Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös kassza? Ti nálatok?
Házasok vagyunk, de nem vagyunk közös kasszán. Férjem nem ad pénzt semmire, az albérletet fizeti. Se a gyerek dolgaira, se háztartási dolgokra nem ad, ritkán elmegy élelmiszer boltba, de pár dolgot vesz csak, néha olyat, ami közös pl margarin, de inkább zsemle, üdítő, sör néha, ilyesmiket. De egy joghurtot vagy valamit nem hoz a gyereknek.
Ráadásul a háztartási dologba semmibe sem segít. Nagy veszekedések árán elpakol maga után. Én sajnos minimálbért keresek, magamra már nem is jut, se új cipő, pláne nem fodrász, se kozmetikus semmi. Férjem jóval többet keres, mint én. Csak elvből nem ad pénzt. Azt mondja keressek több pénzt. A végzettségem, és annak a besorolása sajnos nem fog változni, sem emelkedni.
Olvasnék, nálatok hogyan alakulnak a pénzügyi dolgok? Ki
Hát ha ez nem az első eset, hogy élősködnek rajtad, akkor ott te is ludas vagy.
Ráadásul most a pénzes férjed. Fizess te is 110 ezret, és kész. A többit lehet felezni újra. De gondolom, úgysem teszel semmit.
31#
Szólj neki hogy kell a gyereknek ez meg az, és hogy jó lenne ha elmenne vele megvenni. Sőt én szólnék azért is hogy sorry nekem is kell egy cipő. Ha elmentek együtt valahova akkor külön fizettek? Ő a sajátját, te a sajátod meg a gyerekét?
Közös kassza híve vagyok! Már komolyabb kapcsolat esetén is!
Sajnos sokan külön kasszán vannak sok évnyi házasság után is.
Még nincs gyerekünk,de együtt élünk! Közösen fizetünk mindent,van mind2-nek némi "költő pénze",de ennyi!
Ha egy háztartásban éltek,családot alapítotok szerintem rettentő fontos a közös anyagi vállalás is!
Arányosan részesedjen mindenki a kifizetni valókból,illetve az önrészből is!
Az ,hogy Te egyedül vállalod az étkeztetést,gyerek dolgokat az elkeserítő,mert a legtöbb pénz ezekre megy el! És ezzel nem is lenne baj,ha együtt megoldaná az ember!
Főleg a mai világban már horror árak vannak a boltokban, és ez még csak a kezdet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!