Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet megkérni udvariasan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megkérni udvariasan a szülőket, hogy az esküvőre, vacsorára ne hozzanak gyerekeket?

Figyelt kérdés

2019-ben lesz az esküvőnk, gyerekmentesre szeretnénk. Sajnos több rossz példát láttunk, konkrétan idén az összes esküvő, ahol voltunk, a gyerekektől, babáktól volt hangos... Nem akarom, hogy a mi nagy napunkat is tönkretegye egy hasfájós, fáradt csecsemő, vagy egy fenekén megülni nem tudó kisgyerek.

Viszont ezt hogy közöljük a szülőkkel?

2018. aug. 2. 18:54
 111/152 anonim ***** válasza:
96%
a pár dönti el kit hívnak meg és kit nem
2018. aug. 3. 16:38
 112/152 anonim ***** válasza:
78%

Van különbség aközött, hogy random vadidegen anyuka ballagáson meg sem próbál alkalmazkodni másokhoz, és rászólni a gyerekére...(a nagy számok törvénye alapján alapból nagyobb az esélye, hogy egy ilyen sokféle rétegből érkezett, különböző embereket megmozgató eseményen mint a ballagás lesz majd egy ilyen klasszikus " lesz..rom rossz szülő".)

Nyilván ha én vagyok gyerekkel rokon/barát esküvőjén akkor törekszek arra, hogy a gyerekeim viselkedése ne okozzon kellemetlenséget a párnak. (hiszen nyilván kedvelem a párt és igyekszem mindent megtenni azért, hogy szép napjuk legyen)

De a kérdezőnek kell ismernie a meghívott gyerekes családokat...ha tényleg úgy véli "ördögfiókákat" nevelnek és nem kívánja konkrétan azokat a gyerekeket az esküvőn (mert mondjuk családi találkozókon már volt velük kellemetlen tapasztalata) nyugodtan mondja meg. (finoman)

Csak ne vegyük már automatikusnak, hogy MINDEN gyerek egy katasztrófa és biztosan rosszul fog viselkedni az esküvőn. (mert ez ugyanolyan túlzás és általánosítás, mint, hogy minden gyerek egy csoda XD)

2018. aug. 3. 16:42
 113/152 anonim ***** válasza:
32%

Túl hangosak a gyerekek, meg rohangálnak is... micsoda világ ez! Hiszen mint tudjuk, egy lagziban a csend létfontosságú, és csak üldögélni szabad a gyertafénynél, halk bárzene mellett.

Megáll az eszem hogy manapság milyen problémái vannak egyeseknek. Ki nem szarja le hogy néha felsír egy kisgyerek, vagy nem ül meg a seggén. Ilyesmin csak igazi karót nyelt gyökerek akadnak ki.

2018. aug. 3. 16:52
 114/152 anonim ***** válasza:
45%
Érdekes,ha nem tapasztalom azt,hogy a gyerekek elrontják az esküvőt,akkor már le vagyok pontozva. Ide is idetévedtek a gyermek mentes övezet követői?
2018. aug. 3. 16:55
 115/152 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk azt zavarja, aki NEM akar semmilyen rohangáló, hisztiző, hangoskodó gyereket a saját esküvőjére és erre kifejezetten meg is kéri a vendégeket! Na őket pl biztosan zavarja és sokkal inkább az a karót nyelt, aki nekiáll ezen hisztériázni, mint egy ovis, képtelen tiszteletben tartani a házasandó pár egyszerű kérését és leszakadni egy nap erejéig a jól nevelt gyerekéről!

Szerintem is esz megáll, hogy valaki képtelen egy szimpla kérést műsor és patalia nélkül elfogadni. Mit kell itt ennyit vergődni, ha ti össze vagytok nőve a gyerekkel és nélküle létezni sem tudtok, hát nem kell elmenni a esküvőre, ennyi, otthon lehet maradni a gyerekkel és pátyolgatni!

2018. aug. 3. 17:44
 116/152 anonim ***** válasza:
61%

Ezt csak azok erthetik akik sajat börükön tapasztaljak meg milyen az amikor hosszu honapokig keresztül keszülsz es szervezel valamit,

tapasztaljak meg milyen az mikor valaki v valami totàl belerondit!

Azert mert valakinek gyereke van nem lesz Istennö hogy mindenki az ö labat csokolgassa huh huh neked gyereked van.

Senkinek sem kötelezö szülni,ti vallaltatok a gyereket,es nem mas!!

Semmivel sem vagytok külömebbek mint egy gyemektelen szülö!!

A tipikus gyerekem van nekem mindent lehet emberek vannak többsegbe!Mint sogoromeknal akik nem tudnak mozdulni a gyerek miatt.

mert neki gyereke van hat ki nem szarja le!??

Övek nem az enyem.Ök se tudnak gyerek nelkül letezni!

meg minden körülöttük forog mert oh gyerekük van?!

Szerintem hagyjuk a veszekedest mert semmi ertelme!

Kerdezö ugy csinalja ahogy akarja

aztan aki akar elmegy aki akar nem

megalabb olcson megusszak a lagzit🙂nincs szukseg nagykepü emberekre akik 1 ejszakara is keptelenek ellazzulni

2018. aug. 3. 17:50
 117/152 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó áruld már el nekem milyen az a gyermektelen szülő:-D
2018. aug. 3. 17:52
 118/152 anonim ***** válasza:
40%
elirtam bocsi😆 gyermektelen akart lenni😅😀
2018. aug. 3. 18:14
 119/152 anonim ***** válasza:
10%

Annyira felhuztatok h fél csomag borsot sikerült a kajàba öntenem😂

mar olyan ideges vagyok😃

2018. aug. 3. 18:20
 120/152 anonim ***** válasza:
63%

Anyukáknak is hű de pihentető, hogy a gyereket kell kergetni.

Három családtag esküvőjén voltunk gyerekkel. Igazán jó is volt. Anya éhes vagyok, ez uncsi, mikor megyünk már, na most én fotózok, fussunk verseny, galambok... Ha rá mersz szólni, akkor folytatja, ha nem téged minősít. A végén meg megfogadod, hogy a következőn meg se jelensz, és ha kell buggyant tojást eszel, csak legyen alibi, miért nem mész.

2018. aug. 4. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!