Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mi szólnátok ehhez?
Egy beülős-beszélgetős helyen,oda megy egy srác hogy ki kérje a véleményedet hogy milyen italt vigyen egy lánynak,te elmondod neki,és visz neked egy olyat amilyet mondtál.22/f
Légyszi kort is írjatok.
Elég gagyi :)))
Én especiel semmi alkoholosat nem iszok, sőt, még üdítőt sem :D Tehát nekem a víz, és a kávé marad.
Másfelől. Hozzám oda jönne egy idegen, hogy ez ügyben tanácsot kérne, elhajtanám a francba :)
Szerintem nem a legjobb ötlet. Már csak abból kiindulva, hogy sokan félnek elfogadni idegenektől egy italt, gondolom te is tudod miért!
Mondd meg neki, hogy nagyon szimpatikusnak találod és kérdezd meg csatlakozhatsz-e! Ha kialakul valamiféle szimpáti akkor elhívhatod egy teára, kávéra, stb.
De még így is lutri, mert lehet hogy zárkózott a lány vagy van valakije.
23/L
aranyos, nekem tetszene :)
bár amit már előttem írtak többen, az se elhanyagolható, mert egyre többet lehet hallani hogy tudatmódosító szereket tesznek az italokba, sajnos :(
18/L
Hali!
Nekem tetszene, ha szimpatikus lenneél. Az ötleted csiszolásához annyit, hogy valami bontatlan üveget/dobozt vihetsz (vagy nagyon maximum, ha pultnál ül és előtte kéred ki). Amikor visszamész az itallal, akkor tényleg mondhatnád, hogy szimpatikusnak találod és finoman megkérdezhetnéd, hogy van-e kedve beszélgetni veled.
Lehet, azért tetszik, mert én is szeretek hasonlóan 'gagyi' szituációkat elképzelni.
20lá
ma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!