Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok ehhez?
Ha kapnátok egy üzenetet egy olyan személytől, akivel 2 éve nem nagyon beszéltél, de akkor egy hónapon át minden nap hazafele és nemrég bevallotta neked, hogy kedvel csak sajnos nem ismer elég jól. Te teljesen közönbösen fogadtad, de nem hiszed, hogy tényleg van pozitív kisugárzásod. A beszélgetés ennyiben marad és most az alábbi üzenetet kapnád:
"Szia, tudom hogy azt mondtam neked, hogy kedvellek és csak azért nem mondtam többet, mert nem ismerlek. Én viszont szívesen megismerkednék veled. Van itt a közelben egy remek pizzeria és szeretnélek meghívni oda, persze csak ha van kedved hozzá. Elég jó pizzákat készítenek. Beszélgethetnénk egy keveset. Tudom, hogy egy kicsit furcsán hangzik, de én komolyan gondoltam. Ha van kedved hozzá, akkor csak azt üzend meg, hogy mikor lenne jó neked. Ha kell érted megyek kocsival és elhozlak, azon ne múljon. Válaszod mihamarabb várom. :)"
Még annyit hozzáfűznék, hogy a lány 18, nem volt még barátja és tudomásom szerint nem jön be neki senki, egyszer régen barátnője ezt nem hitte el neki és megkérdezte, hogy ha legalább egy nevet kéne mondania ki lenne az és én voltam a név. De az akkor volt, mikor még hazafele jövet beszélgettünk. Arra lennék kíváncsi, hogy ti mit reagálnátok rá vagy mit kéne módosítanom az üzeneten, hogy jobb hatást érjek el? Nem akarok nyomulni, de komolyak a szándékaim és ha tényleg olyan, mint ahogy megismertem, akkor szerelmes vagyok belé, csupán meg akarom egy kicsit ismerni, mert ő már viszonylag sokat tud rólam én meg szinte semmit. A normális válaszokat értékelem és köszönöm, hogy elolvastad ezt a hosszú üzenetet.
az üzenet jó lesz, de minden azon múlik, hogy ő mit gondol
ha nem akar tőled semmit, mindegy mit írsz
Ari az üzenet,jó lesz!;)
Nem tolakodó,de szerintem kifejező..:)
Egyszóval:simán mehet!
Szerintem a vége nagyon hivatalos:"Válaszod mihamarabb várom"
(18/l)
előző vagyok
Egy picit hosszú is az üzenet,a lányok jobban szeretik a magabiztos fiúkat. Tálalhatnád lazábban is,ennyire nem kell rábeszélned,meg mutatni h ENNYIRE akarod..meg talán személyesen jobb lenne,összefutni valahol(megtudod,hogy hova jár és kettesben lenni egy kicsit),aztán barátként beszélgettek kicsit,csak lazán. Vannak jelek,amiből tudni fogod,hogy szeretne-e többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!