Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet megkérni udvariasan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megkérni udvariasan a szülőket, hogy az esküvőre, vacsorára ne hozzanak gyerekeket?

Figyelt kérdés

2019-ben lesz az esküvőnk, gyerekmentesre szeretnénk. Sajnos több rossz példát láttunk, konkrétan idén az összes esküvő, ahol voltunk, a gyerekektől, babáktól volt hangos... Nem akarom, hogy a mi nagy napunkat is tönkretegye egy hasfájós, fáradt csecsemő, vagy egy fenekén megülni nem tudó kisgyerek.

Viszont ezt hogy közöljük a szülőkkel?

2018. aug. 2. 18:54
 141/152 Salk Balázs ***** válasza:
21%
udvariasan? sehogy.
2018. aug. 9. 17:27
 142/152 anonim ***** válasza:
62%

En pont most voltam egy eskuvon falun igazi lagzik ahova mindenki hozhatta a fattyat.

- a ket kisbabat egesz nap ajnarozta az egesz rokonsag, siman elloptak a menyasszonytol a showt pedig ez az o napja lett volna

- ejfelre a kolkok elfaradtak nyugosek lettek es egy csomo csalad hazament.. A gyerekek miatt

Az en eskuvomon sem lesz gyerek 8 ev alatt... punktum.

2018. aug. 16. 16:40
 143/152 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó lehet neked fattyad lesz, de az emberek 99%-ának gyereke van.
2018. aug. 16. 18:33
 144/152 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó előtti, tőled még egy majomkölyök is könnyen ellopja a showt, irigy vagy drága. A gyerekek cukik, te minden vagy, csak az nem. :D
2018. aug. 16. 20:10
 145/152 anonim ***** válasza:
64%

hát már bocs de a menyaszony napja nem a gyereké.. neki majd lesz szülinapja meg ezer másik alkalma amikor körbeveszi a család.

Saaaaajnos ez a nap nem az icipicibabucikáról szól..

2018. aug. 16. 20:57
 146/152 anonim ***** válasza:
27%

De nem is rólad! :D

Nincs az a megkeseredett öregember, aki egy ilyen irigy, rosszindulatú nőt elvesz, úgyhogy neked nem kell aggódnod emiatt. :D

2018. aug. 16. 21:04
 147/152 anonim ***** válasza:
37%
Mert aki nem csüng a gyerekén 24/7 és nem cipeli oda is ahova nem kellene, az csakis fekete lelkű, gyerekgyűlölő, önző, karrierista rib4nc lehet, akit sosem vesznek majd feleségül és vénlányként hal majd meg huszonkét macska és negyvenhárom horgolt terítő társaságában.Értjük.
2018. aug. 17. 12:47
 148/152 anonim ***** válasza:
0%

Mindent lehet udvariasan kérni, de nem biztos, hogy mindenki úgy véli, hogy az volt. " szeretettel meghívunk esküvőnkre, ahol veled és kedves feleségeddel szeretnénk osztozni az örömünkben. Mivel gyermeksarkot nem tudunk biztosítania, a gyermekeknek pedig kimerítő lehet, így csak kettőtök jelenlétére szamítunk". Részemről ez eléggé udvarias. A borítékra csak a házaspár nevét írjatok rá. Ha nekem mondanátok ezt, megköszönném, hogy gondoltatok rám, de 8 hónapos gyermekemet, korából és jelenlegi szorongásos időszakából kifolyólag nem tudom másra hagyni.

A férjem valószínűleg nélkülem meg nem menne, de sértődés tuti nem lenne belőle, legalább is részünkről.

Pont 18- án voltunk esküvőn\lagziba. A fenn említett 8 hósnak a ketesztszülei házasodtak. Nem volt addig gond, míg a gyűrűpárnát ki nem akarták venni a kezéből, de ezzel tisztában voltak. Gyerek ment anyukámhoz, ők meg ki a templomból. Az éles zajokra most nagyon kattan a gyerek, ordítva bújt anyukámba a polgárin, mikor tapsolni kezdett a nasznép, anyu kiment vele. Ezután elaludt a babakocsiban és egy nyikkanasa nem volt hajnalig. Nem volt korilag odavaló, de közeli volt a házaspár, mindkét nagyszülő ott volt, masik két nagybacsi- nagynéni páros jó ha 6x látta a gyereket születése óta. A többi gyerek szaladgált, de senkit nem zavart. Volt azonban pár tapló, nagypo*ájú, részeg felnőtt, akik egymást piszkálták, kellemetlen helyzetbe hozva az ifjú párt.

2018. aug. 21. 22:26
 149/152 anonim ***** válasza:
73%

Es az lenne a helyes

de vannak szülök h akik ugyanugy ülnek a seggükön

gyerek ordit sir,maszkal es zavarja a szertartast

persze ez nem rokon altalaban

kollega barat,regi barat ismerös

sajnos a mi esküvönk sem zajlott valami jo

3 eves kislany vegig orditotta,meg zavarta a szertartast

elvitte a gyürü parnat feszko volt

ideges voltam bar nem mutattam

es nem a gyerekre hanem a szülökre

a többi gyerek szepen elvolt ,meg a kisebbek is

szoval elöre senki sem tudhatja azt h epp azon a napon

esetleg melyik gyermek lehet nyügös,vagy epp melyik szülö

nem 100szazalekos.

Sose a gyermek a hibas,hanem a szülö

akik nem veszik eszre h ilyen helyen csend es tisztelet van a hazasulando pat fele

azert mert gyerek meg nem kell mindent rahagyni

2018. aug. 21. 23:10
 150/152 Zinaa válasza:
95%
Szerintem semmi parasztság nincs ebben, én sem szeretnék gyereket az esküvőmre, én sem vinnék gyereket esküvőre és ha gyerekem lenne és megkérnének, hogy ne hozzam, akkor sem sértődnék meg! Ez a nap a párról szól, nem mindenki másról és mindenki más gyerekéről! Akinek ez nem tetszik, így járt, egyéni probléma. Az én esküvőm gyerekkéntes felnőtt buli lesz, szeretném, ha mindenki felhőtlenül jól érezné magát, egy szülőnek is jár néha a kikapcsolódás, szerintem lennének páran, akik még örülnének is neki. Ha nem tudja megoldani aznapra a gyerek felügyeletét, azt nagyon sajnálom, ettől én még nem fogok kialakítani se játszószobát, se játszóházat, se játszóteret. Ettől függetlenül szeretem, imádom a gyerekeket, gyerekekkel foglalkozom, de az Istenért legyen már az én döntésem, hogy kit hívok el az ÉN esküvőmre! Aztán háboroghatnak tovább a mintaanyucik, létezik élet gyerek nélkül is!!! Egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak, nyugodtan írd bele a meghívóba, hogy ezt szeretnéd és még arra is figyelhetsz, hogy a felnőtteket címezd meg, esetleg ha személyesen adod át, akkor ott is megbeszélhetitek. Aki ezen felháborodik, az nem százas és nincs ott a helye!
2018. okt. 8. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!