Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megkérni udvariasan a szülőket, hogy az esküvőre, vacsorára ne hozzanak gyerekeket?
2019-ben lesz az esküvőnk, gyerekmentesre szeretnénk. Sajnos több rossz példát láttunk, konkrétan idén az összes esküvő, ahol voltunk, a gyerekektől, babáktól volt hangos... Nem akarom, hogy a mi nagy napunkat is tönkretegye egy hasfájós, fáradt csecsemő, vagy egy fenekén megülni nem tudó kisgyerek.
Viszont ezt hogy közöljük a szülőkkel?
En pont most voltam egy eskuvon falun igazi lagzik ahova mindenki hozhatta a fattyat.
- a ket kisbabat egesz nap ajnarozta az egesz rokonsag, siman elloptak a menyasszonytol a showt pedig ez az o napja lett volna
- ejfelre a kolkok elfaradtak nyugosek lettek es egy csomo csalad hazament.. A gyerekek miatt
Az en eskuvomon sem lesz gyerek 8 ev alatt... punktum.
hát már bocs de a menyaszony napja nem a gyereké.. neki majd lesz szülinapja meg ezer másik alkalma amikor körbeveszi a család.
Saaaaajnos ez a nap nem az icipicibabucikáról szól..
De nem is rólad! :D
Nincs az a megkeseredett öregember, aki egy ilyen irigy, rosszindulatú nőt elvesz, úgyhogy neked nem kell aggódnod emiatt. :D
Mindent lehet udvariasan kérni, de nem biztos, hogy mindenki úgy véli, hogy az volt. " szeretettel meghívunk esküvőnkre, ahol veled és kedves feleségeddel szeretnénk osztozni az örömünkben. Mivel gyermeksarkot nem tudunk biztosítania, a gyermekeknek pedig kimerítő lehet, így csak kettőtök jelenlétére szamítunk". Részemről ez eléggé udvarias. A borítékra csak a házaspár nevét írjatok rá. Ha nekem mondanátok ezt, megköszönném, hogy gondoltatok rám, de 8 hónapos gyermekemet, korából és jelenlegi szorongásos időszakából kifolyólag nem tudom másra hagyni.
A férjem valószínűleg nélkülem meg nem menne, de sértődés tuti nem lenne belőle, legalább is részünkről.
Pont 18- án voltunk esküvőn\lagziba. A fenn említett 8 hósnak a ketesztszülei házasodtak. Nem volt addig gond, míg a gyűrűpárnát ki nem akarták venni a kezéből, de ezzel tisztában voltak. Gyerek ment anyukámhoz, ők meg ki a templomból. Az éles zajokra most nagyon kattan a gyerek, ordítva bújt anyukámba a polgárin, mikor tapsolni kezdett a nasznép, anyu kiment vele. Ezután elaludt a babakocsiban és egy nyikkanasa nem volt hajnalig. Nem volt korilag odavaló, de közeli volt a házaspár, mindkét nagyszülő ott volt, masik két nagybacsi- nagynéni páros jó ha 6x látta a gyereket születése óta. A többi gyerek szaladgált, de senkit nem zavart. Volt azonban pár tapló, nagypo*ájú, részeg felnőtt, akik egymást piszkálták, kellemetlen helyzetbe hozva az ifjú párt.
Es az lenne a helyes
de vannak szülök h akik ugyanugy ülnek a seggükön
gyerek ordit sir,maszkal es zavarja a szertartast
persze ez nem rokon altalaban
kollega barat,regi barat ismerös
sajnos a mi esküvönk sem zajlott valami jo
3 eves kislany vegig orditotta,meg zavarta a szertartast
elvitte a gyürü parnat feszko volt
ideges voltam bar nem mutattam
es nem a gyerekre hanem a szülökre
a többi gyerek szepen elvolt ,meg a kisebbek is
szoval elöre senki sem tudhatja azt h epp azon a napon
esetleg melyik gyermek lehet nyügös,vagy epp melyik szülö
nem 100szazalekos.
Sose a gyermek a hibas,hanem a szülö
akik nem veszik eszre h ilyen helyen csend es tisztelet van a hazasulando pat fele
azert mert gyerek meg nem kell mindent rahagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!