Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Külön kassza de közös lakás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön kassza de közös lakás? Működhet ez így? Közös gyereket is tervezünk.

Figyelt kérdés
Többet keres a párom, ezért külön lenne a kassza. Nekem fura, hogy akkor mindenki fizeti a magáét, de úgy gondolom, hogy én is beleteszem a magamét a kapcsolatba, ha nem is anyagilag, mert dolgozom én is, csak nem olyan pozícióban. Gyakorlatilag én csinálom az összes házimunkát, tervezek, mi hogy legyen. Nyaralás is hogy lenne, nekem nincs rá pénzem, akkor itthon maradok?
2022. ápr. 8. 13:27
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
91%

Van egy ismerősöm. Ők is külön kasszán voltak a feleségével. A csávó jól keresett, a felesége kb 350 ezret havonta. A férj ennek jóval a többszörösét. A lakás amiben laktak az hiteles volt, a nő fizeti a részleteket. Náluk volt házassági szerződés is, plusz egy gyerek.

Most váltak el. A nő megkapta a lakást de a hitelt továbbra is neki kell fizetni!!! A srác időközben 3 kertes házat vett magának, plusz egy nyaralót. A 4 kocsiból egy maradt a feleségnek. Mindent szépen ügyesen papíroztatott. Mire mentek a külön kasszával? A nő aki eddig is fizette a hitelt, lényegében nem tudott félretenni, a csávó meg él mint marci hevesen.

2022. ápr. 8. 14:38
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyik exem velem ia hasonloan tervezte a családot.

Ha en gyeddel majd csak 100 at tudok beletenni akkor ő is csak majd 100 at tesz a csaladba. Neki ez a fifti fifti.

Es marad neki 300 a nem tudom mire/ho

Megköszöntem neki a csaladtervezest hogy nekem ez nem.bocsi. es en lettem learanyásózva.

2022. ápr. 8. 14:42
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
*is
2022. ápr. 8. 14:42
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg maradt volna 0ft/ho szabadfelhasznalasu ugye.
2022. ápr. 8. 14:44
 25/36 anonim ***** válasza:
90%
Hát nálunk én nőként keresek 2x annyit, mint a férjem, és egyértelmű számomra a közös kassza, hiszen család vagyunk. Soha nem centizgettem meg méricskéltem, hogy ő ennyit rak bele, akkor én is csak annyit, eszembe nem jutott dugdosni a férjem elől a pénzt, meg azt mondani, hogy akkor most ő végezzen több házimunkát. Milyen kapcsolatok már ezek, bakker? Merthogy nem tiszteleten meg szereteten alapulnak, az biztos. Szarrágóság a köbön.
2022. ápr. 8. 14:57
 26/36 anonim ***** válasza:
96%
Ha ezt akarná, azt mondanám, rendben. De akkor mindent felezünk. A táppénzemet kiegészíti a fizumra ameddig terhes vagyok, mert kettőnk gyerekét hordom. Egy évig legyen ő GYEDen, egy évig én. Aztán amikor elkezdi a bölcsit/ ovit, akkor egyszer ő marad vele táppénzen, egyszer én. A takarítás természetesen felesben, én viszem a gyereket reggel, ő meg közli a munkahelyén, hogy csak 3- ig dolgozik ezután, mert ő megy a kicsiért délután. Főzés szintén felesben. Védőnőhöz, orvoshoz járkálás szintén megfelezve vagy együtt. Így neked is jó üzlet lesz, de elárulom, ebbe egy olyan férfi sem megy bele, aki külön akar kasszázni, mert akkora szarrágó.
2022. ápr. 8. 15:21
 27/36 anonim ***** válasza:
27%

Miért nem működhetne?

Ha ő többet keres, többet fizet, nyaralást, éttermet, drága kocsit, akármit, amit szeretne.

Mivel neked sem kell beleadnod és rábíznod a saját fizetésedet és mivel azt írod megélnél a pénzedből mi a probléma.

Költesz úgy, mint nélküle, a közös extra dolgokat meg fizeti ő nagyobb részben. Igazából sokkal egyszerűbb így élni, mint közös kasszázni. Nincsenek pl pénzügyi viták.

2022. ápr. 8. 15:21
 28/36 A kérdező kommentje:
26-os. Ő időben is többet dolgozik, szóval a feles házimunka felejtős. Ha ő lenne gyeden, sztem nem fog, mert akkor kevesebb a bevétel. Oda sem érne oviba a gyerekért a beosztása miatt.
2022. ápr. 8. 15:38
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg megmondod neki, hogy rendben van, ha külön kassza, akkor te is keresel olyan munkát, ahol többet kell dolgozni, mert több pénzt szeretnél keresni, és akkor ugyanezek a kifogások nálad is életbe lépnek. Ne hagyd már magad lehúzni.
2022. ápr. 8. 15:45
 30/36 anonim ***** válasza:
86%

Ez problémás lesz. Ugyanúgy dolgozol mint ő és mégis te viszed a hátadon a mindennapi életeteket is. Ha még erre gyereket is vállalsz, ki fogsz készülni. Sőt, akkor még a férjed jobban el is fogja várni hogy tiptop legyen a lakás, gyerek is rendben legyen, legyen kaja is és te se nézz ki úgy mint a mosott sz@r. El fogja várni azzal a felkiáltással hogy, hát otthon vagy, ráérsz. Ha már most nem vesz ennyire figyelembe, hogy csak a saját igényeihez igazít mindent és nem is fizeti mondjuk a részed tekintettel arra hogy ha nem tudod állni. Ő tesz rá hogy te lenullázódsz anyagilag.

Nálunk volt olyan hogy alig kerestem, a férjem meg nagyon sokat. Fizetésarányosan osztottuk a költségeket. Beadtam a rezsibe is, meg a bérleti díjba is de nem 50-50 arányban, hogy maradjon pénzem mindennapi dolgokra is, pl bevásárlás, mert azt jobbára én intéztem. És amikor kifogytam, a férjem szó nélkül utalt pénzt. A nagyobb kiadásokat pedig ő állta.

2022. ápr. 8. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!