Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet megkérni udvariasan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megkérni udvariasan a szülőket, hogy az esküvőre, vacsorára ne hozzanak gyerekeket?

Figyelt kérdés

2019-ben lesz az esküvőnk, gyerekmentesre szeretnénk. Sajnos több rossz példát láttunk, konkrétan idén az összes esküvő, ahol voltunk, a gyerekektől, babáktól volt hangos... Nem akarom, hogy a mi nagy napunkat is tönkretegye egy hasfájós, fáradt csecsemő, vagy egy fenekén megülni nem tudó kisgyerek.

Viszont ezt hogy közöljük a szülőkkel?

2018. aug. 2. 18:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/152 anonim ***** válasza:
87%

Normális ember ezen nem sértödik meg.

Én biztos nem sértödnék meg ha valaki igy hivna esküvöre.

Öskorban èlünk v mi?

Nem értem sokan miért háborognak ezen.Nem vagyok össze növe a gyerekkel.

Szeretem imàdom,de ha nem vihetem magammal mindenhova tul fogja élni.

Aki meg ilyenen besèrtödik hát sértödjön

Ne foglalkozzatok ezzel.

Magyarázzátok el h miert igy akarjatok

akiknek fontosak vagytok elfognak menn semmi köpködés nélkül

Az a nap rolatok szol es nem másrol

Ha valaki nem érti meg nem is kell ott lennie ennyi

2018. aug. 2. 22:44
 62/152 anonim ***** válasza:
60%

61-es,

Pont azt írtam, hogy nem viszem el, és ezen nem is sértődök be. Ha valahol nem kívánatosak a gyerekeim, oda nem viszem őket. Csak szóljanak előre, és probléma megoldva. Teljesen megértem, ha valaki nem akar vinnyogó gyerekeket az esküvőjén, sőt ahol szívesen látják a gyerekeket, én onnan is kiviszem őket, ha kezdenek túlpörögni.

Én csak egy dolgot nem tudok elviselni, ha gyerektelen emberek kisgyerekekre és azok szüleire köpködnek, mintha azoknak nem lenne így is elég bajuk.

Próbáljuk már egymást elviselni, ahelyett hogy a legsebezhetőbbeken vezetnénk le a frusztrációinkat!

2018. aug. 2. 22:48
 63/152 anonim ***** válasza:
24%
Valaki ìrta, hogy nem minden szülönek van meg az alap intelligenciaja. Ez igaz. De ha valaki lenezi a masikat mert szerinte nem intelligens azt minek hivja az eskuvőjère? Ja hogy a borìtèk amit ad majd az jó??
2018. aug. 2. 22:52
 64/152 anonim ***** válasza:
15%
Aztàn többen ìrtàk "hogy nehogy màr a pàrnak kelljen alkalmazkodni". Fordìtsuk meg, nehogy màr elmenjek egy valag pènzèrt egy esküvőre (utazàs, esetlegese szâllàs, ajàndèk stb) hogy úgy legyek ott, mint valami dedós kisiskolâs szìndarabon, hol percről percre meg van mondva mindenkinek mit hogy kell csinàlni. Ez nem esküvő. Ez egy verem magam szìndarab, meg a vàrjuk a borìtèkot jâtèk. Meg majd tehessem instàra a fotókat meg verjem magam facen hogy 100 fős esküvőm volt idiótasâg. Egy esküvő az öröm megosztàsàról szól, ahol az a cèl hogy MINDENKI a vendègek is jól èrezzèk magukat, mert ha az mindegy akkor el kell menni kèt tanuval es csókolom, akkor nem kell lagzi...ès alap, hogy nem hìvok olyat, akit megvetek, mert szerintem nem neveli a gyerekèt, hiszen csak olyat hìvok akit szeretek tisztelek. Valaki itt felvetette h nem biztos hogy neveletlen a gyerek aki sir. Ez igaz. Egy gyerek nem olyan mint egy plüssàllat, hogy leteszem valahova ès csend. Az ilyen agresszîv menyasszonyoknak a vendègek meg nem többek mint BIODÌSZLETEK. Mert telibe lefossa, hogy pl aki szeretnè vinni a gyereket mit èrez ha nem viheti. Az nem lènyeg, csak az Ő nagy napja... èn nem mennèk ilyen esküvőre. Ahogy olvasom a kèrdező aggressziv vãlaszait, gondolom èlőben is ez a stîlus. Ez meg nekem kritikân aluli. Max javasolnàm vegyen pàr cserèp virâgot, meg felfujható jàtèkbabàt, azokat tegye a szèkekre ès akkor tuti minden úgy lesz ahogy a kirakat, verem magam facen majd tipusu esküvőre összetervezte. :)
2018. aug. 2. 23:04
 65/152 anonim ***** válasza:
92%

Nem rég volt egy barátnőm ssküvője egy 8 éves gyerek már a 10 perces szertartás urán üvöltve rohangált hogy haza akar menni.

Gyerek nem esküvőre való.

2018. aug. 2. 23:32
 66/152 anonim ***** válasza:
82%
A vendégek 90%át is idegesítik a gyerekek.
2018. aug. 2. 23:35
 67/152 anonim ***** válasza:
58%

Hívjatok egy-két sztriptíztáncost meg csippendélt, aztán írjátok a meg hívó a, hogy ez lesz a műsor. Nem lesznek gyerekek.

32/f

2018. aug. 3. 02:23
 68/152 anonim ***** válasza:
10%

Jó és akkor mi van ha valakinek testvére vagy rokona a gyerek? Akkor azok is ki lesznek zárva?

Az a baj, h hála a sok esküvős műsornak és filmnek" néha olyan berögzült képek élnek az emberek fejében amit nehezen engednek el, hogy "majd lágy szellő kíséretében bevonul a tökéletes zenére a rózsaszírmokon miközben könnyes szemmel csodálja őket a násznép" ( és nehogy már ezt a pillanatot zavarja egy gyerek!) A gond ezzel az szerintem egyrészt h ez csak külcsiny és nem ennek kéne azt jelenteni h jo volt az esküvő.

A másik h a valóság nem mindig olyan mint a filmeken csomó apróság közbejöhet. A szél az ember arcaba fújja a fátyolt, a könnyes szemű vendégekből lehet lesz aki épp beteg és tüsszög, az anyakönyvvezetőnek eldől a mikrofonja, a honokceremóniás szett eldől stb...és ha az ember ezeket a szitukat a "nagy napja elrontásaként" éli meg akkor csalódni fog. Ezt jó tanacsként írom, mert nekem is volt menyasszony ismerősöm aki elbújva sírt a lagzin mert valami nem úgy sikerült ahogy akarta és összeveszett az egyik koszorúslánnyal mert valami baja volt a ruhájával...na annál jobban semmi nem rontja a hangulatot.

Nekünk pl borzalmas teljesítményt nyújtott a vőfélyünk csomó mindent elfelejtett/nem csinált meg amit megbeszéltünk. (Köszöntés fotózás, elszakította a koszorúslány ruháját stb) persze bosszankodni kezdtem, de aztán jöttek a rokonok és barátok és feldobtak. (Másnap amúgy a hátam mögött a fél rokonság megkereste a pasast h ha van gerince visszaadja a pénzt, tehát látták a bakikat) De ez nem rontotta el az esküvőt mert a lényege az h elveszem a szerelmem és ezt a pillanatot a családokkal és barátokkal élem meg megmaradt.

2018. aug. 3. 06:27
 69/152 anonim ***** válasza:
57%

Magyarázzátok el h miert igy akarjatok

akiknek fontosak vagytok elfognak menn semmi köpködés nélkü

Akinek meg fontos hogy ott legyek az esküvőjén, megérti hogy vagy gyerekkel vagy sehogy. Nem szeretem az ilyen önző, hisztis embereket, hogy gyerek, akkor fúj, meg csak rosszat csinál. Nem tudom milyen ismerőseitek, tahó rokonaitok vannak, de nálunk tudnak viselkedni a gyerekek, nem vesznek el semmit szó nélkül sehonnan, nem visítanak míg csendben kell lenni...sőt, volt hogy a 4 éves unokahúgom szólt a szertartás alatt mellette beszélgető párra hogy ne csinálják.

2018. aug. 3. 06:54
 70/152 anonim ***** válasza:
30%
69-èn nem minősitettem senkit azon kivul, hogy szerintem az ara aggressziv, de ez cinikus valaszaibol latszik is. Eleg ostoba vagy ha te nem tudsz szemelyeskedes nelkul velemenyt nyilvanitani, de èn nem sullyedek a te szintedre ennek ellenere. Csak h tiszta legyen... mostanban divat h a par csak a szallas felèt fizeti vagy azt sem, plussz megszervezi az eskuvot a vilag vegere mert ott olcsobb a terem stb. Az elmult evben 3 ilyen eskuvon voltam. Tudod nalunk ugy szokas ajandekozni hogy ne epp a vacsorad fedezd, de mivel te latom matematikaban sem jeleszkedsz igy segitek. Az egesz nasznep 100 fő elment a PÀR kedvèèrt a vilàg vègère.(mindharom esetben) Autópàlya matrica, tankolas oda 200km, vissza 200km, szallas, normalis osszegu ajandek. Akik ketten gyerek nelkulentek azoknak ez a moka minimum 80-90e ft volt, akik tobben esetleg gyerekkel azoknak megtobb. Nyilvan a szulok, kozeli csaladtagok tobbet ajandekoztak. Az eskuvö 100 főre, mivel a szallast nem a fent emlitett parok fizettek csak a kaja volt, terem es diszlet osszesen 2,5 milla volt. Az eskuvon osszesen 5,5 milla gyült össze. Egesz pontosan mirol beszelsz??? Kepzeld legjobb baratnőm esküvőszervező. Nem is megy neki rosszul a vallalkozasa. Ugyhogy igen tudom, hogy egy eskuvo mennyibe kerul...hidd el tobbet tudok errol mint te. Igen van olyan eskuvo is ahol a koltsegek nagyobbak mint ami bekon, de nem alltalanositsunk...van aki fogad pl egy főncert aki jegyzi milyen italokat bontottak, es ezert nem lesz az asztalon 20 db megnyitott vörösbor, amibol 2 deci fogyott...(erre való az eskuvoszervezo) akar videken akar a fővàrosban. Amugy interneten keresztul vicces ahogy osztasz hogy biztos nekem csak a gyerekem van semmi masom. Jót röhögtem köszi. :):):) Tipikusan karrierista vagyok ugyhogy bocs de nem nyert. De ettől függetlenül, igen imadom a gyerkekem, ès a külföldi nyaralasainkra, egyeb programokra is viszem.Sőt most fogd meg az âllad mielőtt leesik, megyünk ugyis kulfoldre nyaralni, hogy 3 par, es csak nekunk van gyermekunk. Es imadjak, hogy nekik nincs de a tengerparton homokozhatnak, jatszhatnak a mienkkel :) ha a gyerek nyügos lesz, akkor ferjem vagy en azonnal szallasra viszi a tarsasagbol. Es koszonjuk tok jol elvagyunk. :) es ezek 10 napos nyaralasok, nem egy egynapos esküvö. Tudod csak normàlisan kell tudni hol a hatar, meg gyereket nevelni, meg megvalasztani kik vesznek körbe. Ha a gyerekem nyűgös lenne vagy hangoskodna az eskuvon (bar nem volt ilyen de tegyuk fel) akkor mint a nyaralason egyukunk elvinne a tarsasagbol, de ha valaki hozna a meghivot h mi menjunk, de a gyermekem nem csaladtag, kirohognem, megkoszonnem, es jo szorakozast kivannek, es mondja ezt egy mindenkin alltal KÖZTUDOTTAN karrierista anyuka. :):) tapasztalodj majd mèg az eletben h szelesebb legyen neked is a latokorod. :)
2018. aug. 3. 06:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!