Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kassza de közös lakás? Működhet ez így? Közös gyereket is tervezünk.
Figyelt kérdés
Többet keres a párom, ezért külön lenne a kassza. Nekem fura, hogy akkor mindenki fizeti a magáét, de úgy gondolom, hogy én is beleteszem a magamét a kapcsolatba, ha nem is anyagilag, mert dolgozom én is, csak nem olyan pozícióban. Gyakorlatilag én csinálom az összes házimunkát, tervezek, mi hogy legyen. Nyaralás is hogy lenne, nekem nincs rá pénzem, akkor itthon maradok?2022. ápr. 8. 13:27
1/36 anonim válasza:
Amíg nincs gyerek, még azt mondom, oké, minden fifti-fifti. De ha elmész gyed-re?? Fele árát odaadod belőle a rezsinek, pelusnak, kiflinek?
2/36 Dr.med.habil. Genya válasza:
Tudod, mindenki olyat szagol...
3/36 harebell válasza:
A házasság vagyonközösség, nekem még gyerek nélküli házasságban is értelmetlen és értelmezhetetlen a külön kassza. Nyilván ti döntitek el, de engem kellemetlenül érintene, ha ez egyáltalán felmerülne.
4/36 A kérdező kommentje:
Van, akiknél működik. De nem értem, hogyan.
2022. ápr. 8. 13:51
5/36 anonim válasza:
El nem tudnám képzelni! Ez nem normális. Ha összeköltöztök közös lesz minden ! A teher,a munka, a nevetés, a gyönyör. A két félnek egyként kell működnie! egyszer csak eljön az az idő amikor neked alig lesz megtakarított pénzed ő meg ül a milliókon?
6/36 anonim válasza:
Általában ez úgy néz ki, hogy a nők addig ellenzik a külön kasszát, amíg ők keresnek kevesebbet. Ha ők keresnek többet, akkor hirtelen elkezdik pártolni.
Ha téged zavar a külön kassza és a sok házimunka, akkor közöld, hogy felezzétek a házimunkát is.
7/36 anonim válasza:
Akinke tobb van az meg magának kaparja kozben a gesztenyét. Felhuz egy ingatlant külön amit kiad es voltaképp a család hátán kapaszkodik fel?
8/36 A kérdező kommentje:
250ezer a fizetésem, nem olyan rossz szerintem. Igényem sincs, nem járok kozmetikushoz, körmöshöz, masszázsra, ruhák sem érdekelnek nagyon, szerencsére nem kell kiöltöznöm munkahelyre sem. Fodrászhoz járok. Szóval elég kevésbe kerülök. Meglennék magam ennyi pénzből. De ha ő nagyobb lábon akar élni, elmenni ide-oda, azt már nem vállalnám be. Gyereket is így hogyan, ha majd gyedet kapok?
2022. ápr. 8. 13:55
9/36 anonim válasza:
*akinek
Vagy hogy kell elképzelni azt amikor a többet kereső csak felfelé kuszik a kevesebbet kereső meg csak leég a parkapcsolatban a családi koltsegektol?
10/36 anonim válasza:
Ha nekem lenne pl plusz százezrem külön mig a páromnak havi 20 szabadfelhasználásra (a többi közös), én biztos felretennem azt a havi 100 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!