vagy van valakije.

23/L

2015. máj. 18. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:

aranyos, nekem tetszene :)

bár amit már előttem írtak többen, az se elhanyagolható, mert egyre többet lehet hallani hogy tudatmódosító szereket tesznek az italokba, sajnos :(

18/L

2015. máj. 19. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Hali!

Nekem tetszene, ha szimpatikus lenneél. Az ötleted csiszolásához annyit, hogy valami bontatlan üveget/dobozt vihetsz (vagy nagyon maximum, ha pultnál ül és előtte kéred ki). Amikor visszamész az itallal, akkor tényleg mondhatnád, hogy szimpatikusnak találod és finoman megkérdezhetnéd, hogy van-e kedve beszélgetni veled.

Lehet, azért tetszik, mert én is szeretek hasonlóan 'gagyi' szituációkat elképzelni.

20lá

ma :)

2015. aug. 2. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!