Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető még ez a házasság? Lusta a feleségem.
Lepontozós javaslat, de ha nincs gyerek, akkor legyen vagy 2-3. Majd feltámad tőle.
Szerintem nem olyan rossz ez a kapcsolat, csak most elég rossz a helyzet világszerte. Nem csoda, hogy az emberek depisek lesznek. Hallottam olyat, aki azt mondta, hogy lehet érdemesebb lenne öngyilkosnak lennie, mint ho-ban dolgozni folyamatosan.
Ha nem mosogatok el, akkor kb egy hétig nem történik semmi, csak ott rohad a koszos edény a konyhában, amit az egész lakásban lehet érezni.
Meg, nem akarok egy múzeumban lakni, de egy alap higéniás igényem van, amit vagy magamnak oldok meg, vagy megesz minket a kosz, de rohadtul idegesit, hogy ez csak nekem fontos.
Amit megpróbálhatsz, hogy nem azzal mész oda, hogy mosogasson el / főzzön vagy bármi, hanem egy nyugodt pillanatban kérd meg, hogy szánjon rád időt és beszélgessetek el a házasságotokról, mint két felnőtt.
Ne támadd, csak mondd el, hogy mi az, ami bánt téged és adj neki lehetőséget arra, hogy ő is elmondja az ő oldalát. Lehet, hogy őt is zavarják / bántják dolgok, csak 0 kommunikáció van közöttetek és emiatt nem derül ki.
Ez működhet, ha ő is partner a megoldásban. Ha ebből is veszekedés gerjed, akkor nagyon nehéz lesz pozitív változást eszközölni a házasságotokban.
Hát pedig ő nem fog valtozni. Még lehet szokni a koszt a rumlit mindent.
Én a minden szettorik lehullik leszakad állapotot szoktam meg. Bár itt tisztaság van de a konyhaszekrény ajtó leszakadt, szárito gép ajtaja is a héten szakadt le, régen zavart ma már érdektelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!